Merhabalar
Bende foruma yeni katıldım. Doğanbeyde oturuyorum. Yaklaşık 1 ay oluyor bisikletimi alalı. Şimdiye kadar misi ve mudanyaya gidip geri geldim. Bu perşembe bandırmaya gitmeyi planlıyorum.
tüm bisiklet sever hemşehrilerimi selamlarım. yaklaşık 1 ay önce aldığım ktm life sprint ile aranızdayım k.balıklıda oturmaktayım işallah bundan sonra bisiklet turlarına müsait oldukça katılmak isterim tabii uygunsa birde bursayla alakalı gezi ve tur ları buradanmı takip edebilirim selamlar
@erdsde Elbette beni sinir edenlerde oluyor ama çoğu da beni sollarken emniyet şeridinde olmama rağmen orta şeride geçiyor.Hatta destek olmak için ritmik korna çalıp selam verenler bile var Alıştım diyebilirim.
Arkadaşlar hepinizi Whatsapp grubumuza bekleriz.Hoş ve güzel muhabbetlerimiz ve bilgi paylaşımlarımız oluyor.Sayımız artarsa tur ve buluşma organizasyonlarımız olacak inşAllah
@Ceyhun Özkan Ben iyi anlatamadım, rampada yüklü ve sayıca çok kamyonların çıkardığı egzoz dumanı rahatsız etmiyor mu? Çok yoğun bir kamyon trafiği var orasının. Benim en çok çıkmak istediğim rampalardan birisi ama yoğun egzoz dumanı gözümü korkutuyor.
Sizin de değindiğiniz gibi bana göre Kamyon şoförleri bisikletlilere en çok saygı gösteren grupta yer alıyor. En saygısızları ise belediye şoförleri ile dolmuş şoförleri.
@erdsde Bak o konu hiç aklıma gelmedi demek ki o yönden hiç bir sıkıntı yaşamamışım Belki de şansıma çok duman atan kamyon-tır gelmemiştir diyelim İlk çıkışımda dahi çok keyif almıştım,biraz kondisyonla keyifli bir tırmanış olur.