Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Bugün Mosso Legarda ile 46 KM sürdüm, yaptığım en uzun yoldu. Normal yollardan değil de köy yollarından sürdüm genel olarak. 15 ortalama ile gittim. Ama son 10 km bitik haldeydim bacaklarım artık çekmemeye başladı eve zor geldim. Turun ilk 15 kmsi hariç yollar genel olarak düzdü ama 15km sağlam tırmandım. Mesafeyi artırmak için ne yapmak gerekir acaba bu turu yapmadan önce fena özgüven vardı 100km giderim kafasındaydım öyle olmuyomuş.
haftada 3 kere böyle sürün bacaklarınız sizi daha çok taşır, sürüşünüze göre yolda beslenmeyi unutmayın. suyu susamadan için azar azar.
Sayın üyenin tavsiyelerine katılmakla beraber sürüşü aksatmayın diye ilave etmek istiyorum. Yaklaşık bir yıl aradan sonra ilk sürüşüm 5 km falandı ve iki gün sert bir zemine oturamamıştım. 15, 20 km derken aldı yürüdü. 😌
Tabi bisikletde önemli bu durumda.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Scudo
çatalca subaşından ormanlı plajı kamplı tur, bugün döndüm.toplam 80 km.plaj -karacaköy gidiş dönüş dahil.haftada 1-2 gidiyorum.subaşı-kestanelik -çanakça dağyenice-ormanlıköyü plajı.gittiğim yollar ormanlarla çevrili.zorlıyacı tek yokuş dağyenicede.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Selamlar,
Aranıza yeni katıldım. Dün yeni aldığım bisikletimle, ilk sürüşümü gerçekleştirdim. 284m kazanımlı, 14.5km'lik bir sürüş oldu. Çok araç yoğunluğu olmayan sokaklarda sürmeye çalıştım ama yine de trafikte olmak pek güvende hissettirmedi. Sanırım bundan sonra Eymir'de takılacağım.

1751534073729.png

Bugün Mosso Legarda ile 46 KM sürdüm, yaptığım en uzun yoldu. Normal yollardan değil de köy yollarından sürdüm genel olarak. 15 ortalama ile gittim. Ama son 10 km bitik haldeydim bacaklarım artık çekmemeye başladı eve zor geldim. Turun ilk 15 kmsi hariç yollar genel olarak düzdü ama 15km sağlam tırmandım. Mesafeyi artırmak için ne yapmak gerekir acaba bu turu yapmadan önce fena özgüven vardı 100km giderim kafasındaydım öyle olmuyomuş.
Daha önce uzun sürmediyseniz gayet normal bir durum, mesafeler yavaş yavaş artırılır ki bence 45 km iyi bir rakam. Bu arada bir şeyler yemeye devam ettiniz mi sürerken?

Ben bir şeyler yemeyince aşağı yukarı 35 - 40 kilometreye kadar gidebiliyorum sorunsuz, beslenmeye devam edebiliyorsam bu rakam 140 - 150 oluyor. muhtemelen 400 de sürebiliyor olsam bir şeyler yemeden içmeden bu rakam 50 - 60 kilometreyi geçmez, geçmemeli.

Uzun sürüşlerin temel konusu beslenmedir .

15 ortalamayla gittin ama bacakların çekmemeye başladı öyle mi? Bu mesafede kalçan rahatsız olabilir de bacak ne alaka, ilk defa mı bisiklet kullandın?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
15 ortalamayla gittin ama bacakların çekmemeye başladı öyle mi? Bu mesafede kalçan rahatsız olabilir de bacak ne alaka, ilk defa mı bisiklet kullandın?
Adam tırmandım diyor en uzun sürüşümü yaptım diyor sana ne oluyor da yargılıyorsun aq "ne yediriyorlar size" ne demek? Herkes 10 kg altı yol bisikleti kullanmıyor, yarışa hazırlanmıyor yada yıllardır bisiklet sürmüyor. Herkesin seviyesi yaşına göre, bisikletine göre farklı.

Sen kışın karda çıplak gezmeye devam mı?

Adam tırmandım diyor en uzun sürüşümü yaptım diyor sana ne oluyor da yargılıyorsun aq "ne yediriyorlar size" ne demek? Herkes 10 kg altı yol bisikleti kullanmıyor, yarışa hazırlanmıyor yada yıllardır bisiklet sürmüyor. Herkesin seviyesi yaşına göre, bisikletine göre farklı.

Sen kışın karda çıplak gezmeye devam mı?
Yok, üzerimde tişört vardı o zaman. Çıplak gezmek çok ayıp.

Yok, üzerimde tişört vardı o zaman. Çıplak gezmek çok ayıp.
Peki doğru söyle yazın da tam tersi güneşte extra kalın giyiniyor musun hem bedenen hem mental olarak gelişmek için

Rüzgardan dolayı uzun oldu

1000046543.jpg

• Beğen
@Amanita hocam selam. muhatap aldığın kişi(ler) troll hesaplar sıkma canını boş yere.

Dönüşte biraz sıcağa kalsak ta iyiydi.
IMG_20250704_151429.jpg

Decathlon alışverişi, kira ödemesi falan dokuz (9) km sürmüşüz.
BEN HINZIR'I ÖZLEDİİİMM! 😭

• Beğen
Istanbuldaki en güzel sürüşümdü diyebilirim, serin rüzgarsız ve trafiksiz bir sabah.
Image 5.07.2025 at 10.01.jpeg

Sakin sakin, şimdilik bu kadar. 😌
Screenshot_20250705_114109_Strava.jpg

Bugün iyi ter attım. Bayadır çıkmıyordum 10 km dolaştım geldim. Her yerim ağrımış :(

Geri