Scudo Sports

Bursa

Scudo
Merhaba arkadaslar pazar gunu itibari ile bisiklet severlerin tutkunlarin arasina bende dahil oldum umarim bu site ve bisiklet sporundan hayata arkadasliga ve spora dair guzel seyler kazaniriz

@61016Hoşgeldin. Forum aracılığıyla bizler de biraraya gelip turluyoruz. Strava yı kullanmanı tavsiye ederim. Turda görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@aalemdar hos buldum endomondoyu indirmistim ama onada bakarim lakin cok eksigim var zaman bulup ilk firsatta eksik ekipmanlarimi alip pedallamak istiyorum ve umarim bursa grubu olarak guzel etkinlikler yapariz

• Beğen
Haftasonu Yenişehir e gitmiştik. Daha kısa turlar da yapıyoruz. Strava dedim ordan hızlı ve yavaş turları inceleyebilirsin.

• Beğen
Biz de cumartesi tatlı yemek için Kemalpaşa'ya niyet ettik ancak hem ısınmadan bisiklet sürdüğüm için hem de bir gün önce 2 saat basketbol oynadığım için dizim şişti turu yarıda bıraktım,arkadaşlar turu tamamladılar tebrik ediyorum.:kötü::(:)

IMG-20180217-WA0008[1].jpg IMG-20180217-WA0004.jpg IMG-20180217-WA0005.jpeg IMG-20180217-WA0010.jpg IMG-20180217-WA0013.jpg IMG-20180217-WA0025.jpg

(link)

Merhabalar.
İş sebebiyle Karacabey'de ikamet etmekteyim. Umarım güzel turlarda buluşuruz.

@rkurtcu Aman dikkat kardeşim bizim hatun da dün haberleri izlemiş (Dünyanın En İlginç Boşanma Davası ''Kocam Bisikletiyle Aşk Yaşıyor'') bana bakıp bakıp durdu, akşam akşam işkillendi anlaşılan :) ben de yok öyle birşey dedim tabii .

cikar-onu-aklindan_1115203.jpg

Forumdan arkadaşlar ile ova yollarında dolaştık.

WhatsApp Image 2018-02-24 at 18.15.38.jpeg WhatsApp Image 2018-02-24 at 18.15.59.jpeg

(link)

Merhabalar bisiklete yeni başlayacağım kendime 28" bir şehir bisikleti eşime katlanır 20" bisiklet alacağım. Ayrıca 2 yaşında oğlum var onun içinde bisiklet koltuğu alacağım. Önerebileceğiniz güvenilir bir bisikletçi tavsiye edermisiniz.

• Beğen
@sadi imren
Baskan her zamanki gbi grubun yakışıkli aktörü , jönü rolünü ustlenmissin. Ozcanda orta yaşlı ama sportif dayı olmuş

@Dreamer1981
Dostum hoş geldin. Hem satici hem bakim-tamir konusunda Yavuz bisiketi şiddetle tavsiye ederim. Butcene uygun biseyler var orada

• Beğen
Tepkiler: rkurtcu ve Özcan
dostum @mariokaldato Türk sineması maalesef benim güzel, olağanüstü yakışıklı, karizmatik ve cesur kimliğimden yararlanamadı canları sağ olsun. Özcan'a gelince sportif çizgisini seviyorum tüm arkadaşlarımızın hepsi maşallah 10 numara çocuklar.

@sadi imren
Sizin gbi dostlarim olsun btwin 520 mim de olsun ehehe

Geri