Scudo Sports

Bulut Fabrikası

Scudo
@Özcan. Çok mutlu oldum, uğraştığınız, vakit harcadığınız için çok teşekkür ederim!

@Kunget Çok teşekkürler!

@gokhankoc Keyifli okumalar diliyorum, çok teşekkür ederim desteğiniz için. Siz ve sizin gibi insanların sayesinde, kitap, bisiklet sponsorluğuna her geçen gün bir adım daha yaklaşıyor.

Bende kabileye katıldım, bir çırpıda bitecek gibi duruyor, şimdiden emeğinize sağlık :)

Dosyalar

• 1512743345086640453884.jpg
    1512743345086640453884.jpg
    56,8 KB · Okunma: 14
Bende kafileye katıldım.Şimdi bu kitabı babama vereceğim.Okuduktan sonra ben de okuyacağım .
İnşallah babamın bisiklete karşı ön yargıları azalır,içinde biraz bisiklet sevdası artar ve bisikletin her yaşa göre olduğunu anlar.139402 dosyayı görüntüle

@Cyclinq
Babana verdiysen kitabı büyük ihtimalle geri alamayacaksın :) İyi de olmuş.

Benim oğlum da 14 yaşında ve kitabı bitirince okumaması için başka bir yetişkin bisikletçiye hediye edeceğim. :snzdglsn:

Kitabın ortasındayım, bitirince yorum yazacaktım zaten ama şimdiden uyarayım. Kitap +18 içerikte. Çoluk çocuğunuza ona göre okutun. Kusura bakma Gökhan kardeşim. :okyrm:

İtiraf ediyorum, bu konunun başlığına bakıp meslek hastalığı sebebiyle olsa gerek Cloud Computing konusunda birşeyler karalanıyor diye düşündüğümden ve hobim olan bisiklet forumunda işimle alakalı konu okumak istemediğimden girip de bakmamıştım.

Meğer ne harika bir iş yapılmış (bunu söylemek için okumuş olmaya gerek yok)

Hemen edinmeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz.

Ben de kitap, e-kitap değil ise kitapçıdan almayı seviyorum.
Hatta yoksa yüksek sesle sipariş verilmesini, bekleyebileceğimi belirtiyorum.

Tekrar tebrikler, okuduktan sonra da yorum yazmak isterim.

@Kunget Harikasın, çok teşekkür ederim :)

@Cyclinq Önce babana okutmak istemen büyük incelik. Vakit harcayıp aldığın, okumaya değer bulduğun için çok teşekkür ederim.

@Özcan. Sorun değil, olanı söylemişsiniz. Keyifli okumalar dilerim :)

@Homer Benzer düşünceleri paylaşıyoruz. Yeni ve çok da bir ünü olmayan genç yazarların kitapları D&R vb. büyük mağazalarda yüksek adetli olmayabiliyor. Bu yüzden internetten satın almaya yönlendiriyorlar. Gittiğiniz yerde olmazsa bu sebepten olabilir. İstetirseniz getirip haber veriyorlar.

Bugün Tekira'daki D&R'a sordum ellerinde yokmuş, alamadım malesef. Artık internetten sipariş ederiz ne yapalım.

Elimdeki kitabı bitirdikten sonra sıra sizinkinde. Bir an önce elime geçsin zaten büyük bir ihtimal bir çırpıda bitiririm :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kutluer
@Gökhan Kutluer
Heyecanla okumaya az önce başladım. Kendime ve henüz bisiklet sever olmayan abime 1'er adet aldım Gökhan. Herşeyin gönlünce olması ve bu güzel bisiklet hobisi üzerindeki başarının daimi olması dileklerimle...
(link)

• Beğen
Almak isteyenler bugün d&r da kargo bedava

• Beğen
@eren konu Destek olduğun, hem bana hem de projeye önem verdiğin için çok teşekkür ederim. Böyle mesajları gördükçe çok duygulanıyorum. İyi ki varsınız... Kitabın ilk baskısı tamamlandıktan sonra bisiklet sponsorluğu sağlayacağım kişiyi belirlemek için çalışmalara başlayacağım ancak henüz ilk baskı tükenmedi.

IMG_3493.JPG
Arkada yazılmayı bekleyen yıllık yazıları.
Bense biraz mola verip kahve-kitap keyfi yapacağım.
Sonunda başlıyorum :)

Tebrikler, hayırlı olsun kitabınız. Darısı benim kitap projemin başına :)
Kitabın gerek ismi gerek arka kapak tanıtım yazısı inanılmaz bir merak uyandırdı bende. İlk fırsatta okuyacağım. "Kitabın amacı, bisikleti unutmuş, hayatından atmış ya da onunla nasıl da güzel günler yaşayabileceğinden bi' haber kişilerin kitaplığına sızmaktır" demişsiniz çok hoş bir tanım olmuş :harika:

Tebrikler, hayırlı olsun kitabınız.Yarın ki rotada belli oldu sayenizde '' D&R '' :harika:

• Beğen
@ATTy @Burcuu @Emir Taha Kenar @eren konu

Kitabımı aldığınız, vakit ayırıp okuduğunuz ve bu projeye destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim.

İlk baskı tükenmek üzere. İkinci baskıya geçildikten sonra yol bisikleti hediye edeceğim kişinin seçilme süreciyle ilgili bilgileri paylaşmaya başlayacağım. Aklımda bir öykü yarışması düzenlemek var. Edebiyat ve bisiklet birbirinden kopmadan ilerlesin istiyorum.

Geri