Scudo Sports

Bursa

Scudo
@penelope

yahu hakkaten neydi senin arka arttırıcıdaki o kitle öyle :) biopsi yapsaydık keşke :D

Ben de bazen katılabilirim.
Saat biraz geç değil mi ama ?

@ataruh

ataruh.abi saat gec doğru söylüyorsun.ama aramızda çalışanlar var(bende dahil olmak üzre) o saatte ancak toplanabilriz.senide bekleriz .

Bende düzenli bir şekilde olmasada genelde katılmaya çalışırım.Çok güzel bişey olur bence.Birde bu akşam işten gelirken tophane rampasında bi bisikletçi kardeşimiz rampayı çıkıyordu.Acaba forumdan birisimi diye merak ettim.

@edi55

Eve 23,30 da gitmek çok iyi olmuyor. Katılıyorum.
:)
yine de çook güzel dolaştık.

Sevgili Ediz , aradığında yoldaydım , duymamışım. Ben seni aradığımda da sem kapatmıştın sanırım.

@edi55

abi sende haklısın.ama daha önce bahsettiğim gibi bazılarımız çalışıyor ve işten çıkış saatleri o zamana denk geliyor o bakımdan yoksa daha erken dolaşmayı kim istemezki.hani isenirse yine telefonlaşılır belki daha erken saatte turlayabiliriz.ama dediğim gibi o anki duruma bağlı.senide bekleriz

ataruh hojam.

abi ilk gün için bence çok güzeldi turumuz.ama katılım arttığı zaman inan eve saat 1'de girmen bile seni rahatsız etmeyecektir :)

@edi55

Merhaba Ediz,
Hafta sonu için Fatih in bir fikri vardı. Mudanya ya giderken çıktığımız ( beni beklediğiniz :) ) tepeden sağa dönerek ( hafif bir yokuşla :) ) oradan çeşitli rotalara girmek , sonra kıyıya ulaşıp farklı bir yerden yunuseli civarına çıkmak.

Sanırım yakında Fatih ayrıntıları yazar, sen de bize earth ten rotayı gösterirsin.

başka teklifin varsa lütfen yaz.

Bence Uludağ a çıkalım. Hafta sonu kalabalık olması dışında ( havalar iyi olduğu için ) bir endişem yok.

Dün gece neredeyse çıkıyorduk zaten . :eek: :D
Bursa bitiş tabelasına kadar çıktık gençlerle. :)

Selamlar

hafta sonu planı gezi duyuru bölümünde açılmıştır. :D

Soner uludağ'a da haftaya çıkarız, bakıyorum ayrı kalamıyorsun Keşiş'ten...

@ytse_jam

ilk tırmanış olmasa zirveye bile bisikletle çıkarım :D ama o keşiştepe tırmanısı zaten yoruyor adamı (500metre=yarım saat) ama yürüyerek de olsa zirveye tırmanırız herzmanki gibi:D

ya arkadaşlar bu havalar ne zmn düzelecek ya bayağı sıkıldım ben bu bunalımlı havadan:(bi an önce sğlam bi bahar gelsede özgürce pedal çevirsek.herkese selamlar saygılar

@elman_temel

yahu elman zaten bahar gibi geçti koca kış , biraz yağsın yağmur biz yine de pedallarız.. :)
pazar günü açık olcak hava allahtan...

arkadaşlar, bu akşam "karagöz-hacivat neden öldürüldü" filmini tekrar izledim ve aklıma bir gezi fikri geliverdi :)
bildiğiniz gibi bu film için Orhaneli'de bir film platosu yapıldı. Daha önce görmedim ve platoyu acayip merak ediyorum. Bir hafta sonu bisikletlerle gidelim diyorum. ne dersiniz?? Eğlenceli olacağına eminim.

Geri