Scudo Sports

Bursa Karaman Bursaray istasyonu önünde yaşanan kaza

@Mad Buddha biraz uzun surdu ama sigorta sirketinden tamami olmasada maddi zararin bir kismini alabildim. Yeni bisiklet bakmaya basladim :)

@MertV iyi dileklerin icin tesekkur ederim.

Scudo
@kiaoss bisikletle işe gidip gelmesi ceza olmaz :) adam bisikletin tadını aldımı keyifli keyifli artı sizede dua ederek gidip gelmeye başlar.... işin esprisi tabi de keşke tüm cezalar böyle insani olsa diye katılıyorum elbette... artı bir not eklemek isterim ankarada yaşıyorum senede 1 veya 2 kez balıkesire giderken bursadan mecburen geçiyorum.. şunu farkettim bursa için genelleme doğru olmaz elbette ama çok haşin ve sert kullanıyorlar araç sürücüleri

• Beğen
Tepkiler: kiaoss
@dryakup23 o genellemeye gecen sene uludag performans tirmanisisna katilmis arkadaslarimda katiliyor. Hatta gitmeden once bize sorsaydin soylerdik dediler.

• Beğen
Tepkiler: dryakup23
@dryakup23 Doğduğumdan beri bursada yaşıyorum. Bence genelleyebilirsin. Bursanın en büyük sıkıntısı, 4 köşesine kurulmuş sanayi bölgeleri ve bu bölgelerin şehir merkezinden geçen yollarla birbirine bağlanmış olması. Bi bölgeden bi bölgeye iş stresiyle koşturan özellikle fiorino doblo kullanan lüzumsuz araç sürücüleri yüzünden trafik felaket.
Arkadaşa tekrar geçmiş olsun diyeyim. Bursada bisikletli olmak çok zor.

@dryakup23 Doğduğumdan beri bursada yaşıyorum. Bence genelleyebilirsin. Bursanın en büyük sıkıntısı, 4 köşesine kurulmuş sanayi bölgeleri ve bu bölgelerin şehir merkezinden geçen yollarla birbirine bağlanmış olması. Bi bölgeden bi bölgeye iş stresiyle koşturan özellikle fiorino doblo kullanan lüzumsuz araç sürücüleri yüzünden trafik felaket.
Arkadaşa tekrar geçmiş olsun diyeyim. Bursada bisikletli olmak çok zor.
Fiorino doblo ve arka canımda tuğra olacak..

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: sccetin ve kiaoss
@kiaoss Cemalettin kardeşim, kaza üzerinden kırk gün geçmiş....
Süreç nasıl ilerledi, sen ne durumdasın, hukuki ve sigorta süreci ne oldu ?

@cazci abi merhaba. Genel olarak iyiyim ufak bir kac problem kaldi onlar da yakinda duzelecek insallah. Sigorta sureci, bisikletin, formanin ve kaskin ikinci el degeri uzerinden odeme yapti yenice. Hukuki olarak su anda bir gelisme yok . Hukuk sisteminin derinliklerinde sirasini falan bekliyor heralde. Kardesim avukat, ona sordum, once uzlastirmaci ataniyormus dava acilmamasi icin ama oyle birsey olmadi daha.

@kiaoss, bisiklet ve ekipmanın faturalarını göstermediysen eksper böyle bir kısıtlama yapmış olabilir.
Adalet sistemi ağır aksak olsa da şikayetinden asla vazgeçme.
Şu an burada iletişim kuramayabilirdin ...

@cazci abi fatuları gönderdim ama bisiklet iki yıllık olduğu için ikinci al rayiç bedeli düşük çıktı. Ben şimdiki sıfır fiyatına göre hesap yapmıştım ? Sigorta ile hiç işim olmadığından naif duygulara kapılmışım.

@kiaoss ,vay canına...Bu sigortacılar da neresinden kırpalım diye bakıyor...
Bisikletimi evin içinde tutuyorum ve evde sigortalı. Çalınma durumunda ikinci el tarifesi mi ödenecek yani.. :kötü:

Malesef öyle abi :(

@Mad Buddha var gelişme. Aşağıdaki güzellikte karar kıldım ??
20191115_161710edit.jpeg

Bu arada iki hafta oldu bisiklete kavuşalı. İki defa kısa süreli binebildim. Şöyle uzun boylu bir sürüş yapıp bir inceleme yazarım belki buraya ??

Geri