Scudo Sports

Bursa

pento mesajın biraz rahatsız edici.kabul etmeli bunu.bunu birilerini incitmek maksadıyla yazmamışsındır umarım.esko tmm ii hoş ama ben sadece akort için gidiyorum ona.diğer herşeyini kendim yapıyorum,ihtiyac duymuyorum.nitekim bir çok arkadaşım da aynı şekilde yani tanıma ihtiyacı duymadılar;)

esko,çiftehavuzlar semtinin mertkesinde bulunuyor.yanında büyük bahçeli bi kıraathane bulunuyor. ve karşısındada çiftehavuzlar lokantası mevcut.beşyol lambalarından girdiinizde çiftehavuzlara kime sorarsanız tarif ederler;)

• Beğen
Tepkiler: ikiz ve İdris ACA
Scudo
benimde aklımdan 1. seçenek geçiyordu. 3. seçenek de bu yaz nerdeyse her allahın günü yapmama rağmen iştahımı kabartıyor :) hatta bu rotaya vericilerin etrafından atacağımız bi turu da eklersek(ki bayağı zevkli bir iniş var) en az 20 km arazi olur...
ama şu andaki gibi yağış olursa tur zora girer.
gelmeyi çok istiyorum hatta bu akşam mitosları takıcam :) ama şu anda kesin birşey diyemiyorum malum bayram...

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@Fatih Özgenlik

captain hiç farketmez siz yeterki gidilecek yeri gösterin ;) gerisi kolay

@elman_temel

1 rota salim amçam dayım. komsu cemal abi
2 rota dedem halalarım ordan eve iniş

tabiki bunlar şakaydı elman kardeş
pazar günü maalisef mesai var katılmak isterdim
inşallah önümüzdeki pazar görüşmek üzere......bu arada yeni canavarını görebiliriz hoşçakalll

@Fatih Özgenlik

mesela fatih sen beni tanıyon. ben elmanı tanıyom, elman idrisi tanıyo. elman aynı zamanda esko yu tanıyo. şimdi ben bisikletçi oldum mu?? yani 24 senedir pedal basıyorum, bir sürü insanın bisiklete binmesine de vesile oldum ama bu iş tanıdıkla falan mı oluyo? bide haluk leventin basçısını tanıyorum işe yarar mı?? yapın artık beni de bisikletçi. bi kıyak işte. aşkolsun :) :) :)

şaka bi yana, bence art niyet falan yok bu mesajda. teşbihte kusur olmazmış.

bu arada deli gibi yağmur var mudanyada. sabah tirilye yapiim diyorum ama bu yağmurun dinmesini de istemiyorum.

hepinize selamlar arkadaşlar. hepinizi özledim valla. bi akşam toplanalım artık..

@elman_temel

işte budur, yürü be elman kim tutar seni.... ammaaa, senin gibi gençleri pistlerde de görmek isteriz ;)

sabah 7 de uyandım ama sağanağı görünce yemedi çıkmak açıkcası... elman siz yaptınız mı turu merak ettim..?

@Fatih Özgenlik

captain bende sabah saat 7:30 da kalktım.bi anda düşen sıcaklı ve karla karışık yağmur vardı.zaten üşüdüm yattıım yerde.çıkamadım:(

bi taraftan xtc'ye baktım,kıyamadım. yemdi:eek:

@elman_temel

anlaşıldı, bursa evdeydi bu pazar :) :)

yav nie ben bursadayken yapmıonuz böle geziler kırıldım simdi elman.en sinir oldugum sey disk taktık daha adam akıllı kullanamadan araziye çamura giremeden okula simava geldim. :D bir hafta sonu beklerım sizi simava :D tabi gelirken benım kronuda getir evden alıp. saka bi yana bana sorarsanız 3. secenegi secın derım.guzel bir ınıs sızı bekler.elman kanka bi ara atın bisikletleri otobüse gelın guzel araziler var buralarda.4 saatcik yol :D

selam bursalı pedalcılar.
pazar günü için plan varmı ..uzun aradan sonra kondisyon depalamaya varmısınız..bisiklet evinde 08 00-15 ordayım görüşmek üzere .........

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
arkadaşlar bu pazar rota güzel gibi:D

<<<abdal köprüsü - carrefour - orhaneli yolu - gökçeören köyü - hüseyinalan - milli park.>>>

dip not:abiler ben öğlen gibi ayrılmak zorunda kalacağım.ailevi mesele.pazar günü görüşmek üzre ;)

walla siz gezcikte bursayı ozluyorum

malum okulu bitirdik orada

ama birara bisiklet ile gelmeyi planlıyorum ve o arada daga dogru pedallamak arzumdur bilesiniz

Haydi tekrardan guzel turlar

Geri