Scudo Sports

Bursa

ey bursa ahalisi, yeni bir bisiklet aldım ama birlikte pedallayacağım hiç arkadaşım olmadığı için tek başıma sürüşlerde sıkıldığımı fark ettim, kendime eşlikçi arıyorum. kondisyonumun rezalet olduğu göz önünde bulundurularak "aga haftasonları 30-40km sürer gezeriz, kasmaya gerek yok" diyecek yazarlar var ise haftasonları serseri gibi sürebiliriz. lokasyon olarak her yer olur, buttim tarafında ikamet ediyorum.

Bursa bisiklet kulübü
Spontan bisikletçiler
ilk aklıma gelen bunlar. Sosyal medyadan programlarına bakabilirsiniz.

Scudo
Herkese Bursa Mudanya'dan selamlar. E-MTB kervanına katıldım ben de Carraro Kifuka X ile. Mudanya'daki evimden Nil-Tim (30 km) deki iş yerime E-MTB ile gidip gelmeye başladım. Normal bir bisikletle o yokuşları çıkamam (yaş 45, kilo 110) ama bu teknoloji sayesinde bisiklete geri döndüm (en son ortaokulda binmiştim sanırım:) )

Genel olarak arka köy yolları kullanmaya çalışıyorum ama orada da köpek kardeşler risk oluşturuyor. Mudanya - Özlüce güzergahında önerdiğiniz bir rota var ise memnun olurum. Yollarda görüşmek üzere.
Eski yoldan aydınpınar hasköy ve balattan sanayiden Özlüce. Köpek sayısı az ve zararsız. Durunca hepsi korkup kaçıyor. Ama ben durup çağırıyor ve seviyorum.

Eski tren yolunu 2 kere hava kararırken, 2 kere de gece kullanmak durumunda kalmıştım. Bir keresinde Mudanya'ya vardığımız tarlalarla bağlantı kısmında gidiş ve geliş yönünden toplam 20'ye yakın köpek üzerimize saldırdı. Arkadaşla son anda tali yoldan farklı bir tarlaya hızlıca sapıp uzaklaşmıştık. Sayı abartı değil bu arada çok köpek vardı. Bu dediğim olay en az 3 sene öncesi gerçi. Şuan o kadar köpek yoktur muhtemelen son alınan kararlardan sonra. Yine de iş dönüşü hava kararmış ise dikkatli olmakta fayda var.

Eski tren yolunu 2 kere hava kararırken, 2 kere de gece kullanmak durumunda kalmıştım. Bir keresinde Mudanya'ya vardığımız tarlalarla bağlantı kısmında gidiş ve geliş yönünden toplam 20'ye yakın köpek üzerimize saldırdı. Arkadaşla son anda tali yoldan farklı bir tarlaya hızlıca sapıp uzaklaşmıştık. Sayı abartı değil bu arada çok köpek vardı. Bu dediğim olay en az 3 sene öncesi gerçi. Şuan o kadar köpek yoktur muhtemelen son alınan kararlardan sonra. Yine de iş dönüşü hava kararmış ise dikkatli olmakta fayda var.
Geçen yıl güneş battıktan sonraki alacakaranlıkta sürüş yaptım eski tren yolundan Bursa'ya. Aynen söylediğin gibi bir köpek sürüsü Yörükali köyüne girmek üzereyken etrafımı sarıp epey uğraştırmıştı. Ancak dikkatimi çekiyor, alacakaranlıkta çok coşuyor bu sürüler. 🤬

Not: Ondan sonra iki kere daha geçtim o yoldan. Gündüz vaktiydi ve bir tane dahi köpek yoktu.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Geçen yıl güneş battıktan sonraki alacakaranlıkta sürüş yaptım eski tren yolundan Bursa'ya. Aynen söylediğin gibi bir köpek sürüsü Yörükali köyüne girmek üzereyken etrafımı sarıp epey uğraştırmıştı. Ancak dikkatimi çekiyor, alacakaranlıkta çok coşuyor bu sürüler. 🤬

Not: Ondan sonra iki kere daha geçtim o yoldan. Gündüz vaktiydi ve bir tane dahi köpek yoktu.
Geçmiş olsun abi. Havlamalar başladı mı zaten birbirlerinden haber alıp çeteleşmeye başlıyorlar. Demek gece vakti tehlikeli hala.

Geri