@Ahmet Can Yakışır
kendinize çok güvenmeyin derim.Benim başımdan geçen acı tecrubeler bu cümleyi yazmamı gerektirdi.araç sürücülerinden istediğiniz kadar daha iyi savaşçı olun, eminimki öylesiniz ama bu sizi kurtarmaz.Nedenmi?anlatayım kısaca yaşadıklarımı;sağ şeritte motosikletimle ilerlerken sol arkadan motosikletin teker kısmından giriyor araba.önce havaya kalkıyorsunuz.ama ne olduğunu bilmiyorsnuz.dana sonra yere önce kafanınızın arkası daha sonra sırtınız ve bacaklarınız iniyor.sonrasında asfaltta atılan taklalar.ve kafanızın yanından geçen araba tekeri.üzerinden geçse işiniz bitti.daha sonra araba ağaca çarparak duruyor .ben kalkıyorum kaskım kırık vizör gitmiş ayakta kırık yok ancak heryer mosmor ve çizikler kanamalar.adamın yanına topallayarak gidiyorum ve adamın kafası kırık arabada yatıyor kanlar içinde.direksiyona vurmuş galiba.sanki birader havada uçmuş kafayı yere gömmüş asfaltta yuvarlanmış.kaldırıyorum adamı benim el kanıyor.üzerimde kask ve korumalı mont olmasa işim bitecek.allahtan kırık yok.kemikleri motora veya yol kenarındaki herhangi bir yere çakmadık.daha sonra her yeriniz tutuluyor.yürüyemiyecek hale geliyorsnuz filmler hastane koşuşturmaları .10 gün evden dışarı atamayıp hapis hayatı yatakta.eveeet şimdi araba sürücülerinden daha savaşçı olsanız bu kazayı yapmazmıydınız.adamın arabasını tekerleri dişsiz.direksiyonun kitlendiğini ve gaz pedalının kitlendiğini söylüyor.araba fi tarihinden kalma hacı murat.bu şehir sanayi şehri.her türlü adam var.bursa güzelliklerle dolu ama yaşayanlarına dikkat derim.araba bakımının önemini kavramayan , bisiklet veya motosikletin geldiğini göre göre araba gibi durabilirmiş gbi önünüze atlayan araçlar ve yayalar, tarfik kurallarına büyük çoğunluğun uymadığı bir şehir.ankarada yaşamış biri olarak bunları sanırım daha iyi görüyorum.çünkü alışık değilim bu kadarına