Merhabalar,
Günlerimi daha çok dinlenmekle, arada ufak birkaç şikayetim ve pansuman için hastaneye gidip gelmekle geçiyor. Eğer yeni bir rapor gelmezse pazartesi işbaşı yapacağım
Son durumda sigorta şirketine dosya açtırdım maddi hasarların karşılanması için. Bu aşamada daha sonra bu durumla karşılaşacak arkadaşlar için şöyle bir detay vereyim. Kaza raporunu aldığımda karakolda polisler ve aktif pedal beni sigorta acentasına gitmem gerektiğini söylemişlerdi dosya açılması için ama motiskletimin sigortası için çalıştığım acenta 0 yardımcı oldu. Karşı tarafla konuşacaksın, onlar bildirimde bulunucak vs. vs. bir sürü şey zırvalayıp yardımcı olmadı. Başka bir acentaya gittim ve orası yardımcı oldu. Kazar rapaorunda karşı tarafını hangi sigorta firmasını kullandığı ve poliçe numarası gibi gerekli şeyler yazıyor. Bu bilgilerle sigorta firmasının müşteri hizmetleri üzerinden dosya açtım ve ekspertiz atanması yapıldı. Eksper beni arayıp bisikleti görmek istedi. Sanırım kaza Bursa'da gerçekleştiği için eksper Bursadan atandı. Ben isntabuulda olduğumu, bisikletimin Bursada olduğunu fakat teyzemlerin tatilde olduğu için biskletimi gösteremeyeceğimi söyledim. Onlar da şuanda benden haber bekliyorlar. Teyzemler tatilden döndüklerinde göstereceğim.
İstanbula dönmeden önce Bursa aktif pedala uğramıştım nasıl ilerlemem gerektiği ile ilgili. Bana da yakın zamanda yaşanan bir kazadan bahsettiler. Sanırım sizin olaydı @Mad Buddha . Bisiklet + alt üst forma + kask bedelini telefonda dosya açılırken bildiirmde bulundum. Eskpere de göstericem hepsini en kısa zamanda. Bir problem olursa, bilgi almak için dürterim sizi
@serkan sinan Şu an şikayetçi durumdayım zaten. ilk ifademi o şekilde verdim. daha önce mahkemelik bir olay yaşamadığım için hukuk yönünnden hangi aşamada bilmiyorum fakat dediğim gibi şu ad şikayetçi duurmdayım. Cezasını çekmesi ksımına kesinlikle katılıyorum. Çünkü hiçbirşey olamamış gibi normal hayatına devam etmesini istemiyorum. Ceza ne olması gerektiğini arada düşünüyorum ( boş vakit çok mlum

), bana hapis cezası gibi bir ceza etkisiz olucakmış gibi geliyor, bizleri daha iyi anlaması için ne bileyim bir ay boyunca işe bisikletle gidip gelmesi gibi bir ceza daha etkili gibi geliyor. bilmiyorum zamanı geldiğinde avukatlarımla konuşurum artık bunu.
Biraz uzun oldu ama şimdilik benden bu kadar. Bursaya tekrar gediğimde Bursadaki akradaşlarla tanışmayı çok isterim. iyi günlerde ve güzel haberlerle görüşmek üzere.