Scudo Sports

Bursa BF 19.06.2014 saat 18:00 Tanışma turu

@Mehmet D.

Bisikletin yol tutuşu da düşsün istemiyorum. 1.75 altında takmayı pek düşünmüyorum. Okudum bir şeyler XR değil Schwalbe Maraton'u Xr'ı Plus'ı falan değil düz Maratonu tavsiye etmiş.

@Melih Çolak

1.75 altına düşmek istemem. İnceleme yazısında 2 tavsiye etmiş eleman o da kafamı kurcaladı pek inceltmek istemiyorum.

@Mehmet D.

Uğur seni yanlış anladı ortalama 60Km/h hızla gitmek gibi düşündüğünü anlamıştım. Az önce yaptığı yorumda da öyle anladığını söylemiş.

@Uğur S.

Evet sen orasını yanlış anladın. Onu ilk yorum attığında anlamıştım ama pek karışmak istememiştim.

Scudo
@Murat Çağlayan 2
murat abi o yolladığım linkteki yazıları mutlaka oku. Ben o yazılar sayesinde geliştim bu kadar. Orada 1.75 lastik takılması gerektiği yazıyor

Ortalama dediğiniz şey zaten turun sonunda belli olur Mehmet Bey. Sonu baz alalım biz. KM saatinizde bir problem yok ise 47 ortalama gayet iyidir. Biraz daha çalışsanız yarışlara katılabilirsiniz bence.
Lisansınız yoksa en kısa zamanda bir bireysel lisans edinin ve yarışlara katılın. İyi derecelerinizi gördüklerinde kulüpler zaten sizi isteyecektir. Lisansınızı kulübe kaydırırsınız.

Başarılar dilerim.

@Murat Çağlayan 2

Ortalama demek ortalama hız demek değil mi Murat Bey? Bakın Mehmet Bey yukarıda ne demiş?

@Mehmet D.

Şu durumda ben yanlış anlamış olmuyorum da, Mehmet Bey ortalamanın ne olduğunu bilmiyor gibi bir sonuç çıkıyor ortaya...

@Uğur S.
teşekkür ederim uğur bey. Sonda 47,16 falan yazıyordu. Km saatinde problem olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç yanıltmadı beni. Zaten şuan aşırı derecede çalışıyorum. Eskişehire gidiyorum ve oradan otobüsle dönüyorum genellikle. ama bi hafta içinde gidip gelecek kadar güçlü olmam lazım. bireysel lisansım var ama mtb de, yol bisikleti için ayriyetten çıkartılıyor mu bilmiyorum. Eğer çıkartılıyorsa çıkartacağım en kısa zamanda. Çok saolun

@Uğur S.

Ben ilk bir saat neredeyse 60 km ortalamayla gittim dedim ilk başlarda. Ve tur sonunda ortalamam 47 küsüratlı birşeydi. Sanırım yanlış anlattım

ama dört işlemi bilen birisi ne demek istediğimi anlamıştır sanırım. 8 saat 12 dakikada 60 km ortalamayla gidilirse 500 km ye yakın birşey olacağını bilmesi gerekir. Benim ortalamam 47 civarıydı yani tam 400 civarına denk geliyor.

Bursalı pedaldaşlar yarın bi mudanya yapalım denize girelim ne dersiniz ?

@Uğur S.

O yorumu ben dikkatten kaçırmışım pardon ama altta kendini anlatmaya çalışmış inegöl inişi 60 - 70 Km/h ortalama hızla gitmiş olabilir orası için normal. O inişin verdiği ivme ile rüzgarda arkasındaysa 60 Km/h başlarda dediği gibi belirli bir süre gitmiştir. Ama Ortalam hız yol sonunda km saatinde yazandır tabiki de onunda 47 Km/h olduğunu sölüyor.

@Mehmet D.

Olayı sidik yarışına çevirmeyelim. Bu biraz hakarete de girer Mehmet bence tadında bırakalım daha sonra video çekersin en güzel kanıt o olur.

@Mehmet D.

Mudanya turuna gelecek olursak Ben 26 Haziran 2014 de Çanakkale Bigada olacağım. Mezuniyet töreni var. Arkadaşlarla vakit geçireceğim son kez ;) Pazar günü de katılmak isterdim ama sınava yoğunluk vermem lazım. Tüm günü iptal edemem. Mudanyada nerede düzgün yüzülecek yer var ya afedersin göt kadar yer var beş para etmez. Deniz için gidecekseniz en kötü küçük kumlaya gidin derim. Kumsaz bile olur.

@Murat Çağlayan 2
abi altıntaşta yüzcez zaten. Mudanyada güzel yer yok yüzülecek ama altıntaş güzel bir yer

@Mehmet D.

Ben bir kere gittim sanırım güzel değil miydi ne aklımda kalmamış. Neyse ben çıkıyorum inşaata bakıp bisiklet turu yapıcam Panayır - Demirtaş.

@Murat Çağlayan 2

bende birazdan gündoğdu ya tırmanış yapıcam :D

@Melih Çolak

hocam asıl bir yanlışlık olması imkansız hadi diyelim km saati yanlış gösteriyor peki ya saat ? :) ne yani oradakilerden daha iyi bir bisikletçi yok mu dünyada sizce

@Mehmet D.

ben en iyiyim diye birşey söylemiyorum. Siz hala benim dediğimi anlamıyorsunuz. Rüzgar arkamdan esiyor ve düz yol diyorum :)

size göre bu da imkansızdır

o videodakini biz her idmanda yapıyoruz kamyon arkasına bi takılıyoruz 65-70 km hız bunda bi sorun yok. ama sen yol bisikleti olmadan 47 ortalama diyorsun rüzgar ne kadar eserse essin yinede yapamassın yüzde yüz hatan var dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Melih Çolak

hocam yazıyı baştan beri takip ediyor musun bilmiyorum ben bu hızı salcano xrs 300 ile yani yol bisikletiyle yaptığımı söylüyorum en başından beri :)

yok konuyu baştan okumadım da o bisiklet yol görünümlü şehir bisikleti :) konuyu mundar ettik bu arada :) valla bi yanlışlık var ama nerede. seni yarışlarda görmek isterim kendini test edersin bakalım orda ortam şartlarında kaç ortalama çıkartıcaksın :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Melih Çolak

hocam size konuyu şöyle kısaca özetlemek isterim :D resimde görünülen bisiklet benim salcano ng650. Ankaraya giderken arkadaşımın bisikletini yani salcano xrs 300 yol bisikletini aldım. Benim bisikletim bursada kalmış oldu böylece :D sanırım yanlışlık burada. yarışlara hazırlanıyorum zaten şuanda. Yarıştan size el sallarım :D

bursa'dan ankaraya ortalama 47 he yorum yok :) ben büyük erkeğim sen ya yıldız olacaksın yada genç erkek yaşına bağlı :) 15 ağustos arifiyede görüşmek üzere o zaman :)

@Melih Çolak
Şuan mtb'de genç erkeğim. Downhill yarışlarında çok iyiyim :D
Kendimi o zamana kadar iyice geliştirirsem katılacağım o yarışa

hocam musait bir vaktinde gel beraber gidelim yemek masraflarında benden bu kadar iddialıyım :)

@Mehmet D.

temmuz 20 istanbul-arnavutköy de yarış var türkiye şampiyonası büyük ihtimal gidicem orada görüşürüz bakalım genç erkeklerde neler yapıcaksın benim tanıdığım genç erkekler adama toz yutturur adamlar deli gibi :) sen 15 haziranda bursada yarış oldu ona katıldınmı kent ormanında ?

@Melih Çolak

o yarışa ayağımdaki yara yüzünden katılamadım ama seyirci olarak oradaydım. Hatta ikinci gelen benim arkadaşım. Görüşelim ya :D bugün bir video çekmeye çalışcam size görün bakalım kimin tozunu yutuyor onlar :D

Geri