Scudo Sports

Bursa

Merhaba sevgili bisiklet severler bu gün aldığım bir telefon beni çok mutlu etti ve düşündürdü Telefon yıldırım belediyesinden geldi Bursa ile ilgili Bİsiklet adına isteklerimi baş başa dinleyeceğini söyledi.Kafamda bir proje var bunu sizlerle geliştirmek ve fikirlerinizi almak istiyorum Proje:Okullar arası Bisiklet yarışması (amacı gençleri bisiklete teşfik etmek) Biliyorsunuz ki bir kere bisiklete bindikten sonra bidaha zor vazgeçilir.Sizce İyi bir projemi yoksa başka bir projemi düşünmeliyim yada sizce ne konuşabilirim ne anlatmalıyım.Yanımda 2 kişi daha götürebilirim ciddi istekleri yada azı baya laf yapan bisiklet severleri beklerim :)

Görüşlerinizi Lütfen Yorum Olarak Yazın.

• Beğen
Tepkiler: yunus cansu
Scudo
Foruma hoşgeldiniz;
MTB den şaşıp şaşmama olayı bisiklete nerede binmek istediğiniz ile doğru orantılı. Bana kalırsa motorsiklette enduro tercih ettiyseniz tahminim araziye daha yatkınsınız. Halilye MTB size uygun gibi :)

• Beğen
Merhaba,

Müge ben aslında bisikletten çok fazla anlamam,hatta dürüst olayım hiç anlamam....Sokak fotoğrafçısıyım,boynumda makinem:)) 1 sene öncesine kadar evden ünv'e gitmek harici kullanmadım bisikletimi,şimdi yeni bir tane aldım eve dönünce daha kurmadım bile; haftasonları Bursa toplanmalarına katılabilirim lütfen beni unutmayın :)

• Beğen
Arkadaşlar bursayı bilmediğimden dolayı bisikletimi tamir ettiremiyorum.Bna acil yardımcı olacak arkadaşlar var mı?Görüklede oturmaktayım.Bisikletimin sorunu ise orta göbekten ses gelmesi.Bisiklet markam kron xc 1000

yarın öğle saatlerinde kent meydanına gelebilirsen seni esat ustaya götürebilirim.hem ben kendi bisikletimi 2. ücretsiz bakım için aydın bisiklete bırakacaağım.Ya da beşyol lambalarını biliyorsan yalova istikametine doğru beşyol lambalarından sola girdiğinde 1 km sonra falan solda dükkanı kime sorsan gösterir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
orta gobekten ses gelmesının bırcok nedeni olabılır kadron catlak olabılır bu durumla fazla ılgılenmıyorlar acıkcası ama esat ustaya gotur derım bursada kı en ıyı bısıklet tamırcısı dıyebılırım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
MERHABA ARKADAŞLAR Ben Gemlik'ten YUNUS. BURSA ve çevre ilçelerden arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

merhaba faruk kardeşim görükleyi bilmiyorum ama gençosmanda aydın bisiklet var belki oişini görür.

çadır en güzeli , tabi sürekli anayoldan gitmeyecekseniz :) sakin bir yerde kurarsınız cadırınızı rahatsız eden olmaz bunu yapan çok kişi var ...

tahmini minimum 7-8 gün sürer herhalde Umut.İnegöl'e selamlar :)

Mudanya'dan Selamlar Arkadaşlar Yeni bisikletimi ve Ekipmanlarını alır almaz bende pedallıyorum........

Merhaba arkadaşlar. İlk mesajdan bu yana aradan baya zaman geçmiş. Arkamı dönüp baktığımda bu tur için gerekli olan şeylerin çoğunu temin ettim. 2 kişilik çadır, tulum, mat, kıyafetler, şıklandırma vb. Heybeleri yurtdışından getirteceğim. Ön, arka, gidon tek renk takım olarak düşünüyorum. Türkiyede bu şekilde satan maalesef yok. Tur için yeni bisikletimi de 1 hafta içinde alacağım inşallah. Geriye sadece yola çıkmak kalıyor:) Zaman olarak ta 1 yada 3 temmuzu düşünüyorum. Sınavlarım o zaman bitiyor çünkü :(

Ama rotayı değiştirebilirim ve 1 aya yayabilirim. Karadeniz olabilir. Sizin de fikriniz ve düşünceleriniz varsa orta yolu bulabiliriz.

Barış ben Bursa'ya geliyorum sık sık aslında. Görüşebiliriz istersen. 27 mayısta orda olma durumum va tekrar. Hoşçakalın...

Neden olmasın Olgun?Özelden numaranı at istersen,geldiğinde oturur sohbet ederiz.

Geri