Scudo Sports

Bunny Hop

@ErkaL

İyi fikir...Bende eMule den çakayım...Hep böyle şeyleri unutuyorum...İndirilecek birşey oluyor...Ama hiç aklıma gelmiyor...:D

Scudo
Extrem Sports channel uyduda var sanırım ama sifreli ucretlıymıs sanırım bi arkadasım ole soylemıstı bana.Daha once soyledıgım gibi kanalda yer alan programların kaydedilmiş videolarını indirmek su an daha mantıklı kanımca :)

elimde kanalların frekanslarını yazan büyük bir dosya var,ama içinde extreme sports yok,ama onun haricinde hepsi var.euro sport,rai sport falan...

Evet rai sprots ta fln yakalıyrum bazen.birde e tv emilia diye bişey car xc dh fln yayınlıyolardı ama daha raslayamıyorum.

bilmeyene tehlikeli bi hareket bu buunyhoop öğrenmek lazım mtbtr de çok güsel anlatmışlar teknikler bölümünde tavsiye ederim ben fazla yapamıodum ama ordaki yazıyı okuduktan sonra daha fazla çekebiliyorum bisikleti indirmek çok önemli nese orda yazıo işte cyclist_43@hotmail.com ::))

son anda yavaslamak için frenlediğinizde arkayı fazla ilerletemediğiniz için denemelerde birçok kez arka lastiğiniz patlayabilir o nedenle biraz inik lastikle çalışın :D :D

ben de artık sonunda gerçek bunny hop yapmayı öğrendim:yani ilk önce önü çekip sonra arkayı çekmek,çok daha zevkli ve çok daha yükseğe zıplayabiliyorum.herkese tavsiye ederim ama deneye deneye keşvedilcek bişey değil,ben extreme sporst ta öğretici video vardı,ondan öğrenmiştim.

ya acaba şu videoyu bulabilirmiyiz bi yerden??
bende acaip istiyorum öğrenmeyi ama bir türlü bulamadım yeterli bi öğretici video falan...

(link) tıklarsan eğitici bir video çıkacak karşına ordan öğrenebilirsin ama unutma ki 1-2 denemede olmayan birşey :D :D

teşekkür ederim...daha önceden seyretmiştim bu videoyu ama anlamamıştım:D
bugün saolsun bir arkadaşım anlattı bana biraz ama ondan önce denge sorunumu ve arka tekeri olduğum yerde ön tekerden sonra kaldırmayı çalışmam gerekiyo...

ya bu kadar ne yanı bunu uzatmanın anlamı ne ınsanların kafasını karısıyoo . gıdonu kendıne dogru cekıp dızlerı kırmadan baska bısey dııl bu butun olay bu.

@d.berkay

senin bisikletin çift süspansiyonlu olduğu için zorlanıyor olabilirsin bide tek suspansiyonlu bir mtb ile dene

sinto senin verdiğin linkte iyi öğretmiyor,o da bizim yaptığımız uyduruk bunnyhop'un biraz daha yükseği,gerçek bunny değil.titus sen işi aşmışın galiba,eğer resmindeki sen isen:D

vala ben amörtisör kullanmamayı sectim ilk basta zor geldi ama şimdi coşuyor 90 cm cımtıgım oluyor bazan eger trial binmeye tam karar verirsen sök amotisörünü arazide şok yaşarsın düz maşa ile

arkadaslar duzmasayı kesınlıkle tavsıye etmıyorum amotısur sadece arazıde degıl sehır ıcı kullanımdada cok faydalı ozellıkle anı donuslerde ama araclara makas atarken kesınlıkle suspansıyon

@sinto

haklısın galiba tek amortisörlü mtb pek yok çevremde o yüzden sıkıntı oluyo haliyle...
tavsiyen için saol...

bu Ryan Leech mukemmelmis ben bunu izledikten sonra bisiklete binesim gelmedi, oturup aglayasim geldi resmen :)

birde kranket diye bir grup var, profesyonelce filmleri var 1'er saatlik aresten indirmistim cok eskiden tafsiye ederim, hatta turkiyedede bir yerde goruntuleri vardi yerin adini unuttum peri bacalari olabilir.
izlemek iyi ama izledikten sonra insan duruluyor resmen

@msconfig

senin de bisiklete binesin gelmediyse biz 3 tekerli bisiklete binelim artık :))))))))

arkadaslar duzmasayı kesınlıkle tavsıye etmıyorum amotısur sadece arazıde degıl sehır ıcı kullanımdada cok faydalı ozellıkle anı donuslerde ama araclara makas atarken kesınlıkle suspansıyontrial erkan trial ile uğraştığı için düz maşa kullanıyormuş abi,şehir içinde falan kullandığı yok herhalde,büyük ihtimalle selesi de yoktur.

Geri