istanbuldan bursalılara selam ederim ,sadi sen katılıyorsun ama benim yetişmem zor olacak ,saat 09.00 çıkış mudanya,1 saat 45 dakika sonra bursa anadolu lisesi ,yiğitaliden tırmanış ,16 km sonra keşiş grubuna raslama durumum olacak ,benim çıkacağım yerden bilal çıktı burada yol inşaatı ne durumda ,gerçi bir bakıma iyi olacak çünki araçlar mecburen yavaşlayacak,kaldı 5 gün ,hava tahminleri şimdilik iyi,fırtına zannetmem olsun ,60 km rüzgarda feribotlar işlemez,bu arada raşit dostumun mekanına geliyorum o istanbula gelemedi ,raşit dostum öykü kralı,bu nedenle onun ile buluşamasakta en azından bursada olacağım ,tahminim raşit dostum bu ct çalışıyor,bu arada ilter katılım yaptımı bilmiyorum keza özcan ,tahmini saatlerim şu,
09.00 çıkış mudanya non stop 21 km ,tahmini süre 1 saat 45 dakika
bursa anadolu lisesi üç dört dakika mola 21 km çıkış 5 mola ,kısa süreli toplam 2 saat 15 dakika,dönüş istanbula olacağı için anca gişelerde işi bitiririm her zaman olduğu gibi,dönüşüm araç ile değil ,araç ile işim olmaz benim.kartepe etabı için ekimde bir hareket olabilir konu açabilirim forum dışından katılmak isteyenler var bakalım, ora bir günde 218 km ,eğim 15 km, 248 km bir günde gitmeye eşdeğer 19 'uncu turu ekime doğru açabilirim, tabi 21 ekimde edirne yarışı ile çakışmaması lazım ,
denk gelebiliriz sadi,yalnız gişelerde 15 dakika bekleyeceğim hemen aynı yerden aşağıya ,
21 km iniş 21 km mudanya saat 18.00 'de feribot kalkıyor,bu tur bana 100 artıya patlayacak
görüşmek üzere bursaya selam olsun