3 gün üst üste gündoğdu turu yaptık. En sonunda biraz daha uzatalim diyerek gündoğdu-kurşunlu-gemlik yaptık. Dönüşü yalova yolundan yapıp turumuzu bitirdik.
Merhaba arkadaslar pazar gunu itibari ile bisiklet severlerin tutkunlarin arasina bende dahil oldum umarim bu site ve bisiklet sporundan hayata arkadasliga ve spora dair guzel seyler kazaniriz
@aalemdar hos buldum endomondoyu indirmistim ama onada bakarim lakin cok eksigim var zaman bulup ilk firsatta eksik ekipmanlarimi alip pedallamak istiyorum ve umarim bursa grubu olarak guzel etkinlikler yapariz
Biz de cumartesi tatlı yemek için Kemalpaşa'ya niyet ettik ancak hem ısınmadan bisiklet sürdüğüm için hem de bir gün önce 2 saat basketbol oynadığım için dizim şişti turu yarıda bıraktım,arkadaşlar turu tamamladılar tebrik ediyorum.
@rkurtcu Aman dikkat kardeşim bizim hatun da dün haberleri izlemiş (Dünyanın En İlginç Boşanma Davası ''Kocam Bisikletiyle Aşk Yaşıyor'') bana bakıp bakıp durdu, akşam akşam işkillendi anlaşılan ben de yok öyle birşey dedim tabii .
Merhabalar bisiklete yeni başlayacağım kendime 28" bir şehir bisikleti eşime katlanır 20" bisiklet alacağım. Ayrıca 2 yaşında oğlum var onun içinde bisiklet koltuğu alacağım. Önerebileceğiniz güvenilir bir bisikletçi tavsiye edermisiniz.
dostum @mariokaldato Türk sineması maalesef benim güzel, olağanüstü yakışıklı, karizmatik ve cesur kimliğimden yararlanamadı canları sağ olsun. Özcan'a gelince sportif çizgisini seviyorum tüm arkadaşlarımızın hepsi maşallah 10 numara çocuklar.