Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Hep merak etmişimdir. Gerçekten sudan nefret ediyormusunuz yoksa kurutma sorun olduğu için mi suyu sevmiyorsunuz?
315112 dosyayı görüntüle
Suya girdiğimizde tüylerimiz sık olduğundan ağırlaşıyor. Bu da hareket yeteneğimizi kısıtladığından kendimizi savunmasız hissediyoruz.Suyu sevmeme nedenimiz işte bu.

Scudo
24 02 2024 c,tesi küçükyalı dan çıktım rumeli feneri gidiş dönüş 110 km oldukça keyifli idi

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Sabah evden işe gelirken 800 metre sürdüm, öğle yemeğine gierken 800 metre, yemek dönüşü 800 metre, akşam eve dönüşte de 800 metre süreceğim. Toplam 3200 metre :) Allah bereket versin.

Kışın 20 küsur km'lik sürüşlerden biriydi bugün :)

70KM Moda - Tuzla

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Dün 45km (kafi rayd),bugün 36km (goygoy sürüşü) tatlısu bisikletçisi sürüşlerim :ckkmk:

Yağmurda ufak bir çıkayım dedim. Hem bisikleti hem ayağımı test etmiş oldum. 12 sürüp döndüm.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Dün yağmur azalınca Karaoğlan'la biraz dolandıydım.

Screenshot_20240303_181558_Strava.jpg

60km kuş cenneti 🚴
IMG-20240225-WA0009.jpg

• Beğen
Tepkiler: lrfan
İşe (okula) gidiş geliş 25 km

(link)

Screenshot_20240310_072652_iGPSPORT.jpg
Dündü gerçi ama sabah 7'de çıkıp doğrudan 152 km Le Tréport'a sürdüm. Ne zamandır uzun sürmeyince vücut kaldırmadı, sol diz hafiften sızladı. Trenle döneyim dedim, baktım tren önce Paris sonra Saint-Quentin'a gidiyor.
Daha önce Berck-sur-Mer'den doğrudan Saint-Quentin'a gitmiştim. Tren güzergahına bakınca biraz güneyinde Noyelles-sur-Mer'den geçiyor, mesafe 35 km! diyor. Vardığımda Strava 190 km diyordu.
Amiens'e geldim, "demiryolunda çalışma var, otobüsle gitmelisin" dediler. Ben "bisikletim var" deyince "üzgünüz bagaj dolu" dediler.
Amiens, Saint-Quentin arası 75 km falan, "sür Cemal" dedim ama üstümüzden bir yağmur geçti sıçan gibi oldum, dizden basamıyorum zaten, arkadaşı aradım, geldi aldı sağolsun. O gelene kadar yolu yarıladık neredeyse.😏

Son düzenleme:
315463 dosyayı görüntüle
Dündü gerçi ama sabah 7'de çıkıp doğrudan 152 km Le Tréport'a sürdüm. Ne zamandır uzun sürmeyince vücut kaldırmadı, sol diz hafiften sızladı. Trenle döneyim dedim, baktım tren önce Paris sonra Saint-Quentin'a gidiyor.
Daha önce Berck-sur-Mer'den doğrudan Saint-Quentin'a gitmiştim. Tren güzergahına bakınca biraz güneyinde Noyelles-sur-Mer'den geçiyor, mesafe 35 km! diyor. Vardığımda Strava 190 km diyordu.
Amiens'e geldim, "demiryolunda çalışma var, otobüsle gitmelisin" dediler. Ben "bisikletim var" deyince "üzgünüz bagaj dolu" dediler.
Amiens, Saint-Quentin arası 75 km falan, "sür Cemal" dedim ama üstümüzden bir yağmur geçti sıçan gibi oldum, dizden basamıyorum zaten, arkadaşı aradım, geldi aldı sağolsun. O gelene kadar yolu yarıladık neredeyse.😏
Çok çok geçmiş olsun Umarım tez vakit sağlık,sıhhatle pedallamya devam edersiniz Sağlıcakla

• Muhteşem
Tepkiler: Cemal Ç.
IMG_20240414_230646.jpg

Can yakan rüzgara direnebildiğim kadar.

• Beğen
Tepkiler: efe.drngl
9 km Göksu parkına gidiş + 9 km geliş +8 km gezi = 26 km

• Beğen
Tepkiler: Osmangazi43
Geri