Öncelikle herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Daha çok yeni bir bisiklet kullanıcısıyım. Çok keyifli ve güzel bir forum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
2012 yazı için bir tur planlıyorum. Şu an tek başımayım. Yanıma yol arkadaşı arıyorum. Daha 1 sene gibi bir vakit olduğunun farkındayım.

Çok detaylı ve titiz biri olduğum için çalışmalara 1 sene öncesinden başlıyorum.
Kafamda çizdiğim rotayı aktarmak istiyorum sizlere.
Başlangıç : Bursa
Rota : Mudanya - Zeytinbağı - Kurşunlu - Bandırma - Avşa Adası - Lapseki - Çanakkale - Gelibolu - Behramkale - Altınoluk - Hasan Boğuldu (Kaz Dağları) - Akçay - Ayvalık - İzmir - Çeşme - Kuşadası - Dilek Yarımadası (Büyük Menderes Deltası Milli Parkı) - Didim - Turgutreis - Bodrum - Ören (Milas) - Marmaris - Göcek - Fethiye - Kaş - Kemer - Antalya - Side
Bitiş : Alanya
Dönüş yolculuğu otobüs ile olacak.
Daha yer küre sıcakken imal edilmiş lastik patlatmaktan ve fren teli koparmaktan başka bir işe yaramayan, 24 vites demeye bin şahit kendinden geçmiş bir Peugeot bisikletim var. Onunla markete bile giderken 40 kez düşünüyorum hatta dönüş yolunda sırtıma alıyorum. O sebeple kendime bu tur için hem bir bisiklet, hem de yol arkadaşı arıyorum.

Burada ki deneyimli arkadaşlarımızın bu konuda fikirlerini beyan etmesini dört gözle bekliyorum, saygılarımı sunuyorum. Tavsiyeleriniz ve faydalı bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Konuyu yanlış yere açtıysam acemiliğe veriniz.