Scudo Sports

Bursa

@c. kırmızı

Ben İstanbul'da bir kaç yerde yedikten sonra yemeyi bıraktım. Bursa'dan gelip burdaki iskenderi beğenemiyo insan :D

Scudo
@Yunus E.

ben hacı bozan kebab salonunda yemiştim iskenderi. valla tereyağından bile ayrı tad alıyordum. ama fiyatından da ayrı bi tad aldım. bidaha gitmedim zaten :D
daha ucuz yollu güzel iskender arayışlarındayım :D
yaa oruç oruç konuştuğum şeylere bak :D

@c. kırmızı

konu baslıgı ne cok ıstanbuullu bisiklet sever var olucaktı galıba

Aha İstanbullular doluşmuş. Bugün bayileri bir gezeceğim oradakilerin tavsiyelerini de alacağım. 27,5'' MTB'ler hakkındaki düşünceleriniz nedir arkadaşlar?

Arkadaşlar merhaba , Bursadan katılıyorum yaş 20. Amatör çift amotisörlü bir bisikletim var. Uzun zamandır bodrumdan çıkarmamıştım dün çıkardım ve biraz masrafla iyi duruma getirdim. Oturduğum yerdeki arkadaşlar uzun yolda çok yorulacağımı söyledi bu bisikletle. Ancak yinede ben toplu olarak turlara katılmak istiyorum gideceğim en fazla şehir içi yerler olucaktır. Onun dışında Uludağ turu yapmak istiyorum zorlanırmıyım sizce ? Buarada kondisyonum zayıf.

Hoş geldin öncelikle. Çift amortisör asfalt yolda her zaman yorar.Kaldı ki siz yokuş çıkacaksınız. En yakın zamanda iyi bir yol veya dağ bisikleti almanızı öneriyorum. Bütçenizi de belirtirseniz yardımcı oluruz.

Hoşgeldiniz. Ben çift amortisörlü bisiklet ile en fazla 40-50 km yol yapabiliyordum. Hem çok ağır hem de pedala bastıkça özellikle yokuşlarda bisiklet tavşan gibi zıplıyordu. Çözümü arka amortisörü iptal ederk buldum ama o da beni sadece rahatlattı. Uzun yola gidebiliyordum ama hala çok yoruluyordum. Bisikleti sattım yerine ön amortisörlü (kilitlenebilir) bir dağ bisikleti aldım. Yola çıkarken amortisörü kilitliyorum ve enerji kaybetmeden tüm gücümü pedallara aktarabiliyorum. Şimdilerde sadece keyfi 80-90 km günlük yada iki günde bir tur yapıyorum. Kesinlikle bir an önce kurtulun eğer dağda ve arazide kullanmayacaksınız tek amortisörlü yada amortisörsüz bir bisiklet almanızda fayda var..[emoji2]

Bu tip bir bisikletiniz var ve başka bisiklet almak için bütçe ayıramadıysanız, bu çift amortisörlü bisikleti patika, toprak, engebeli yollar, orman içi ve yokuş aşağı yerlerde kullanmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde bisikletinizden zevk alabilirsiniz. Ancak uzun turlar, asfaltta uzun süre kullanım ve yüksek hızda gitmeye çalışmak sizi yoracaktır. Bunun sebebi de amortisörlerin pedala verdiğiniz enerjinin büyük kısmını emmesi ve bisikletin ağırlığıdır. Ama bisikletinizi uygun yerlerde kullanırsanız inanın keyifle kullanırsınız.

arkadaşlar bursa da bayram günü açık bisikletçi var mıdır? bu arada bisikletimi satmaktayım. İlgilenen bursalı arkadaşlar Mudanyadayım

Bursa dan selam arkadaşlar konuya biraz hızlı bir giriş yapıcam kusuruma bakmayın. Forumda tartışılan yorumlanan Kron, Salcano, Sedona, Carraro gibi markaların satıldığı gidip görebileceğimiz tavsiye edebileceğiniz iyi yer veya yerler var mı?

Kron, Salcano, Sedona, Carraro bayileri :) en iyisi bayiden almak bence.

@Ömer Örge

Besyolda Aydın Bisiklet var.(link) Bursa da en cesıtlı markalar oradadır.Fıyat konusunda ıse onceden ıyı bır arastırma yapıp almanızı tavsıye ederım. Bıke hause var (link) .Tekyıldız var . Uluyolda orada da bıanchı carraro ve ghost var.

Bu uluyoldaki bisikletçiyi bulamadım geçenlerde aradım.Tam yeri nerede?

@Barış TURAN

Bariş abı Kent meydanının oradan Gazcılar caddesıne gırınce Çakır otel var onun arasından yukarıya dogru cıktıgınız da goruyorsunuz. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ebubekir sözbir

Öğrendiğim iyi oldu.İç lastik almam lazım,fiyatlar iyidir umarım.

Yanıt için teşekkürler :) Şimdi Aydınlara baktım web sitelerinde gerçekten oldukça fazla çeşit var. Bir kaç modele baktım benzer web siteleriyle yakın fiyatları var. Tabi gidip de pazarlık yapma şansımız var mı bilmiyorum hani nakit alsak şöyle olur mu böyle olur mu klasik pazarlık olayı :)

@Ömer Örge
Ömer abi ne tip bir bisiklet bakıyorsunuz . Bursa içinde kullanıcaksanız Mtb almayın derım.Pazarlık sa bıraz size kalmıs .

Aydın bisiklet fiyat olarak gerçekten piyasaya göre uygun. Gidip pazarlık yapma imkanınızda var :)

Geri