Scudo Sports

Bulut Fabrikası

Gökhan Kutluer

Daimi Üye
Tepki
625
Bisiklet
Diğer
Merhaba arkadaşlar,

Kısa bir süre önce her birinde bisiklete dair detaylar bulunan kısa öykülerden oluşan Bulut Fabrikası isimli ilk denemem kitapçılardaki yerini aldı. İnternette veya kitapçılarda bulabilir, bulamadığınız kitapçıya getirmesini söyleyebilirsiniz.

Kitabın tanıtım yazısını ve linkini aşağıda paylaşıyorum.

Gelirini Türkiye'de bisiklete dair bir amaç için kullanmayı düşündüğüm kitabı alırken bir tane fazla alıp bisikletle hiç ilgisi olmayan bir tanıdığınıza verirseniz çok mutlu olurum, zira bu kitabın amacı hayatında bisiklet olmayan kişilere bir şekilde bisikleti hatırlatmak, bisikletle yaşayabileceklerini dair ipuçları sunmaktır.

Almak isteyenler için link: (link)

Tanıtım yazısı:

Kızlar, oğlanlar, şehirler, kediler, köpekler, takıntılar, yaralar, ilaçlar ve biraz da İtalya...
Bu kitapta hepsi var.
Hatta bir şeyden hep var.
Ama başka bir şeyden de hiç yok...
Bu kitapta kimsenin adı yok.
Üzgünüm; onlara seslenemeyeceksiniz.
Bazılarının yüzleri gözünüzün önüne gelecek. Odalarına misafir olacak, aynı şeylere kızacak, üzülecek ve belki güleceksiniz ama onlara isimleriyle hitap edemeyeceksiniz.
Birkaç tanesine hakaret etmek isteyebilirsiniz. Sorun yok. Üzerlerine alınmayacaklar.
Çalıştığı yeri kapattırmaya çalışan çocuğu öyküden çekip almak isteyebilirsiniz, ama sizinle geleceğini pek sanmıyorum, çünkü sizinle adını dahi paylaşmayacak kadar ketum.
Dudaklarını bükmüş, camın önünde öylece oturan o küçük kıza da yanaşmayın. Kimseyle konuşmak istemiyor. Zaten yeterince üzgün...
İsimsiz karakterlerine sımsıkı bağlı öykülerin oluşturduğu Bulut Fabrikası'nı okurken sizi harekete geçirecek duygulara karşı koymamanız dileğiyle...

Dosyalar

• Bulut Fabrikasi.jpg
    Bulut Fabrikasi.jpg
    123,1 KB · Okunma: 221
Scudo
Yüreğinize ve elinize sağlık en kısa zamanda eserinizden edinip öykülerinizle etkilişime geçeceğim. Sizin gibi üretken insanlarımızı teşvik etmemiz gerekmekte bu gururun devamını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Basılan her kitap, içeriğinden çok yayımlanma süreci merakımı çekmiştir. Açıkcası kutluer in biçemini merak etmekteyim. Bir iddiası varmı yoksa tatmin üzerine basılmış bir kitapmı. Öykücülük kulvarında deve dişi gibi yazarlar varken onların kadim gölgesinde kalmasına gönlüm razı gelmez. Nede olsa serde bisikletçilik var. Biraz kitap arkası değerlendirme yazısı gibi oldu. Az biraz daha anlaşılmaz ve beylik cümleler kurabilseydim.
İlk satırlarından bunun bir aşk acısının ürünümü yoksa olgunluk dönemi eserimi olduğunun ayırdına varacağım. Hülasa okumak lazım.

@mehmetsunu

Katılıyorum.

Emeklerinize sağlık.Hemen 3 tane sipariş ettim.Kendim ve yeğenlerim için.Umarım devamı gelir.

• Beğen
Tepkiler: venom09
Hayirli olsun Gokhan nede guzel olmus. Bisiklete dair kitaplar lazim bize, belki siirler ve öykuler belki icinde bisiklet barindiran avrupa sinemasi tadinda filmler. Vs ler vesaireler . Keske benimde 3 senedir yazdigim komik hikayeciklerim bir kitap olsa birgun

Bence en azindan kapak resminde bisikletle ilgili olduguna dair en azindan bir gonderme babinda bisiklet resmi olmaliydi

@Gökhan Kutluer
@Gökhan Kutluer
Rica ederim ne demek.Sizin gibi insanlara her türlü destek olmalıyız ki sizi örnek alanlar olsun daha çok çoğalın, herkes bisikletle haşır neşir olsun :) diye düşünüyorum.Tekrar emeklerinize teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kutluer
Tebrikler.

Destek +1

• Beğen
İyi dileklerinizden ötürü hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Desteğinizi bilmek harika.

Kitap satan hemen her yerde bulabilirsiniz. Evet, D&R mağazalarında da bu haftadan itibaren satılmaya başlandı.

İnternetten almak isterseniz en hızlı kargolayan Pandora: (link)

Sipariş listeme ekledim. En kısa zamanda alıp okuyacağım...

• Beğen
Bulut Fabrika'sı 25-30 duraklık metro yolculuğumda, daha doğrusu bir çırpıda bitti. Keyifli, samimi ve tanıdık hüzünleri, sevinçleri barındıran, 30'lu yaşlarında olan kuşağı 100 sayfaya sığdırmış bir kitap.
Lezzetli ama çokta büyük olmayan bir İtalyan pizzası gibi. Bisikletse bu pizzada ki peperoni dilimleri. Bazı dilimlerde az bazı dilimlerde fazla. Diğer malzemeleri bastırmadan buradayım diyor. Kapakta bisiklet olmaması bu sebeple bence. Bir bisiklet kitabı değil ama hayatında bisiklet olan birinin kitabı kesinlikle.
Kalemine sağlık @Gökhan Kutluer

@Gökhan Kutluer
Teşekkürler. Hikayeler o kadar tanıdık gelince bir kaç satır yazmak şarttı. Biraz daha detaylı bir halini daha yazmayı düşünüyorum sayfamda. Sadece ekipman yorumlamak olmaz :) Sağanaklar geliyor. Yazmak için daha çok vakit demek bu.

Bulut Fabrikası'nı artık yavaş yavaş bisiklet mağazalarında da bulabilecekseniz.
Listede şimdilik Sedona Concept, Orbea ve Bisiklet Gezgini yer alıyor.

Kitabın geliriyle ilgili daha net bilgi vermem istenmişti, onu da yazayım:

Kitabın geliriyle bir veya birden fazla bisiklet sporcusuna (satışına bağlı olarak) yarışlarda kullanabileceği bir bisiklet desteği vermek istiyorum. Bir nevi bu sporcunun bisikletinin sponsoru benim kitabım olmuş olacak. Bu sporcuyu ise düzenleyeceğim bir öykü yarışmasıyla belirlemek istiyorum. Zamanı geldiğinde onun da detaylarını paylaşacağım.

Kitap şu ana kadar -bisiklet eksenli yayınların satışı düşünüldüğünde- oldukça iyi gidiyor.
Destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Hedefim ilk baskıyı yeni yıl gelmeden bitirmiş olmak.
Sizlerin de yardımıyla bunu başarabileceğime inanıyorum.

Sevgiler

Geri