@Atahan Dümer Böyle dönüşler aldığımda çok mutluyum. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğunuz, destek olduğunuz için.
Selam arkadaşlar,
Geliriyle bisiklet sponsorluğu sağlayacağım Bulut Fabrikası'nın ilk baskısı tükenmiş. Nasıl mutlu olduğumu size anlatamam! Artık bisiklet bir adım daha yakın...
İkinci baskı çok yakında raflardaki yerini alacak. Destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Hala almayan varsa linkten sipariş edebilir: (link)
22 Mayıs 2018 | Bulut Fabrikası'nın ilk basımının tükenmesinin ardından (link)'dan alacağım ilk telif ücreti belli oldu ve bununla hediye edeceğim bisikletin tekerlek setinin siparişini verdim. Kitap satıldıkça gelecek olan telif ücretleri sayesinde sırada vites grubunu almak var. Sonra da kadroya karar vereceğim.
İsmimin önündeki yazar sıfatıyla elime geçecek olan bu ilk parayı beni hem maddi hem de manevi anlamda besleyen bisiklet için harcamak, sponsor olacağım o gencin yüzündeki mutluluğu düşlemek benim için eşsiz bir deneyim...
Türkiye'de ilk defa bir kitap, bir gence yarışa hazır halde bir bisiklet için sponsorluk sağlayacak. Bana ve bu projeye destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Kitabı alıp destek olmak isteyenler için link -> (link)