@mustafa genç
benim evimde ailemde bisiklet artık. Gezmek için değil gerçekten yaşamak için bisiklete biniyorum ve yaşadığımı da düşünüyorum. Bugün dürdane köyü üzeri kurşunluya gittim. Dürdane rampası başlamadan bisikletli bir arkadaşla karşılaştık. Beraber pedallayalım yukarı kadar dedi bende tamam dedim. Daha sonra onun arka aktarıcı kırıldı. Onun bisikletini tek vites haline getirdik. Baktı ki rampayı çıkamayacak bir kamyona tutundu. Artık bisikletle değil kamyonla yarışıyordum resmen. Kamyonla kafa kafaya yukarı çıktım ama benim yüzüm su gibi terlemişti

Kamyoncu durdu rampa bitince ve bana "helal olsun bilader benim kamyon zor çıkıyo maşallah dedi"

oradan ayrıldık o gemliğe gitti ben çağlayan köyüne girdim. Caminin oradaki marketten su aldım. Amcaya kurşunlu yolu nasıl dedim. Çok güzel hiç rampa yok dedi. Yolun dört kilometresi full rampaydı

dayının arkasından çok saydırdım

daha sonra inişler başladı yol kamyonlar yüzünden mahvolmuş durumdaydı. gidon hakimiyetimi kaybetmeden ve hiç fren yapmadan indim o yolda. O yolda ben şunu farkettim:
gerçekten de çok iyi bir downhill ciymişim

indikten sonra kurşunlu plajına yaklaştım. Millet anadan üryen denize girmiş resmen beni görüyorlar eldiven kask falan herkes bakıyor, bazıları el sallıyor. En son 17 yaşlarında bir kız durdurdu beni.
k: Bu sıcakta terlemiyor musun böyle
ben: bende sırtıma bak istersen
sırtıma bakınca nasıl terlediğimi gördü.
k: Neden geldin buraya
ben: yüzmeye

k: nereden geliyorsun?
ben: Bursadan
k: yalan atmıyorsun dimi?
ben: resimlere bak istersen ( resimleri gösterdim ağzı açık kaldı resmen, hele videoya çok şaşırdı

)
k: öyle bir iniş yaparken hiç korkmadın mı?
ben: alıştım artık
k: iyi cesaret valla, hadi gel oturalım yüzeriz biraz

Buradan sonra artık muhabbet iyice koyulaştı oturduk beraber iki saat kadar yüzdük sonra telefon numaramı aldı bende aldım

iki gün sonra görüşmek üzere ayrıldım oradan. Rampalar başladı gündoğdu köyüne tırmanırken. 5 km %10 rampayı 18 dakikada çıkmışım. Oradan ovaakça'ya sallandım. Daha sonra kent meydanına gittim sularımı doldurdum ve oradan evin yolunu tuttum. Gerçekten de çok güzel bir gündü. Susuzluğun ne demek olduğunu, pes etmemek için çok savaşmak gerektiğini ve yalnız kaldığımda başımın çaresine bakabilmeyi öğrendim bugün. Çağlayan kurşunlu arası tam antremanlık bir yol ama çok ıssız

o yolda pedalladığım süre zarfında hiç araba geçmedi. Yaklaşık 30 dakika