Scudo Sports

Bulut Fabrikası

@Gökhan Kutluer
Güzel gelişme ve güzel bir plan. Stelbel hediye edeceksen ben 3 ciltlik bir romana başlıyorum :rolleyes:
Şaka bir yana umarım hem ihtiyacı hem yeteneği olan birini seçmeni sağlar bu ve doğru yere ulaşır bisiklet :harika:

Scudo
Eleştiri yapayım. Çoğu hikayede bisikletten daha çok içindeki çocuğu kaybetmekten korkan bir adamın hisleri önplandaydı. Sizin de bisiklet sektöründe aktif çalışan biri olarak düşündüğümde, daha farklı bir şey beklemiştim. Şu ara yaptığı turları anlatan gezginlerin yazdıklarını okuyorum, öyle bir beklenti içine girmiş olabilirim. Kitabı küçük kardeşime de okutmayı düşünüyordum ki sonradan içinde müstehcen bazı bölümler olduğunu gördüm. Yazar olarak sizden söylemeniz beklenmez tabi, okur olarak ben söyleyeyim, çocuklara okuturken dikkat edelim.

Her ne olursa olsun içindeki öyküler ilham verici. Özellikle Bulut Fabrikası öyküsü. Bulut Fabrikası'nı okurken, ilk defa pedalladığım kırmızı bisikletim ve Bursa'da büyüdüğüm mahalle aklıma geldi. Havalar ısınınca oraya pedallayacağım :)

Tavsiye ederim, okuyun millet :harika:

@Gökhan Kutluer
Gökhan kitabını 3 yada 4 gecede -iyi bir yemeği bitmesini istemeden yer gibi- okudum. İsimsiz şahısları ve diyalog yaşadıkları, isimsiz diğer şahısları karıştırmamak için dikkatli okumak çok keyifliydi. Kent tasvirlerine önem veriyorsun bu açıdan İtalyan yazar "Italo Calvino - Görünmez Kentler -" kitabını okumanı öneririm.
Tekrar başarılarının devamını diliyorum ve bir sonraki kitabını çıkarmanı iple çekiyorum.

Kitabı ben de tavsiye ediyorum.
Özellikle içindeki Bulut Fabrikası öyküsü tekrar tekrar okunmalı.

@mariokaldato @eren konu @selmansamet

Bunlar çok güzel yorumlar. Vakit ayırıp kitabı okumakla kalmamış, bir de yorumlamış ve önermişsiniz. Gerçekten çok teşekkür ederim. Şu an ikinci kitabımı yazıyorum ve yıl sonuna doğru raflarda olması için gayret ediyorum.

İlk kitap bisikletçi Gökhan'dan geldi. İkincisi başka bir ülkede göçmen sıfatıyla bulunan Gökhan'dan gelecek ve elbette içinde bu kitapta olduğu kadar olmasa da bisiklet olacak.

kitabı gün içinde 8 saat gibi bir sürede okudum. bulut fabrikası gerçekten çok etkiledi beni ellerinize, kaleminize ve yüreğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kutluer
@Atahan Dümer Böyle dönüşler aldığımda çok mutluyum. Çok teşekkür ederim vakit ayırıp okuduğunuz, destek olduğunuz için.

Selam arkadaşlar,

Geliriyle bisiklet sponsorluğu sağlayacağım Bulut Fabrikası'nın ilk baskısı tükenmiş. Nasıl mutlu olduğumu size anlatamam! Artık bisiklet bir adım daha yakın...
İkinci baskı çok yakında raflardaki yerini alacak. Destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim.
Hala almayan varsa linkten sipariş edebilir: (link)

22 Mayıs 2018 | Bulut Fabrikası'nın ilk basımının tükenmesinin ardından (link)'dan alacağım ilk telif ücreti belli oldu ve bununla hediye edeceğim bisikletin tekerlek setinin siparişini verdim. Kitap satıldıkça gelecek olan telif ücretleri sayesinde sırada vites grubunu almak var. Sonra da kadroya karar vereceğim.

İsmimin önündeki yazar sıfatıyla elime geçecek olan bu ilk parayı beni hem maddi hem de manevi anlamda besleyen bisiklet için harcamak, sponsor olacağım o gencin yüzündeki mutluluğu düşlemek benim için eşsiz bir deneyim...

Türkiye'de ilk defa bir kitap, bir gence yarışa hazır halde bir bisiklet için sponsorluk sağlayacak. Bana ve bu projeye destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Kitabı alıp destek olmak isteyenler için link -> (link)

İlk duyduğum günden bu zamana gelişimini ilgiyle izlediğim harika bir proje. Hayali gerçekştirilecek bir gencin dolaylı da olsa destekçisi olmakdan ayrıca çok mutluyum. Tebrik ediyorum Gökhan eline, emeğine yüreğine sağlık.

@hydrocon Desteğini bilmek çok güzel, çok teşekkür ederim.

Amacım bir, bir buçuk yıl içinde bu projeyi sonuca ulaştırmak. Kitap satışlarıyla doğrudan ilintili olduğu için kesin bir zaman kestiremiyorum ama umarım ikinci baskı da aynı hızla tükenir.

Ben kitabı alalı epey oluyor ama anca geri dönüş yapabildim. Yüreğinize sağlık çok güzel bir kitap olmuş :harika: Bazı öyküler oldukça melankolikti çok sevdim. Kitaba ismini veren öykü ve Veda isimli öykü kesinlikle en duygusal olanlar. Ama favorim Mavi Babetli Kız ve Sanatçının Öyküsü. Bu öykünün sonunda işkolik insanların biz "işsizlere" olan bakış açısını doğru yansıtmışsınız. Güzel Sanatlar mezunu olduğum için aynen katılıyorum şu satırlara: Sistemde kitap yazmak yoktu. İşe gidip gelmek vardı. Sistemde üretmek yoktu. Zaten üretileni, üretiyormuş gibi görünmek vardı.

Bu arada benim de kitabım çıkmış çok sevindim çok şaşırdım :D
(link)

Dosyalar

• 20180522_115626.jpg
    20180522_115626.jpg
    126,3 KB · Okunma: 14
@Gökhan Kutluer bey merhaba,
İki teker üzerinde şehrin gürültüsünden uzaklaşıp doğa ile iç içe mutluluğa pedal çevirme konusunda hemfikiriz.

Kitabi Almanya'da bulabilme şansımız var mı?

İtalya da sürmek benimde hep hayallerimde. Uygun zamanda sürerek imzaya da gelebilirim...

@Burcuu Güzel sözleriniz, ayırdığınız vakit ve aynı duyguları paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Kitabımın beni anlayan birilerinin elinde olduğunu görmek çok güzel. Ben de kitabınızı kısa zaman edineceğim. Destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.

@mimiksiki Doğada olmak pek çok şeyden arınmak için harika bir yol. Özellikle de bisikletle...

Almanya'da olduğunu sanmıyorum ancak kadiraydemir@gmail.com adresine yazarsanız size iletmek için yardımcı olacaktır.

@Gökhan Kutluer

Teşekkürler,
Playstore a baktim acaba e-kitap olarak bulunur mu diye ama yoktu.
Kadir beye yazacağım.

@Gökhan Kutluer Gokhan hocam sen ilk baski geliriyle bisiklet alicam demistin bir gence cok iyi hatirliyorum. Simdi nerden cikti jant meselesi ? Uzun is oyle parca parca toplamasi. Stelbel olmasin tabi 30 bin liralik vs ama orta yollu bsey alin iste.ya 3. Baski satilmazssa ne olacak yada ikinci baski, sozunuzu mu yiyeceksiniz?

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Burcuu Eh, olsun :) Destek destektir.

@mimiksiki Evet, henüz dijital kitap olarak yayınlatmadık. O da isteklerim arasında var. Teşekkür ederim.

Geri