Scudo Sports

Bursa

Benim yarışmak gibi bir niyetim yok. Spor amaçlı alıyorum ufak bir araştırma yaptım gerçi sıfırlarının piyasa değeri olarak resim atayım Screenshot_20180722-112241.png Screenshot_20180722-112434.png

Scudo
@SeD4T İNCELEME
İnceleme - Lapierre Sensium 100 İncelemesi - İki Teker Bir Adam

Kadro : Sensium Karbon
Maşa / Amortisör : Lapierre Sensium Full Karbon
Arka Vites : Shimano Tiagra 4601
Ön Vites : Shimano Tiagra 4600
Krank Takımı : Shimano Tiagra 4700 50×34
Orta Yatak : Shimano BB-7141B Pressfit
Arka Dişli : Shimano Tiagra 4600 12-28
Fren : Shimano Tiagra 4600
Vites kolları : Shimano Tiagra 4600 2×10 Vites
Çatal Yatağı : Fsa Orbit C-33 44E 1″1/8″-1″1/4″
Gidon : Ritchey Comp Curve G: 400mm
Gidon Boğazı : Ritchey 4 Axis WTD 6° Ø: 31.8mm
Sele Borusu : Ritchey 2 Bolts WTD Ø: 27.2mm L: 300mm
Sele : Selle Italia X1 Siyah / Beyaz
Teker Seti : Shimano WH-R501
Lastikler : Michelin Dynamic Sport 700×25
Ağırlık : 8,5 Kg
Fiyatı :
Fiyat kısmı hariç yorum yapmak gerekirse kadro güzel karbon kadro aliminyumlara nazaran yolun titreşimlerini daha iyi sönümlüyor, kilo iyi, bu tabloda tiagra 4600 kullanılmış yeni seri tiagra 4700 olarak geçer 4600'de sizin işinizi görecektir. Neden bu bisiklete eski seri set kullanmışlar anlayamadım , genelde 4700 kullanır bisiklet üreticileri, ilerde bu kadroya 105 set takılırsa tadından yenmez. Burada yokuş çıkmamız için dikkat edeceğimiz konu yeni başlıyorsanız ruble ve aynakol oranı olacaktır aynakol 50-34 iyi ancak arka ruble tabloda 11-25 olarak bu oran 11-32 olmalı diz sağlığınız açısından daha iyi olacaktır.

Bisikleti aldım akşam çok beğendim sele dışında biraz tur attım kadro güzel donanımı ben sonradan da ayarlarım.. Ama bu dediklerini dikkate alıcam paylaşımın için teşekkürler... @sadi imren

@SeD4T hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan. Aldığın modelin özelliklerini yazar mısın, 4600 grupset kullanılmış olacağına pek ihtimal veremiyorum.

@SeD4T Hayırlı uğurlu olsun

@SeD4T Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde pedallamanız dileğiyle.

istanbuldan bursalılara selam ederim ,sadi sen katılıyorsun ama benim yetişmem zor olacak ,saat 09.00 çıkış mudanya,1 saat 45 dakika sonra bursa anadolu lisesi ,yiğitaliden tırmanış ,16 km sonra keşiş grubuna raslama durumum olacak ,benim çıkacağım yerden bilal çıktı burada yol inşaatı ne durumda ,gerçi bir bakıma iyi olacak çünki araçlar mecburen yavaşlayacak,kaldı 5 gün ,hava tahminleri şimdilik iyi,fırtına zannetmem olsun ,60 km rüzgarda feribotlar işlemez,bu arada raşit dostumun mekanına geliyorum o istanbula gelemedi ,raşit dostum öykü kralı,bu nedenle onun ile buluşamasakta en azından bursada olacağım ,tahminim raşit dostum bu ct çalışıyor,bu arada ilter katılım yaptımı bilmiyorum keza özcan ,tahmini saatlerim şu,

09.00 çıkış mudanya non stop 21 km ,tahmini süre 1 saat 45 dakika
bursa anadolu lisesi üç dört dakika mola 21 km çıkış 5 mola ,kısa süreli toplam 2 saat 15 dakika,dönüş istanbula olacağı için anca gişelerde işi bitiririm her zaman olduğu gibi,dönüşüm araç ile değil ,araç ile işim olmaz benim.kartepe etabı için ekimde bir hareket olabilir konu açabilirim forum dışından katılmak isteyenler var bakalım, ora bir günde 218 km ,eğim 15 km, 248 km bir günde gitmeye eşdeğer 19 'uncu turu ekime doğru açabilirim, tabi 21 ekimde edirne yarışı ile çakışmaması lazım ,

denk gelebiliriz sadi,yalnız gişelerde 15 dakika bekleyeceğim hemen aynı yerden aşağıya ,
21 km iniş 21 km mudanya saat 18.00 'de feribot kalkıyor,bu tur bana 100 artıya patlayacak

görüşmek üzere bursaya selam olsun

Bursa grubu çalışıyor. :) Uludağ'ın etrafını 360 derece döndük.

upload_2018-7-30_11-54-21.png

161 km mesafe, 2911 m irtifa kazancı olan, sıcak havada bol terlemeli bir tur yaptık. Önümüzdeki cumartesi yapılacak tırmanış için de güzel bir antrenman oldu.

upload_2018-7-30_11-56-46.png

@Özcan.

tebrikler özcan diğer dostlarada,
bursada yaşasa idim iki günde bir uludağda olurdum ama zincirlerde cebimi yakardı :komik:

upload_2018-7-30_11-56-46-png.167401

bu karede raşit dostum yok,marikaldato turu 4 ağustosda gerçek olacak ,raşite selam izin alabilir ise saat 10.45 bursa anadolu lisesi önünde olacağım,bu arada sadi ve özcan sizler 09.30 'da çıkış yapacaksınız ,saat 09.00 çıkış mudanyadan yapacağım ,geçen sene mecit tatlıcılar çıkışı 10.00 ,'da yaptırmış bu etkinliktede 10.00 çıkış olur ise keşiş grubunu ve de performans grubunu yakalama şansım var 16 km eğim sonunda keşişlere ras gelme ihtimalim yüksek,,,görüşmek üzre bursanın bisikletseverleri

Abi bizi illa yakalarsın, gönüllü artçı olacağız biz :koptum:

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
ÖNEMLİ DUYURU;
Bu sabah aldığımız bir haberle yapacağımız organizasyonun 43. Yeşil Bursa Rallisi ile uzun parkurda çakıştığını ve belli bir saatten sonra katılımcılarımızın arasından Ralli Araçlarının geçebileceği riskini öğrendik!
BOSSEK(Bursa Otomobil Sporları Kulübü) ile yaptığımız görüşme sonucunda neredeyse yarım asırdır yapılan organizasyon ve geleceği parlak Bisiklet Organizasyonumuzun devamı için Uzun Parkuru İptal etme kararı aldık.
Otomobil sporları federasyonu ise kendi organizasyon startını 1-2 saat ileri alarak kesişmeyi engelleyeceğiz!!!
Bu durumun her iki taraftanda geç haberdar olması sonucu yaşanan bu durumdan dolayı özür dileriz. Organizasyonumuz Sadece kısa parkurdan 45km ve 1900m tırmanışta gerçekleşecek olup kaybımız sadece 16km ve 400m tırmanıştır. 879 kişilik katılımın tek parkurdan çıkması daha renkli ve heyecanlı olacağına inanmaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
Merhabalar, Pazar günleri Bursa' da turluyorum. Kondisyonum tam oturmadığı için çok uzun mesafeli turlar olmuyor malesef. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa beraber turlayabiliriz veya grubu olan varsa katılabilirim.

2 günde bir akşam 7 den sonra da 2 saat geziyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mura7Mac1t
Mudanya/Bursa d575 yolunun kenarına bisiklet yolu yaptırmak için kime e-mail atmak lazım burda toplaşıp hep beraber yazalım belki işe yarar etrafında bir sürü okul var ben dahil bir sürü öğrencinin işine yarar.

Mrb bu hafta sonu bir eğitim için 3 gün bursada olacağım cuma ve c.tesi akşamı bursada konaklayacağım ucuz bir yer arıyorum. Misafir etmek isteyen olursa hayır demem:kötü: yatak olsa yeter . yoksa istanbuldan git gel yapacağım.

Uludağ Üni. Veteriner Fakültesini kazandım ,bakalım nasıl bi şehir. Her türlü -şehir hakkında,üni hakkında vs- önerilerinizi,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yanlış konuya geldik :) pardon mesajıda silemedim

@mfmayliba uludağ öğrencisi olarak şimdiden geçmiş olsun veterinerlikte bizim okulda zordur iki kere geçmiş olsun. Şehir olarak ne arıyorsun bilmem ama tatmin edeceği kesin çünkü herşey var :)

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Geri