Erto 1907
Üye
- Tepki
- 55
- İsim
- Ertuğrul
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
yeterli miktarda terleyince sıcaklar çok rahatsız etmez, velevki hava durumu +40 derece olsunBu sıcaklarda nasıl sürüyorsunuz helal olsun vallahi
Önlem olarak kolluk baselayer vs mi kullanıyorsunuzyeterli miktarda terleyince sıcaklar çok rahatsız etmez, velevki hava durumu +40 derece olsun
Yolda düzenli olarak mı kalori aldınız yoksa bir restoranda vs mi yediniz hocam? ortalamaya takılmayın.Bugün ilk uzun yoluma çıktım.
Daha önce hiç uzun yola çıkmamıştım. 29 Ekim turuna çıkmıştım 110 km ama onda her türden bisiklet vardı çok yavaş gitmiştik.
Onun dışı şehir dışına ilk defa çıktım. Nice uzun turlara 🙂👍🏻
Ortalama çok düşük olma sebebi son 20 km da çok yoruldum bı yemek yedim kendime geldim evde ama tur bitmişti 😔
Turda yediklerim:
3 L su, kelle paça, çay
328679 dosyayı görüntüle
Hocam gidişte bir şey yemedim. Menemene varınca ayıptır söylemesi hayatımın en iyi kelle parçasını yedim ( menemen çarşıda mekan: kardeşler lokantası fiyatı da uygun 120 lira )Yolda düzenli olarak mı kalori aldınız yoksa bir restoranda vs mi yediniz hocam? ortalamaya takılmayın.
Son 20 km de yavaşlamanızın sebebi ya çok uzun süredir 40 - 50 ki bandında sürmediniz ya da yoldaki kalori alımı ile ilgili bir şey.
Yanlış anlamayın lütfen, ben zor yoldan öğrendiğim için yazma gereği duydum. birkaç uzun yol denemesinde tatsız olaylar yaşadım, sorun genellikle kalori alımındaydı bende.
Bu arada ayaklarınıza sağlık hocam.emin olun bir dahaki denemede zorlanmayacaksınız, vücut her uzun denemede çok iyi bir şekilde yyum sağlıyor.
![]()