Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Tur öncesi 15 KM evden vapur iskelesine sürdüm. Telefon uçak modunda kaldığı için gps çalışmamış.

Tur: (link)

Tur sonrası yine eve kadar 15 KM. O yorgunlukla Strava'yı açmayı unutmuşum :)

Pazar günü 124 KM. Şimdilik kendi rekorum :cool:

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Scudo
her sene bi adet ist-kartepe-ist yapılmaktadır ,14 adet tur organize ettim bisiklet forumda ,
15 .tur 2015 nisan yada mayıs aylarına denk gelecek ,etabın zorluğu şudur ,99 km sonra 7-15 arası değişen 16 km rampayı çıkarsınız ,
ve aynı yerden 16 km inersiniz,ve dönüşe 72 km sonra yalovaya varırsınız 203 km toplamı,16 km rampa kaç km düz yola bedel tabi bunuda hesaplarsanız 203 km den fazla gitmiş kadar bi yorgunluk yaratır sizde,
buradaki derecem
saat 04.30 da bostancıdan çıktım 12 saat sele üstü 2 saat 15 dakika mola toplamı,bunun 45 dakikası eskihisardan topçulara feribot ile geçiş ,araç yok eskort yok,ilk 39 km ' de sürat yapmadım çünki 45 dakika feribot var ve vücut soğur idi,topçulardan 58 km basarak(kısa duruş 3-5 saniye energel içme oldu )2 saat 25 dakikada aldım ve 25 dakika mola verdim ama çok yavaş başladım rampaya bunun nedeni 25 dakika mola vermiş idim ,vücut soğumuş idi,hiç bi sorun yaşamadım ve 3 saatte 1300 rakıma ulaştım ,kısa duruş oldu energel içmek için ,1300 rakımda 10 dakika mola yaptım 3 saatte çıktığım 16 km rampayı 45 dakikada indim asfalt yer yer çok bozuktur ,aşağıda teker patladı ve yemekti derken 1 saat geçti saat 18.15 de yalovada oldum ,evet sözün bittiği yer ist -kartepe-ist etabıdır, istanbulda ne kadar bisikletçi var ise kartepenin 16 km rampaları ile tanışmalı ,evet hedef ilerde yalova -uludağ -yalova tabi mekan değişince ,

@türkay yılmaz

Hakikaten akşam çok sıcaktı, 19.00-21.30 arası sürdüm baya terledim. 25-30km sürmüşümdür hemen hemen..

Yağış olmadığı taktirde ODTÜ-Sincan arası gidip geliyorum hergün ve bugün de sürdüm.. Yani 55 km civari toplam..

Dün Moda'dan Pendik-Tuzla arasına kadar gidip,geldim.59.7 km.Ancak dönüşte yine rüzgar vardı.;)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
(link)

yordu..

@Efecan UZUN

hocam dikmen tarafından trt kapısından inip çıktınız sanırım doğru mu anlamışım? o yokuş tam bir eziyet yav

@Taha K.

O turda sadece iniş yaptım ancak çıktığım oluyordu yazın şu an soğuktan çıkamıyorum doğru düzgün =( Eziyetin ötesinde olduğu oluyor bir keresinde aşağı hızlı inen bir araba geniş alayım derken üzerime sürdü o aradaki çekilme esnasında pedalın dişleri bacağımı bir güzel sıyırmıştı onun için ayrı bir önemi var oranın gözümde :)

@Efecan UZUN

bisikletle indiğiniz zaman çıkarmak için yanınıza alıp yürüyomusunuz? çıkış kısmı olmasa bende her gün inerim ama o yokuş gözümde büyüyor da büyüyor. arabaya yükle aşşa in sür falan derken de 2-3 günde bire iniyor antremanlar üşengeçlikten :rolleyes:

(link)

Toplamda 65km deniz sezonunu kapadım ağaçlı sahiline gittim dizi çekiyorlardı bir dünya insan ama deniz gayet iyiydi:rolleyes:

• Beğen
@Taha K.

Zaman genellemesi yapıyım normalde ağır spor yapıyorum mesela eymir gölünde genelde 3 tur + eve gidiş evden dönüş ya da ne bileyim +10 km bazen 5-6 turada çıkabiliyor bu bisiklete ayırdığım spor dilimi. Bunun içinde ev ile ağır tartışmalar ve karar sonuçları ben bisikletle gidiyorum sporum bitince telefon ediyorum gelip arabayla alıyorlar bazen. Ki ben bu bekleme sürecindede durmuyorum estirip basıp çıkıyorum . Yokuşu çıkmada kendime ağır displin kurallarım var mesela o yokuşta bacağım yırtıldığı için durdum bir kez birde olası denge kaybı ya da su içeceğimde duruyorum. Elime alıp çıkardığım totalde oranın tamamında 3 metreyi geçmez su içerken soğumamak için yine yürüyorum yani. Ancak şu aralar aslında tırmanmanın tam sırası buz gibi havada buhar treni gibi oluruz =) Oradan aşağı inerken bazen büyük riskler alıp aşırı hızlı indiğim olur ( son indiğimde 78 km gördüm ) çok eğlenirim ancak yavaş inmenin tadıda manzarasında . Olaki karşılaşırsak turlarız beraber :)

Sınavlar, kötü hava derken 1 ay çıkamadım bütün kondisyon gitmiş 32 km. :)

• Beğen
olabilir hocam, bu aralar avcılıkta kullandıgım 900 lümen fenerimi takıp hava karardıktan sonra çıkıyorum. Karanlıkta gündüz gibi oluyor tadı da bir ayrı. Onun dışında sabahları 10-11 gibi belki biraz kahvaltılık alıp inebiliyorum o günkü moduma göre değişiyor. Turkuaz renk bi trek görürsen hocam ses selam ver turlarız:)

@Berke K.

Ben 2-3 aydır çıkamıyorum geçen gittim rezalet bir durumdayım yarın devam =(

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Efecan UZUN

ben onu bir kere denedim evden çıkıp inmek kolay da işte çıkışı beni öldürdü bir daha da denemedim. bu aralar avcılıkta kullandıgım 900 lümen fenerimi takıp hava karardıktan sonra çıkıyorum. Karanlıkta gündüz gibi oluyor tadı da bir ayrı. Onun dışında sabahları 10-11 gibi belki biraz kahvaltılık alıp inebiliyorum o günkü moduma göre değişiyor. Turkuaz renk bi trek görürsen hocam ses selam ver turlarız:)

• Beğen
Tepkiler: Efecan UZUN
Geri