Scudo Sports

Bursa

arkadaşlar yeniden merhabalar. yeni yaz sezonunda bisiklete bomba gibi bir başlangıç ve dönüş yapmanın arefesindeyim :d çok yakında hep beraberiz
sağlıcakla kalın :)

Scudo
@aspirin5216

ondan önce ben bu avatarındaki resmi hatırlıyor gibiyim. zirve ye tırmanırken volfram'ın üstündeki ilk zorlu yokuş değilmi burası:D

• Beğen
Tepkiler: aspirin5216
@nicaleus

Evet doğru tahmin bir arkadaşla birlikte çıkmıştık, gece kamp ardından Alaçam tarafından Bursa'ya dönüş... sonuç olarak adresi hakkettik mi):p

@aspirin5216

selam,bu konuyu gözden kaçırmışım kusura bakmayın...
derneğin/kulübün şu anda bir yeri yok maalesef ama kısa zamanda olacak inşallah. toplantı ve eğitimleri çeşitli yerlerde, toplantı salonlarında vs. yapıyoruz.
şimdilik web sayfasının adresini verebilirim :)
tonga.org.tr

@Fatih Özgenlik

fatih abi ben geldim yine:D ya okul ıvır zıvır derken bitiyo işte son 1 haftam kaldı sınav dolu:D sonrasında hep beraberiz :D :D

bu arada aspirin kardeşim, volframın ordan alaçam a iniş var demek he. alaçam'a 2 kez gittim gerçekten güzel mekandır.
ama yolu ilk kez senden duydum

@nicaleus

selam... volfram çıkışına mütakip.. biraz taşlık yoldan göllere kadar pedal çevirirsin. Gölün oraya sert bir iniş var, tercihe bağlı olarak bisiklet ister sıttta ister bodozlama inebilirisin.:eek: sonrası Alaçam'a doğru keyifli bir iniş...... Arife tarif gerek yok ama neyse :D :D :D

konu uludağa gelmiş madem dinleyin :) bugün yine uludağ antrenmanı yapmak için çıktım, kirazlı otele kadar tırmanıp orda araziye girmekti niyetim ama daha milli parka bile gelmeden oldukça büyük bir AYI çıktı yola.15-20 mt. önümdeydi allahtan. aynen dönüp asıldım pedallara. yani bi 5-10 sn. sonra olsa direkt yanıma çıkacakmış.
ben de mecburen dönüp kent ormanına gittim ve antrenmanın teknik kısmını orda tamamladım.
bi müddet yalnız dağa çıkabileceğimi sanmıyorum...AMAN DİKKATLİ OLUN.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
@Fatih Özgenlik

beraber basladıgımız gezıyı kendımı ıyı hıssetmedıım ıcın yarıda bırakmak zorunda kaldım.tam eve varmıstım ki benı telefonla arayıp ayı cıktıgını söledıginde baya bı güldüm ama yınede sanslıymıssın ayı arkandanda cıkabılırdı o zaman kacman zor olurdu.yıne ucuz yırtmıssın.

@Fatih Özgenlik

Merhaba FAtih,
Geçmiş olsun , ayı da kaçtı mı görebildin mi ? :)

Okul dönüşü Fatih ile karşılaştık, Hamzabeyden 60 km hızla dönüyordu.
:)

Pek bir heyecanlıydı, 2 dk konuşabildik.
Kötü tesadüf. Tam da kamp yapmaya ısındırmaya başlamıştık.
Hiçbir şey olmaz canım dedik 40 kere.
Ayı ile karşılaştı . :)
Teori ve pratik çatışması.
Tabiki Fatih bir süre bize değil gördüğü ayıya inanacak.

ama "hiçbir şye olmaz " canım . :) : ): )

Bursa nın ilk "scott" ları Murat Soğucak a ulaştı arkadaşlar.
Ben bugün gidip dokundum ,sevdim "doğasporda". Yerini herkes biliyor sanırım.
Büyük bir hızla da satılıyor. :)
Bence hemen gidip bakın.
Yoksa sokaklarda görüp , arkasından baka kalabilirsiniz ? :)

@ataruh

evet abi, ayı da kaçıyordu ama bana doğru kaçıyordu nedense :Skull-175

işin aslı arkama bile bakmadığım için bilemiyorum ayının ne yaptığını :D

olaya bak fatih abi ayı arkadasa söleydin hamamda kadınlar nası bayılıomus göstersin :D bişi olmaz bende gördüm çöpü karıştırıyodu AYI :D onun için kampa gittiğimizde av tüfeği falan gerekli :D

8 10 kez çadırda uludağ kampı yaptım sorun olmadı bidaha da olmaz heralde :D:D
yusuf yusuf gördüm seni abi nedense :D

@nicaleus

seni de bisikletin üzerinde görsek artık fena olmayacak. sorun olurmu olmazmı bilmiyorum ama 10 kere karşılaşsam yine de yanından geçip gitmeyi denemem. senin kadar cesaretli olmadığımdandır heralde.

selam arkadaşlar.ben hasan,biz bursa da her pazar saat 08 de,hürriyet/abdal köprüsü üzerinde toplanıyoruz.orada birlikte karar verdiğimiz yerlere gidiyoruz.bisiklete gönül veren herkesi bekliyoruz..
görüşmek üzere..
selamlar..
msn:hasanissi@homail.com

@Fatih Özgenlik
abi naptın diye hiç sormuyosun:D tam işimi ederken arkamdan bi patırytı baktım ayı :D minareyi kılıfına koymadan kaçtım:D

@elman_temel

bu cumaya kadar gün sayıyorum cuma bi antremana çıkarım :D

@Mustafa_Temizel

diyorum ya, bu perşembe aksamı bitarafıma kına yakıyorum:D cuma da toparlanıp bi antremana çıkayım dedim:D gitmiyorum okula falan:D

Geri