Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Bu sıcaklarda nasıl sürüyorsunuz helal olsun vallahi

Scudo
Teker bugün de döndü çok şükür 🤘
IMG_20250706_202918.jpg

Hınzır yeni çıktıda 15 km falan bir dolandık.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Bugün ilk uzun yoluma çıktım.

Daha önce hiç uzun yola çıkmamıştım. 29 Ekim turuna çıkmıştım 110 km ama onda her türden bisiklet vardı çok yavaş gitmiştik.

Onun dışı şehir dışına ilk defa çıktım. Nice uzun turlara 🙂👍🏻

Ortalama çok düşük olma sebebi son 20 km da çok yoruldum bı yemek yedim kendime geldim evde ama tur bitmişti 😔

Turda yediklerim:

3 L su, kelle paça, çay
Screenshot_2025-07-12-14-53-46-91_6b68062fe87f0f7005e21e292e6414e4.jpg

Bugün ilk uzun yoluma çıktım.

Daha önce hiç uzun yola çıkmamıştım. 29 Ekim turuna çıkmıştım 110 km ama onda her türden bisiklet vardı çok yavaş gitmiştik.

Onun dışı şehir dışına ilk defa çıktım. Nice uzun turlara 🙂👍🏻

Ortalama çok düşük olma sebebi son 20 km da çok yoruldum bı yemek yedim kendime geldim evde ama tur bitmişti 😔

Turda yediklerim:

3 L su, kelle paça, çay
328679 dosyayı görüntüle
Yolda düzenli olarak mı kalori aldınız yoksa bir restoranda vs mi yediniz hocam? ortalamaya takılmayın.

Son 20 km de yavaşlamanızın sebebi ya çok uzun süredir 40 - 50 ki bandında sürmediniz ya da yoldaki kalori alımı ile ilgili bir şey.

Yanlış anlamayın lütfen, ben zor yoldan öğrendiğim için yazma gereği duydum. birkaç uzun yol denemesinde tatsız olaylar yaşadım, sorun genellikle kalori alımındaydı bende.

Bu arada ayaklarınıza sağlık hocam. :) emin olun bir dahaki denemede zorlanmayacaksınız, vücut her uzun denemede çok iyi bir şekilde yyum sağlıyor. :)

Yolda düzenli olarak mı kalori aldınız yoksa bir restoranda vs mi yediniz hocam? ortalamaya takılmayın.

Son 20 km de yavaşlamanızın sebebi ya çok uzun süredir 40 - 50 ki bandında sürmediniz ya da yoldaki kalori alımı ile ilgili bir şey.

Yanlış anlamayın lütfen, ben zor yoldan öğrendiğim için yazma gereği duydum. birkaç uzun yol denemesinde tatsız olaylar yaşadım, sorun genellikle kalori alımındaydı bende.

Bu arada ayaklarınıza sağlık hocam. :) emin olun bir dahaki denemede zorlanmayacaksınız, vücut her uzun denemede çok iyi bir şekilde yyum sağlıyor. :)
Hocam gidişte bir şey yemedim. Menemene varınca ayıptır söylemesi hayatımın en iyi kelle parçasını yedim ( menemen çarşıda mekan: kardeşler lokantası fiyatı da uygun 120 lira )

Orda sonra 1 bardak çay geçtim.

Dönüşte ise ilk kilometrelerde arkadaşın lastik patladı tempo kesildi onla uğraştık.

Sonra ta Manisa'ya kadar, yani 65. Km ye kadar bişi yemedik içmedim su hariç tabiki.

65. Km de sin 5-10 km bitik şekilde gelmiştim. Maden suyu ile mola verdik. Tabi su takviyesi falan. Oturduk biraz son 15 km işkence gibiydi.

Bu arada geçen hafta menemene gitmeye kalkistik ama rampaları gözümü korkuttu. O gün öğle sıcaği çarptı sanırım 50 kilometreyi yaptım ama yolun ortasindan döndük. Ayrıca o gün duşu falan oturarak almak zorunda kaldım o kadar kötüydüm. Bugün laylaylom takılıyorum.

Bacaklarım yanmıyordu. Galiba enerjim bitti bugün. Hafif sızı var sadece ki normal bu.

Bu arada hocam estağfurullah ne deseniz başımın üstüne tecrübelerinizi dinlemek isterim.

Menemen Manisa yolunu bilen bilir düz yol yoktur. Hep bayır aşağı yukarı. Düz yol nerdeyse yok. Yokuş aşağı pedal basmadan 70-80 görüyorsun. Tabi aynı yokuşu geri de çıkıyorsun 😂

Bu arada her fırsatta yapmayı planlıyoruz bunu her hafta bi orası bı burasi bu ayarda turlar. Bu hafta sonuna ekstra salı da çıkacağız
Sunu eklemeyi unuttum Screenshot_2025-07-12-19-49-02-77_6b68062fe87f0f7005e21e292e6414e4.jpg
Sunu eklemeyi unuttum Screenshot_2025-07-12-19-49-02-77_6b68062fe87f0f7005e21e292e6414e4.jpg

Son düzenleme:
Pendik Bostancı arası git gel 30 km. yaptık. Henüz bir düzene oturtamadım o yüzden ağır tempo ile ama sürekli pedal çevirerek, sonunda kendimi iyi hissettiğim bir sürüş oldu. Ay sonunda yıllık izine çıkınca hergün sürmeyi planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
@karagöziz ilerleme görmek istiyorsanız gerekirse aynı kilometreleri bir çok kez gidin ne zaman iyi yaptığınızı fark ederseniz artış sağlayarak kontrollü gelişim sağlanır.

Uzun sürüş 2

Bugün 2. Uzun sürüşüme çıktım. İlkine göre gelişme var.

Ortalama 24 hızla donuyorduk. Ya ki lastik patlayasıya kadar. 2 saat lastik için uğraştık. Olmadı maalesef. Ortalama da hayvan gibi düştü.

Lastik öncesi kondisyonum çok iyiydi. Menemene giderken adeta ölmüştüm. Bugün eve gelince uyumadım bile. Çok iyi durumdaydım. Belki de menemen yolu full yokuş olduğu içindi.Screenshot_2025-07-15-21-07-52-04_6b68062fe87f0f7005e21e292e6414e4.jpg

8 km diyor Google dayı. İşe gidip geldim. 😄

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri