Şahsen Bozuyuk'e ben de gitmek istiyorum,istersen gelecek hafta beraber gidebiliriz.Oraya gelebilecek kimseyi bulamadım,ben de ilk defa gideceğim bisiklet ile yalnız başıma gitmeyeyim dedim. :rolleyes:
Dün sabah İzmit'ten 12 kişi yola çıktık. Rota Sapanca Gölü. Gölün etrafından dönüp geldik. Toplam 80 km'yi bulduk. Turdakilerin profiline göre gayet başarılıydık İlk defa Sapanca Gölü'nün diğer yakasını da görmüş oldum. Turdaki herkese teşekkürler!
Bu gün 30 km sonunda %11 lik 300m yokuşu(strava öyle söylüyor) 10 kere in -çık yaptım.2 hafta önce yaptığım 180 km lik turdan daha fazla yoruldum.Kahvaltı yapmadan çıkmamın cezası 10. tırmanışta zzik zak çizdim.
biz bu hafta sonu çok rampa çıktık, bi de ürkütücü inişler yaptık... dolayısıyla, hem kasları, jantları, telleri çok yorduk hem nabzı çok yükselttik... o yüzden
dün ve bugünü hem bisikletimin hem benim dinleme/keyif günü ilan ettik... sevgili bisikletime köpüklü banyolar yaptırıyım, ayarlarını, kontrollerini falan ihmal etmiyim derken, bu iki günde onun keyfi keka da, ben dinlenemedim tabi : )))
yarın da benim dinlenme günüm
Dün toplam 140 km mesafe yaptım sabah 50 km antreman daha sonra 13:30 da 13.5 km eve dönüş tekrardan 10 km Funda Müjde hanımı Silivri girişinde karşılama ve Silivri den gezi Kumburgaza kadar daha sonra Büyükçekmece, Silivri, Gümüşyaka, Silivri
Pazartesiden beri, her gün 50km yapıyorum, çoğu antreman şeklinde değil daha ziyade sağa sola koşuşturmaca.
Strava kaydı bile almıyorum çoğuna, telefonun bataryası daha önemli işlere lazım
Garmin şart oldu bu verileri kayıt altına almak için, telefon işi iş değil.