Scudo Sports

Bursa

biz sabahtan çıkamıyoruz ama öğleden sonra çıkıyoruz turlara hava güzel olursa bir tur düzenleyebiliriz bu hafta.

Scudo
benim numaram 0544 590 60 12 istediğin zaman ulaşabilirsin.Bu hafta sonu bizim için uygundur.Eğer hep beraber gideceksek sabah değil öğleden sonra çıkabiliriz.Umarım bir tur düzenleriz.Herkesi bekleriz arkadaşlar.

Engin kardeşim hayırlı olsun temsilciliğin düzenlenen organizasyonlara katılmak isteriz en kısa zamanda....

@Aykut Subaşı

Merhaba Aykut bey Bursa da bisiklet kiralayabileceğiniz bir yer var bildiğim tophanenin arkasında pınarbaşı parkı var aynı zamanda Bursanın fetih kapısıda oradadır oradan bisiklet kiralayabilrsiniz fakat en son gittiğimde çok düzgün bisikletler yoktu belki su an için yeni almış olabilirler....Saygılar...

Katılmak isterdim ama İnegöl'deyim.İnegöl'den Mudanya'ya benim için şu an fazla.

arkadaşlar pazar günü yani 10.04.2011 tarihinde sabah saat 09:30-10:00 arası buluşma yeri:kent meydanı kafkas önü.İstikamet mudanya güzelyalı olacak.Tüm arkadaşları bekliyoruz.Umarım bol katılımlı eğlenceli bir tur olur.Görüşmek üzere!!!

Merhaba Arkadaşlar ;

Bu Forum Sitesini yeni yeni keşfediyorum çok güzel geziler, anılar, maceralar, dosluklar, gördüm umarım bende bu güzelliklere dahil olurum sizlerin izniyle. 1983 Doğumlu Bursalıyım. Henüz bisikletim yok evvel zamanda birtane vardı şimdiki bisikletleri görünce benimki çocuk oyuncağı gibi kaldı zaten ozamanlarda bende çocuktum. Araştırıyorum birde gezi arkadaşları buldummu güzel günler bizi bekliyor demektir. Hepinize sevgi ve saygılarımlar......

Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım; ismim Melih soyismim Dayan ve bursada yaşıyorum lise son sınıf öğrencisiyim yani ygs mağduruyum :)

Bursa da bisiklet turları düzenleyen bir topluluk arıyorum hafta sonları toplanıp geziler yapan, şehir içi ve ya dışı fark etmez iyi bir topluluk arıyorum.

(link)

Haftasonları tur düzenleyip bunu sitelerinden duyuran bir bisikletçi var. Eğer Bursa merkezdeysen onlara takılabilirsin.

Geri