Scudo Sports

Bursa

öncelikle aramıza hoşgeldin alanya turuna katılmayı isterim ama bu işte yeniysen antreman yapman lazm çünkü etap uzun ama 1 yıl var o yüzden çok rahatlıkla kondüsyon kazanabilirsin bisiklet konusunda 2. el tercih etmeni öneririm bn merinos ta oturuyorum bursa içinde turlara çıkıyoruz istersen katılabilirsin..
msn: texas_1963_1778@windowslive.com

Scudo
Bizde Gemlik teki bisiklet severler olarak bu bölgede her haftasonu kesin bir yelere gidiyoruz ve gitmediğimiz pek yer kalmadı gibi.Eğer bir tarih belirlenip topluca bir tur yapılacaksa bizlerde katılabiliriz sanırım...

Ben de Bursa' da (YILDIRIM) biri olarak Uludağ tırmanışı derim. Zor olur ama gerçekten eğlencelidir. Bunu yanında hemen şehrin aşağısına doğru Mudanya var :) Burası da gerçekten gidilebilecek bir yer(Güzelyalı- Tirilye- Mudanya....)

Teşekkür ediyorum cevabın için. Turlara katılmayı çok isterim. Bana önerebileceğin bisiklet modeli varsa paylaşır mısın ?

Mert, Volkan arkadaşın dediği saitabat şelalesi turunu geçen hafta biz de yaptık. Çok keyifli. Rampalar da var ama yormuyor. 2 saat sürerek gittik-geldik.

• Beğen
Tepkiler: mert yazgan
Selam, arkadaşlar, yeni üyelik formunu doldurdum, daha onaylanmadı ama benim gibi bir bisiklet tutkununu kabul ederler diye düşünüyorum.
Dün yaptığımız bursa-mudanya güzergahından size bahsetmek istiyorum, hemde sizi çok fazla zorlamayacaktır, yıllardır bisiklete binmeyen arkadaşım bile turu tamamladı.
Neyse güzergahı belirlerken eski mudanya tren yolundan esinlenerek yola çıktık ve bursadan başlayarak Hasköy-Mürsel (veya Ülkü köyünüde seçebilirsiniz)zirvede Yörükali köyü ve Mudanya.
Birgünde burayı denemenizi tavsiye ederim.
İyi pedallamalar

Arkadaşlar, bende Sedona 711 var. Günde 50-60 km yaparak kondisyonumu yeniden kazanmaya(uzun süredir pedallamıyordum) çalışıyorum. Ama yalnız başına çok sıkıcı oluyor. Bana her gün katılabilecek olanlarınız varsa yanıt bekliyorum. Yer fark etmez benim için, sizin istediğiniz yerlerde de olabilir. Her gün olmasa da haftada 2-3 gün katılabilecek olanlarınız da yazabilir, hiç yoktan iyidir.
Tanışalım :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan AYDOĞDU
Dostlar geçtiğimiz 2 ay önce ayağımı kırmış ve ara vermiştim şimdi geeri döndüm ve akşamlar saat 08:00 den sonra görüşebiliriz. Ben kültürpark civarlarındayım parkuru buluştuktan sopnra kararlaştırırız.
Tel: 0 532 687 77 52
tura başladığınızda haber verirseniz katılım sağlarım.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ali Gençtürk
@Volkan Güneri

Toplanırız bu akşam kesteldeki iş yerimden cumalıkızık hamamlı kızık kent ormanı taraflarından mesken ve heykele geçeceğim saat 08:30 civarında merkezde olurum uygunsanız akşam balibey hanın önünde buluşalım. 1 çay ardından mini bursa turu cumartesi yada pazara uzun bir parkur düşünüyorum ortaklaşa kararlaştırırız
selamlar

@Volkan ULUÇ

Tmm daha çok bisikletçi toplasak iyi olur. Bide sen kaç yaşındasın bilmiyorum abi dicem artık ben 14 yasındayım...:D

@Volkan ULUÇ

Bide abi ben oraları çok bilmiyorumda siz yıldırım taraflarına gelseniz olurmu..:rolleyes:

Geri