Scudo Sports

Bursa

şu öss , okul falan fılan olmasa kafamda yapcam okadar cok plan varki.zaman yok.en basıtı Türkiye nın dogu kısımlarını gezmek ısterdım

Scudo
derya'nın bahsettiği türkiye turu çok güsel olur ama onun geniş bi zmn lasım ve inanın benimde hayallerimden biri bu.ama en büyük hayalim çin setinin uzandığı bütün mesafeyi katedip hatta dönüşü çin setinin üzerinde yapmak bu bnm için vazgeçemeyeceğim bir hayal.inş ilerde bu hayalimi sizin gibi pedal arkadaşlarıyla gerçekleştiririm.ilginiz için çok teşekkür ederim.İKİ TEKER ÜZERİNDE YOLCULUK HİÇ BİTMESİN DİLEĞİYLE:)

KARDEŞ UZUN YOL OLARAK BAHSETTİĞİM BİSİKLETE EVDEN MARKETE GİTMEK:D TABİ BU İŞİN ŞAKASI.İKİ TEKER ÜZERİNDEKİ HAYALİNİ PAYLAŞTIĞIN İÇİ SAOL.İNŞ Bİ GÜN PEDALLARIZ.

HATTA YARINKİ GÖLYAZI TURUNA GELMEYİ ÇOK İSTİYOM TABİ SABAH UYANABİLİRSEM.GÖRÜŞMEK ÜZRE.

tabii ki uzun turlar falan güzel de, çok zorlar insanı. çok iyi hazırlanmak gerekir. her gün onlarca kilo ekstra ağırlıkla 100 km ye yakın pedal basmak kolay değil.
önce şehir içi gezilerinde bir kaynaşalım hele, uzun gezileri düşünürüz.. :)

bu arada ataruh'un hindistan projesi var, şu anda en yakın görünen o...

belli olmaz kardeşim bakarsın ataruh'la hep birlikte hindistana ordan çine geçeriz ve farkında olmadan dünya turu yaparıs yeterki dostluğum pekişsin yeterki herkesin kalbinde pedal ateşi sönmesin.
yarın görüşürüz.

benim hayalim kesinlikle karadeniz yaylalarını gezmek özellikle Ayder ve Anzer yaylalarını gezmeyi çok isterdim falan filan gerççi yurdumun her yeri güzel ama öncelikle güzel BURSAMIZI keşfedelim bence

slm arkadaşlar ben ELMAN 19'umdayım bende bursada oturuyorum.hertürlü geziye katılmak sizlerle tanışmak istiyorum.en son penelope ve yts_jam ile pedal çevirdim çok zevkliiidi,bu arada pazar günü(18/02/2007)bizi yanlız bırakanlara tek söleyeceğim bu gezileri kaçırmayın sizlerle bu pedal sevgisini paylaşmak istiyorum.elman_temel@hotmail.com msn adresim ayrıca 0537 708 22 60 nolu telden bana ulaşabilirsiniz.görüşmek üzre

bu hafta Elman bizi yalnız bırakmadı sağolsun, çok keyifli bir gezi yaptık, daha nicelerine işallah...

arkadaşlar süper bir organizasyon buldum, nepal,tibet,hindistan vs. de bisiklet turları düzenliyorlar... bir inceleyin derim. günün birinde gideriz belki.
(link)
işte benim 2 favori turum...

Trails of 2 Cities Pokhara to Kathmandu off-road
MTB Biking

Mountain Trials & Tiger Tales
Kathmandu to Chitwan Wildlife Park via Daman

@elman_temel

"Her şey hayal etmekle başlar."
Neden olmasın.

slm arkadaşlar.her haftasonu yapılan turlar çok güsel oluyor.ama haftaiçi herkes birbirinden ayrı kalıyor.bu nedenle hem kondisyon olması açısından hem arkadaşlıklarımızın pekişmesi açısından herkesi akşamları saat 21:30 - 22:00 arası heykel eski adliye de buluşarak, her akşam grup halinde güzel şehrimizi bisikletlerle turlamaya davet ediyorum.rotanın hiç bi önemi yok nasılsa bursadayız:D

katılacak olan arkadaşların yanlarında mutlaka gece aydınlatma(ön ve arka far)ve kasklarını bulundurmaları şiddetle tavsiye edilir.
bana ulaşmak isteyenler msn adresim: elman_temel@hotmail.com
cep telefonum:0537 708 22 60

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
bensiz de olmaz tabii ki, Elman süper fikir gece turları, şimdiden çok eğleneceğimize eminim

@ytse_jam

abi kadro genişliyor ne güsel.

hadi arkadaşlar ha gayret gösterelim bisiklet aşkımızı bursa insanına:)

Her ne kadar İzmir de otursamda sonuçta çocukluk yıllarım Bursa da geçti.Muradiye mahallesinde oturmuştum.Bursa yı bisikletle gezmek hiç nasip olmadı.Gezerken lütfen resim çekmeyi ihmal etmeyin.Hiç değilse resimlere bakarak hasret giderebilirim.Sağlıklı pedallar

@simplonmurat

murat abi ne demek elbette.her haftasonu forumda haftalık fotorafları görebilirsiniz.burası yeşil bursa:)

kutsal.abi senden ricam bisikletini temizlede öle gel canım acıyo onu o halde görünce:D

@ytse_jam

gençler süpersiniz. mudanyada olmasam ben de gelirdim. fatih artık yaza burada turlarız..

bu arada arkadaşlar kulüp ile ilgili gelişmeleri fatihten öğrenebilirsiniz. bu yıl herşey çok daha güzel olacak..

keep riding..

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
Geri