Scudo Sports

Bunny Hop

ya bunda öyle ön tekeri havada tutmak için deli gibi pedal çevirmiyosun.
Bisikleti düşük vitese alıp(2-3 gibi) ayağa kalkıp iyi ayağımızla pedala aniden basıyoruz,tam arkaya düşme noktasına gelince arka freni sıkıyoruz,aynı zamanda pedalı geri sarıp yine basabileceğimiz konuma getiriyoz,önteker aşağı doğru inerken,yere deymesine az kala arka freni bırakıp bi pedal daha vuruyoz,sonra yine fren...

Scudo
@burnout_54

Tabi anlatması kolay ya anlat :D
Yapamıyom işte dengeyi sağlıyamıyorum :(

bisiklet tutkunu senin verdiğini izlemiştim.Halil abinin videosunu izlerken dikkatini çekti dimi :D
skull_mrt onlar bmx,onların yapamıyacağı şey yok:DD

Ya bu arada benim 'pedal hop yaparken arka lastiğin basıncı ne şekilde olmalı?'şeklindeki soruma cevap verebilecek olan yok mu?

Arkadaşlar hareketleri ne kadar iyi yaptığınızdan çok nasıl yaparsanız yapın yaptığınız işten düşsenzi bile zevk alıyosanzı öyle veya böyle hareketlerinzi gitgide gelişir ;-)

çok güzelmiş ya,ben de bu kadar dengeli olabilmek isterdim bisiklet üzerinde,max ellerimi bırakıp gidebiliyrm :)
ama gene de gecenlerde cok hızlı birşekilde düşmüş olmama rağmen dengeli gidiyrmuşum ki takla da atsam güzel düştüm:))morluklar dışında hasar yok:))

bir de..

kilitli pedal hakkında bişi sormak istiyorum..
kilitli pedaldan ben de korkuyrm,kullanamam
onun yerine lastik,pedalı tutan ayakkabıları kullanmak mantıklı olmaz mı..şu dediğiniz dikenli pedallardan değil de..
altı dikenlı gibi olan,zemini tutan ayakkabılar işe yarar gibi??

@semrta

Pedalı tutan ayakkabı derken kastettigini anlamadım (bildigimiz kilitli pedal?) ama böyle uğraşacaksanız eger en mantıklısı vidalı pedal almak: (link) sitesinde bi sürü pedal var bu çeşit misal olarak. Ben de ilk fırsatta ordakiler gibi bişey alıcam.

Bu arada bisikletin lastiklerinin yerden kesildigi şeyleri denemiyorum ben artık, hem bisiklet buna uygun degil, hem de ben yeteneksizim o konuda. Hoş çalışarak illa ki bi yere gelirsin de oraya gelene kadar 23ümde her bi tarafı kırmak istemem valla.
Benim yeni eglencem tepe inişi, ama böle uçuşun falan olmadıgı (e yani.. :)), yavaş indiginiz, kayalık dik yamaçlar. Kendimi bayaa geliştirdim açıkcası, nerde frenleme yapılır nerde agırlık merkezi değiştirilir iyi kavradım olayı. Eskiden gözümün korktugu, "burdan inilir mi be" dedigim yerlerden artık çok rahat iniyorum. Çok da iyi adrenalin oluyo açıkcası :) Yani olay illa hız yapmak degil demek istedigim o, çok düşük hızlarda da iyi stres oluyosunuz :) Tabi biiskletin bi sınırı var. Ilerde inşallah bu işe daha uygun bi alet alırsam daha da zorlayabilirim bazı yerlerde.
Neyse, çok konuştum gene :)

BISIKLET FOREVER !!! :D

Bi de şey şimdi diyorum ya kafa göz kırmak istemem diye ahah o tepelerden inerken bi düşsem şöyle okkalı.... dıııııııt... Hastayı kaybettik kaptan :D

Video fln çekemedim yawwww.... 32 mb lik hafiza var ve bilgisayarlardan uzak 13 gün siz ne yapardınız?:) Ben makinanın modunu vga ya aldım çek babam çek.Bol bol resim çektim fakat bisikletli resim çok az.Ama manyak parkurlar keşfettim. xc için ayrı Dh, Fr için apayrı manyak parkurlar buldum.TEk sorun başınıza birşey geldiginde veya düştüğünüzde size ytardım edecek bir Allahın kulunun bulunamaması :cool:

tüh,neyse.ben de 4 gün kaldım bisikletimle köyde ama,bizim köyde tam tepede,bir tane düz alan yok,sürekli bayır aşağı.
inerken zevkli oluyo ama bide çıkması var tabi,bu yüzden pek gezmek istemedi canım.bi kaç video çektim,olduğum yerde,senin videolarına benziyo,movie maker la hepsini birleştiriyim,bide arka plana müziği dayıyım manyak olcak:D,yayınlıycam burda da.

(link)

Şuna bi bakarmısınız...
Muhteşemden başka söyleyecek hiç bişey yok...

• Beğen
Tepkiler: Lancer
Şu trials videolarını seyredince hem içimdeki ateş alevleniyo hemde bi kötü oluyom.Bu hareketleri nası yaarım diye :)
Bu arada tam olarak bahsi nerede geçmişti hatırlayamıyorum.extreme TV diye.Bizde çanak varçHotbird uydusuda var fakat kanal arattıgımdfa böyle bir kanala raslayamadım şimdiye kadar frekanslarını bilen birisi varsa yollarsa sevinirim ;)

@trinitrotoluen
harika...
özellikle önü ve arkayı sırasıyla kaldırıp savurma olayına bayılıyorum :eek:
yani 2:50 bölümündeki kısım çok iyi anlatıyor demek istediğini..
sanki iki tekerde bedeninin bir parçası, ayağı gibi sanki ve istediği yere basabiliyor, istediğini yapabiliyor..

Extreme channel Digiturk kanal 72 olsa gerek 1 yıldır tv seyretmiyorum yanlışsam düzeltin...Açıkçası analog yada dijital receiver için ayar kodunu bilmiyorum, ama sitesinde hotbird açıklaması yapması gerekir diye düşünüyorum...;)

Drop In programını ben bıkac gundur aresten ındırıyorum episode olarak arşiv olsun diye sizede oneririrm ozellıkle digiturku olmayanlara :)

walla bende herkese tavsiye ederim,hem downhill,hem freestyle hemde trial

Geri