Scudo Sports

Bursa

aNkara'dan PTT kargo ile Bursa Kestel'e bir whistle sevk ettik bugün ama..bakalım kim...bugün yarın yazar işte yeni velespitim diye :D

Scudo
arkadaşlar bende güzelyalıdayım ve daha yeni başladım eğer mudanya düşünürseniz size turlarınızda ev sahipliği yapabilirim bende güzelyalı mudanya arası sizlere katılabilirim ;)

İç Anadolu kısmında yazdım buradan da yazayım eksik kalmasın.Tüm Bursalı arkadaşları kınıyorum (telefonla görüştüğüm arkadaşlarım hariç).İl temsilcinizi iki kere kınıyorum.

@Egemen Tunc

Bir haftadır buradan, facebookdan Bursaya pedallıyacağım diyorum kimseden tık yok o sebepten yazdım.O kadar içten yazmışım ki akşam haberlerinde havanın Pazar günü sağnak yağışlı olduğu bilgisi geldi sanırım turu ertelemek zorunda kalıyorum......

Merhaba arkadaşlar,

10 Ekim Pazartesi · 19:00'da Nilüfer Kent Konseyi'nde Bursa Bisiklet Platformu toplantısı yapılacaktır.

Hem yaz döneminde olan biten olaylar değerlendirilecek hem de yeni sezon programları ve politikaları hakkında bilgi paylaşımın gerçekleşecektir. Bütün grupları ve bisikletli arkadaşları, mümkün olan en geniş katılımla toplantıya bekliyoruz.

Etkinlik sayfası: (link)

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

yakın zamanda uludağ zirveye doğru bir tur yapmayı planlıyoruz fakat zirveye daha önce hiç çıkmadık sizlerden önerilerinizi ve güzergahlarınızı yazmanızı istiyorum ayrıca bu bizim ilk uzun turumuz olacak yanımızda hangı ekipmanları bulundurmalıyız

teşekkürler

Benim nacizane fikrim havalar biraz daha ısınsın öyle çıkın. İlkbahara kadar sabredin.

havalar iyice soğumadan bi jübile yapalm diyoruz bu turdan sonra bisikletlerin kışlık bakımını yapıp garaja koyucaz malum ygs-lys maratonu :D

Arkadaşlar bende bursadan..Ama benm bi sorunum var bana görükle civarından eşlik edecek kişiler lazım?Bi de görükle civarında bisikletçi var mı?yardımcı olur musunuz?

Selamlar,

uzun bir süre önce merakımdan foruma kayıtolmuş,bir süre devam etttikten sonra nedendir bilinmez uzak kalmışım.Bugün gelen yenilenme mail'i ile tekrar giriş yatım.Bursa'dayım.Bisiklet küçük yaşlardan beri ilgi alanımda olsada süreç içinde biz onu bıraktık sanırım.ilgim devam etmekte halen.
Bu arada sıcaksu mevkiinde işyerim.Ve hergün olmasada veya be kaçırıyorum aynı saatlerde akşam üstü kalabalık trafikte bir kaç bisikletçi arkadaşı görüyor izliyorum.Okurlarda yolları düşerse ağırlamak isterim.Tekrar görüşmek dileği ile.
Saygılar.
Erkan

Herkese Merhabalar ;
Formu bir suredir uye olmadan takip etmeye calısıyordum ama bugun nihayet uye olabildim (benide aranıza kabul ettiğiniz için tesekkurler )
Kısaca kendimden bahsederek soze baslamak isterim
Bursa da yasıyorum , iki teker merakım uzun bir zamandır var ( malesef beygiri yuksek olan iki tekerler :)) Enduro motorsiklet kullanmaktayım.
Evliyim ve iki cocugum var.
Biraz motosiklet rest.ile ugrastım 1 tane R67/2 sepetli ,1 tane R60/2 sepetli motor toplamaya calıstım.
Bisiklet uzun zamandır hayalimdi. ve basit bir MTB var. Gonlum bir Yol bisikletinden yana ...Ama cevrem MTB den sasma diyor..
Hatta eski bir yol bisikleti ve onu restorasyonu ile baslamak ve yol yapmak istiyorum.

Hepinize sevgi ve saygılarımla deyip ,konuya virgul koymak istiyorum...

Not: Bursadaki Bisikletcileri okurken dikkatimi cekmişti,Esat Besyol lambalarından içeri girince yaklasık 1-1,5 km içerde sağda kucuk bir kulubede hala calısmaktadır

Selamlar
Okan Yıldırım

• Beğen
Tepkiler: yunus cansu
Geri