Scudo Sports

Bursa BF 19.06.2014 saat 18:00 Tanışma turu

@Mehmet D.

mtbde gerçekten çok güçlü kişiler var eğerki istanbuldaki şampiyonaya gidersen anlıcaksın bu dediğimi adama toz yutturur bunlar çok çalışmak lazım :)

Scudo
@Melih Çolak
mtb konusunda haklısınız gerçekten de çok güçlüler var. O kadar uğraşmama rağmen 1. gelemedim daha hiç. Çünkü gerçekten zorlu. Ama yol bisikletinde bilmiyorum :)

@Mehmet D.

yol daha çok hıza dayalı sürekli basıyorsun :) ama mtb öyle değil teknik şart cesaret şart tabikide bacak gücü :)

Neyse ya valla tadı kaçtı şu konunun kimse kimseyi inandırmak zorunda değil. Kimse de inanmak zorunda değil. İddiası olan bundan sonra video ya da resim çeksin km saatinden. Ben dün mesela yaptığımı km saatinin resmini çekerek paylaştım. Yine de inanmayan varsa keyfi bilir. Ancak burada biri bir şey iddia ediyorsa en baştan her şeyi yazsın. İşte bisiklet şu, maksimum hızım şu, ortalama hızım şu, kamyona tutundum ya da tutunmadım, kamyon arkası boşluktan faydalandım faydalanmadım, bayır, eğim ne gerekirse paylaşır olur biter. Kimseye de itiraz etme şansı vermez.

• Beğen
Tepkiler: Samet K.
sabahın köründe Mudanya yapmaya ne dersiniz 08.30 kent meydanı. gelmek isteyen cevap yazsın yoksa bende gitmem belki

Imkansız diye bir sey yoktur :)

HTC Desire S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mustafa genç

Bende hal kalmadı valla yarın sabaha ayaklar zangır zangır titret herhalde :)

Bu akşam turumuzu az önce tamamladık 25 km'lik bir tur oldu. Mutlu abinin maşallahı var benden iyi gidiyor kilo sorunu yok. Mahalleden bir arkadaşımız daha vardı. 3 kişi birbirimize ayak uydurduk. Benim 3.turumdu bugün ki bayağı yorucu oldu. Dönüşte aynı anda yanyana 53-54 Km/h hıza ulaştık ;) Çok da güzel bir tur oldu herkesi bekleriz bundan sonra ;) Özellikle Ebubekir seni bekliyoruz bizim yol üzerinde olduğun için ;)

Ebubekir bugün özel mesaj atmışsın ben de siteye yazarsın diye Mutlu abiye baktırmıştım cevap yok dedi. Bende bakmadım keşke gelince bir çağrı atsan ben gelir alırdım seni. Ayıp oldu ya 2 seferdir ekiyor gibi oluyoruz hakkını helal et. Bir dahaki programa numaranı ver bana arayayım seni böyle olmuyor. Varsa Mesaj at bana ben Ebubekir diye ben kaydedeyim seni ;)

25 km epey varmış yeşil pedal ın düzenlediği turlara katılabilmek için buluşma yerine kadar evimden 14 km yol gidiyorum sadece. 14 de geliş 28 km Son Mudanya turu 52 km tutmuş 28 de benim yolumu ekleyin üzerine. Bu gece işe bisiklet ile geldim 12 km.

@ebubekir sözbir

Bu yeleğin üzerindeki reflektör şeritleri sabit mi yoksa sonradan yeleğe mi dikilmiş bende bir yelek varda üzerinde bisiket yazısı ve bazı yazılar var o bisiklet kullanımına daha uygun ama reflektör şeritlerindeki parlaklık kaybolmuş yer yer yıkanınca o şeritleri söküp yerine bu yelekteki şeritleri dikme niyetim var bundaki şeritler dikişli ise.

Buda benim yeleğim
https://i.hizliresim.com/6RA6JP.jpg
https://i.hizliresim.com/0VM2z8.jpg

@mustafa genç

mesajınızı daha şimdi gördüm, musaitseniz şimdi çıkalım yola

@Murat Çağlayan 2

Evet pazar dı geçti. ramazandan önce sabah işten sonra bi giderim belki yarın

@Mehmet D.

Ben bugün iptal akşamki tura katılabilirsem ne ala. Ayaklarımı iyi hissedersem yine çıkarım ama duş almam ve traş olmam lazım yüzüm ormana döndü resmen.

@Murat Çağlayan 2

abi sizin oradan geçcem istersen gel yüzcez kendine gelirsin

rampada çekerim ben seni hem senin için de çok iyi bi antreman olur

12:15 kentmeydanı hareketli çıkıyorum ben

@Mehmet D.

yahu senin başka işin yokmu her gün her saat bisiklet sürüyorsun evin ailen

• Beğen
Tepkiler: Samet K.
@mustafa genç
abı ben gencosman koprusunun ordan aldım serıtler sonradan dıkılmıstı ayrıca o dukkanlarda satılıyor olabılır

@mustafa genç

benim evimde ailemde bisiklet artık. Gezmek için değil gerçekten yaşamak için bisiklete biniyorum ve yaşadığımı da düşünüyorum. Bugün dürdane köyü üzeri kurşunluya gittim. Dürdane rampası başlamadan bisikletli bir arkadaşla karşılaştık. Beraber pedallayalım yukarı kadar dedi bende tamam dedim. Daha sonra onun arka aktarıcı kırıldı. Onun bisikletini tek vites haline getirdik. Baktı ki rampayı çıkamayacak bir kamyona tutundu. Artık bisikletle değil kamyonla yarışıyordum resmen. Kamyonla kafa kafaya yukarı çıktım ama benim yüzüm su gibi terlemişti :D Kamyoncu durdu rampa bitince ve bana "helal olsun bilader benim kamyon zor çıkıyo maşallah dedi" :D oradan ayrıldık o gemliğe gitti ben çağlayan köyüne girdim. Caminin oradaki marketten su aldım. Amcaya kurşunlu yolu nasıl dedim. Çok güzel hiç rampa yok dedi. Yolun dört kilometresi full rampaydı :D dayının arkasından çok saydırdım :D daha sonra inişler başladı yol kamyonlar yüzünden mahvolmuş durumdaydı. gidon hakimiyetimi kaybetmeden ve hiç fren yapmadan indim o yolda. O yolda ben şunu farkettim:
gerçekten de çok iyi bir downhill ciymişim :D indikten sonra kurşunlu plajına yaklaştım. Millet anadan üryen denize girmiş resmen beni görüyorlar eldiven kask falan herkes bakıyor, bazıları el sallıyor. En son 17 yaşlarında bir kız durdurdu beni.
k: Bu sıcakta terlemiyor musun böyle
ben: bende sırtıma bak istersen
sırtıma bakınca nasıl terlediğimi gördü.
k: Neden geldin buraya
ben: yüzmeye :D
k: nereden geliyorsun?
ben: Bursadan
k: yalan atmıyorsun dimi?
ben: resimlere bak istersen ( resimleri gösterdim ağzı açık kaldı resmen, hele videoya çok şaşırdı :D)
k: öyle bir iniş yaparken hiç korkmadın mı?
ben: alıştım artık
k: iyi cesaret valla, hadi gel oturalım yüzeriz biraz :D
Buradan sonra artık muhabbet iyice koyulaştı oturduk beraber iki saat kadar yüzdük sonra telefon numaramı aldı bende aldım :D iki gün sonra görüşmek üzere ayrıldım oradan. Rampalar başladı gündoğdu köyüne tırmanırken. 5 km %10 rampayı 18 dakikada çıkmışım. Oradan ovaakça'ya sallandım. Daha sonra kent meydanına gittim sularımı doldurdum ve oradan evin yolunu tuttum. Gerçekten de çok güzel bir gündü. Susuzluğun ne demek olduğunu, pes etmemek için çok savaşmak gerektiğini ve yalnız kaldığımda başımın çaresine bakabilmeyi öğrendim bugün. Çağlayan kurşunlu arası tam antremanlık bir yol ama çok ıssız :D o yolda pedalladığım süre zarfında hiç araba geçmedi. Yaklaşık 30 dakika

Geri