Scudo Sports

Bunny Hop

yararı olurmu bilmiyorum ama paylaşmak istedim..bunny hop yapan büssürü bisikletci..(link)

Scudo
gerçekten çok güzel hareketler yapıyorlar ama onlar tamamen trıal ci yani adamlar aşmış bizim dediğimiz ise küçük çaplı bunny hop zaten bizim ülkemizde çok nadir bu kişilerden olması neyse burda bir şey dikkatimi çekti adamlar profosoniyellik düzeyinde ama kafalarında kask var ve öylede olmalı ve bu videolardan sonra kendime yeni bir kask alıcam

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
valla ben bisikletim nasıl olursa olsun bu kadar yükseklerden zıplayabileceğimi sanmıyorum...

:D:D:D haklısın çalışmam lazım:D
hemde çoooooookk...
ama yinede atlamam öle yüksekten:p

benim arkadaşın bmx bisikleti var bunny hop yapabiliyor benim mtb bisiklet var ben yapamıyorum ama benim arkadaş benim bisikletle yapabiliyor öğretsene diyorum bilmiyorum denerken denerken alıştım diyor yardım edim bunny hop nasıl yapıtır tekniğine

abi deneyerek öğrencen işte,bak en kolay tekniği ne biliyomusun,bisikletle yavaş yavaş giderken ağırlığını öne vererek ve ayak bileklerini kasarak frene basmadan arka kaldırmayı dene,biraz uğraşınca yaparsın,az veya çok kaldırman önemli değil.
Bunu halledince bisikletle giderken ayağa kalk ve önü ve arkayı(dediğim gibi)kendine çek.İlk dediğim aşama önemli.kolay gelsin.

önü kaldırmak yine kolay da arkayı nasıl kaldırıcam ki???

Ben 2 tekeri yavaş yavaş giderken yerden tahmini 30 cm. gibi zıplatıp aynı yere düşüyorum, zincirden kötü ses geliyor. Birde ben bu hareketi yüksek kaldırıma çıkarken nasıl yapacağım. Ayna kol dişli çarpacak ve boş yere yeni ayna kol alacağım diye korkuyorum.

@Abdullah Hakkı

Ama bu tip hakeretleri yapanların çoğu platform pedal kullanıyorlar sanırım ve birçok hareketleride mükemmel yapıyorlar. Videolardan görmek mümkün.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Hakkı
Geri