öncesi çocuk seleye otururken çok rahattı
zaten böyle çocuğu sünnet kıyafetiyle öncesinde gezdiriyolar moral olsun diye.
annemde beni komşuya gidiyorum diye kandırmıştı. ozaman komşunun çocuğuyla oynuyordum hep.
ben oynamaya gittim yarım döndüm
Haftanın 4-5 günü sabahları m.ereğlisi-yenice sahil yolunda bazen 30 iyi hissedersem 40-50 km sürüyorum.Bu günkü rüzgar beni mahvetti(ortalama hızımı 4-5 km düşürdü).Aynı km batıya,ordan aynı yolu doğuya sürdüm(rüzgar kuzey doğudan esiyordu).Demekki arkadan eserken hızımı artırıp ortalamamı kompanse edememişim,ya da aerodinamik olarak sırttan vurması ile kafadan vurması arasında bayağı fark varmış.Öğrenmiş oldum.
Dün gece perşembe akşamı turu vesilesiyle 41km, ancak Stravayı bi ara çalıştırmayı unutmuşum. Geçtiğim yerleri tekrar hesaba katar diye ümit ettim ama olmadı veya hesapladı da ben anlyamadım). O sebepten 38.7 gösteriyor. yine bol rampalı eğlenceli bir tur oldu.
millet coşmuş maşallah bizde bisiklete biniyoruz güya! vaktim olsa dünyayı dolaşırım o ayrı ama şimdilik sabahları koşuya giderken sahile kadar sürüyorum oda toplasan 6 km bisikleti çaldırıp yenisini aldım önceden her yere giderdim kilitler işimi halledip dönerdim şimdi onu yapamıyorum korkudan.
Dün yada evvelsi gün 100km, günübirlik te 50-60km son günlerde havalar fena değil öyle pek yağmur çamur yok, geziyorum bol bol.
Elimde geldiğince yazmaya çalışıyorum, hangi birini yazıcaksın, sürmediğim gün neredeyse yok, en meşgul günümde bile ya sağa sola bisikletle giderim hiç olmadı 10km sürer tekrar eve dönerim.
Arada bir akşamları çıkıyorum tura.
Alanım kısıtlı olduğu için fazla mesafe katedemiyorum.
Toplam 8km.
https://i.hizliresim.com/GbOBb6.jpg
Bu da sırasıyla; ortalama hız, mesafe, süre, maximum hız.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10603458_10203453229824687_5456650539120958083_n.jpg?oh=6bca7a76b21fe9eb8bc482f66e04bcd3&oe=54804A49
Daha önce aynı parkuru 22dk'da bitirmiştim. Bu sefer yokuş aşağıya hızımı almışken terliğim çıktım, geri döndüm zaman kaybettim.
Farklı bir yokuşta da derin bir çukur vardı, kaza yapıyordum az kalsın.
Bisikletimin dişlilerinde sıkıntı var, bunları da halletmem lazım