Scudo Sports

Bursa

Ahmet abi öncelikle Bursa' ya hoşgeldin burda gerçekten iyi bisikletçiler bulmak mümkün :D Ben o pazar günkü tura katılacağım o ekerparkın Carrefour'un karşısında olduğunu söylediler ben oraya gidecek bir grup kurulması için etkinlikte mücadele veriyorum. Sende gel mücadele ver :D

Facebook' tan Yeşil Pedal Bisiklet Derneği yaz ve etkinlik kısmından Aktoraklı olanı seç benim orda bi yorumum var onu altına evet grup kurulsun falan de destek ol :D

Ayrıca evin ne tarafta ?

Scudo
Ahmet sen merak etme ben buradan sana Bursalı arkadaşları yönlendiririm bende çok fazlasıyla var Bursadan arkadaş.Ayrıca Uludağa çıkılır çok zor değil oda benim yapılması gerekenler listemde :) ama yukarıda Dikey Limit 2 den bahsetmişsin ki ekleme yapmam lazım ben başarıyla bitirmiştim :) hatta sizi hemen alayım diye son 50 km yi nasıl gittiğimi anlatamam bile o yorgunluğun üstüne.O gün senin ilk zorlu turundu ve sabah benim sözlerimi anlamadınız :) "bu saatte bu düzlükte hızlı gitmezsek akşamı bulamayız :)" hatırlıyorsun değil mi aynen öyle söylemiştim.genelde ilk turunda beni kimse anlamıyor sonra anlamaya başlıyor :) Kış gelmeden Bursaya geleceğim dedim ya muhtemelen Ekim ayının sonlarına doğru olacak sana haber veririm muhakkak.

Salih Dinçer arkadaşımında sorusuna yanıt vereyim.Uludağa kar olmadığı sürece her zaman çıkarsın ama tavsiye sabah çok erken çıkmaya başlaman.Sosyal imkanları fazla olan bir güzergah olduğunu tahmin ediyorum (yemek yeri oturulacak yer açısından) bu sene olmaz gibi gözüküyor ama seneye muhakkak beraber çıkabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
Aslına bakılırsa konaklama dışında çok bi masraf olacağını düşünmüyorum. Benim güzergahımda kalacağım arkadaşlarım var. Fakat beraber çıkılırsa işler değişir tabii...

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
konaklama da sorun olmaz sanırım..çadır olabilir aslında..gerçi güvenlik kısmı işin düşündürür bisikletler açısından..ucuz pansiyon tarzı yerler de olabilir ama yol boyu o güzergahta bulabilirmiyiz anlık tartışılır..

Salih Dinçer arkadaşımında sorusuna yanıt vereyim.Uludağa kar olmadığı sürece her zaman çıkarsın ama tavsiye sabah çok erken çıkmaya başlaman.Sosyal imkanları fazla olan bir güzergah olduğunu tahmin ediyorum (yemek yeri oturulacak yer açısından) bu sene olmaz gibi gözüküyor ama seneye muhakkak beraber çıkabiliriz.

evet katılıyorum..piknikçiler , kardio yapan teyzeler amcalar,kekik toplayanlar,haftasonu özellikle çok kalabalık(yapılan yeni yollar sayesinde oldukça ilerilere gidiliyor araçlar ile gitgide bozuluyor uludağ)piknikçiler çok kirletiyor girdikleri yeri..

Ahmetle de yarın sabah bi şehir turu atacağız akşama kadar :D

@Burhan Özyılmaz

kardeşim bu dediklerini yapıyorum bakalım, arkadaşlık onayı bekliyorum şu an o profilden ;)

bu arada evim de setbaşı ile yıldırım'ın ortasında kalan bir yerde :)

@ferhat köse

abi gerçekten özür dilerim, nasıl bir cümle kurmuşsam hiç birimiz bitirememiş gibi anlaşılmış... doğrusu şudur: ferhat abi önden basıp gitti, kadir abi sıcak yüzünden çok geride kaldı, ben de ikisinin ortasında biraz kadir abiyi bekleyip biraz da ferhat abiye yetişmeye çalışarak gittim geldim. en sonunda ferhat abi hava kararmadan eve varıp arabayla geri dönmek üzere hepten yardırdı, ben de geri dönüp kadir abiyi buldum. sonra ferhat abi'nin arabasında turu tamamladık :) ferhat abi için ekstra zor bir tur oldu; bütün günü yandı bizim yüzümüzden...

evet abi o cümleni net hatırlıyorum; gün içinde birkaç defa daha geç kaldığımızdan ve tempomuzun çok çabuk düştüğünden bahsetmiştin. ben de o turdan çok ders aldım, Allah kısmet eder de bir daha birlikte tura çıkarsak söylediğin herşeye harfiyen uyacağım. belki de bu tur uludağ tırmanışı olur, kimbilir :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Barış TURAN

sanırım kafamıza uygun bir etkinlik bulamadığımız bir haftasonu birlikte dağa çıkacağız ama, dur bakalım hayırlısı :D

kesin:D mudanya turundan bikaç gün sonra çıkarız sabahtan ;)

@Ahmet Can Yakışır

Geç tanıştık Ahmet.Ben seni 2 sene önce bu gezi işlerine ilk başladığımda tanımış olsaydım seninle en az 5 bin km yapardık 2 senede. oda sana hayli hayli yeterdi.Ama ben biliyorum Bursada çok güzel etkinlikler oluyor bisiklet ile ilgili.Hatta bir kaç tanesinden cep telefonuma bile mesajları geliyor.Ahmet Tarık Ok var çok sevdiğim bir arkadaşım forumdada üyeliği var tanışmanı isterim en kısa zamanda.Uludağ turunu bilmem ama ilk turumuz beraber inegöl buluşması olabilir ben buradan 120 km sen oradan 45 km gelirsin inegöl Orhanda köfteyi yer ayrılırız :)

@ferhat köse

abi asıl sorun ben bisikletime geç kavuştum; 2 sene önceki çelik kadrolu bisikletimle 2 yılda anca yüzlerce km yapardık ki o da beni bisikletten soğutacak kadar eziyetli olurdu... şimdiki sedona'yı da benim için çok büyük sayılacak borçların altına girerek topladım; o borçları kapatana kadar kaç defa elektriğim kesildi, ev sahibinden fırçalar yedim, internete giremedim... neyse ki çok şükür kapattım o borçları da şimdi bir de geliştirmeye başlıyorum bisikletimi :) daha yeni zefal bagaj aldım sele borusuna monte edilen; sırada km saati ve sonra da jantlar var :D hele bir de çalışmaya başladığımda tam bir canavara sahip olurum inşallah :)

bu pazar antik bir bölgeye tur düzenlenmiş, epey gelen olacak gibi duruyor. orada iyi bisikletçilerle tanışırım diye umut ediyorum... Ahmet Tarık abiyle de en kısa sürede tanışmak kısmet olur umarım. hayırlısı abi, bekliyoruz bakalım gelişmeleri :)

bu arada çok teşekkür ederim samimi ilgin için, gerçekten biz geç tanışmışız be abi...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Umarım herşey gönlünce olur Ahmet:Bisiklet içinse çok isteyince gerçekten oluyor emin olabilirsin.Ben şu an scott s 30 a biniyorsam herkes her istediğine binebilir.....

@Ahmet Can Yakışır

kendinize çok güvenmeyin derim.Benim başımdan geçen acı tecrubeler bu cümleyi yazmamı gerektirdi.araç sürücülerinden istediğiniz kadar daha iyi savaşçı olun, eminimki öylesiniz ama bu sizi kurtarmaz.Nedenmi?anlatayım kısaca yaşadıklarımı;sağ şeritte motosikletimle ilerlerken sol arkadan motosikletin teker kısmından giriyor araba.önce havaya kalkıyorsunuz.ama ne olduğunu bilmiyorsnuz.dana sonra yere önce kafanınızın arkası daha sonra sırtınız ve bacaklarınız iniyor.sonrasında asfaltta atılan taklalar.ve kafanızın yanından geçen araba tekeri.üzerinden geçse işiniz bitti.daha sonra araba ağaca çarparak duruyor .ben kalkıyorum kaskım kırık vizör gitmiş ayakta kırık yok ancak heryer mosmor ve çizikler kanamalar.adamın yanına topallayarak gidiyorum ve adamın kafası kırık arabada yatıyor kanlar içinde.direksiyona vurmuş galiba.sanki birader havada uçmuş kafayı yere gömmüş asfaltta yuvarlanmış.kaldırıyorum adamı benim el kanıyor.üzerimde kask ve korumalı mont olmasa işim bitecek.allahtan kırık yok.kemikleri motora veya yol kenarındaki herhangi bir yere çakmadık.daha sonra her yeriniz tutuluyor.yürüyemiyecek hale geliyorsnuz filmler hastane koşuşturmaları .10 gün evden dışarı atamayıp hapis hayatı yatakta.eveeet şimdi araba sürücülerinden daha savaşçı olsanız bu kazayı yapmazmıydınız.adamın arabasını tekerleri dişsiz.direksiyonun kitlendiğini ve gaz pedalının kitlendiğini söylüyor.araba fi tarihinden kalma hacı murat.bu şehir sanayi şehri.her türlü adam var.bursa güzelliklerle dolu ama yaşayanlarına dikkat derim.araba bakımının önemini kavramayan , bisiklet veya motosikletin geldiğini göre göre araba gibi durabilirmiş gbi önünüze atlayan araçlar ve yayalar, tarfik kurallarına büyük çoğunluğun uymadığı bir şehir.ankarada yaşamış biri olarak bunları sanırım daha iyi görüyorum.çünkü alışık değilim bu kadarına

bence hazır fırsat varken havalar sıcakken uludağa çıkmamız lazım şehir içinde antremanı her zaman yaparız ama şu sıcakta bile uludağa çıktığımızda hava buz gibi oluyor son günleri bunlar bir daha soğuktan dolayı zor çıkarız kaçrımamak gerek

@Cihat ÖZİNAN

büyük geçmiş olsun. olacağı olduktan sonra ne kadar dikkatli olursak olalım böyle olaylar yaşanabiliyor maalesef... biraz da dua ile koruyoruz artık kendimizi.

@Oğuzcan Gedik

şu mudanya turunu bir yapalım, sonraki hafta da dağa çıkasım var benim :)

Arkadaşlar merhaba.Bu Pazar günü yani ayın 9 unda Bursaya pedallamak istiyorum (sadece istemiyorum planlıyorum ) tanıdığım arkdaşlara telefon ile haber vermeye başladım. isteyen olursa orada tanışabiliriz.

Plan şu: Eskişehirden sabah yola çıkıyorum , bir aksilik çıkmaz ise öğlen 12 en geç 13 de Bursa merkezdeyim.Dönüşü Bursayı gezmek adına Otobüs ile planlıyorum. Akşam 18:00 arabasına bilet alıp dönmeyi düşünüyorum.Yani 13 ile 18 saatleri arası oturup muhabbet etmek isteyen,tanışmak isteyen, olursa kısa parkur pedallamak isteyen beklerim Cuma akşamı kesin geliyorum yada geemiyeceğim bilgisini vereceğim duyurulur.......

@ferhat köse

ferhat abi (link)

şu linkten yeşil pedal grubuna katılırsanız ve oraya geliceğinizi yazarsanız size eşlik edecek bir sürü kişi çıkacaktır..:) ben sizi takip edicem eğer işlerimi ayarlarsam sizinle beraber gezebilirim...

birde bir sorum var cuma günümü geleceksiniz pazar günümü :)

@Oğuzcan Gedik

Ayın 9 unda yani Pazar günü geleceğim Oğuzcan.Dönüş biletini aldım bile akşam 17:00 .Söylediğin yerede birazdan yazacağım.teşekkürler.....

• Beğen
Tepkiler: Oğuzcan Gedik
Geri