Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

İki gün bisikletlerimden ayrı kaldım özlemişim bisikletleri mi üçünle ayrı ayrı ilgilendikten sonra 20 km + 20 km çok iyi geldi.

Scudo
10-12 civarıydı strava'da yazan "grade"(maksimum 19). benim gibi 95 kg bir adam için akordu bozuk cantlarla o rampaları ve virajları aşmak epey zorlayıcı oldu. toplamda 27 km:

(link)

@mustafa burak

Gezdiğiniz yerleri google ve yandex haritalardan baktım ve açıkçası çok kıskandım ! Mükemmel bir alanda geziyorsunuz tekrar tekrar kıskandım :(

24.88 Doğukent Bulvarı-Oran-Ahlatlıbel

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu güzergahtan bir sabah bir akşam gidiş dönüş gittiğim düşünülürse ortalama 45-48 km sürmüşüm. :D

https://i.hizliresim.com/6Ya27N.png

Avcılardan yola çıkarak merter e merterde gezdim decathlon a gittim dönüşte ve avcılar a geri döndüm 61.98 km yapmışım

http://i60.tinypic.com/2wm0708.png

Dünkü bireysel antremanım, kahvaltısız çıktım belki onun da etkisi var performans düşük.

(link)
(link)
+ 10km strava kaydı yok

Cep telefonumda bir problem var ve gideremedim, o yüzden parça parça kayıt yapabiliyorum kusura bakmayın.

Özet:
Mesafe: ~72km
Ortalama: ~29km/h
Tırmanışlar: ~300metre (GPS'e rakım olayında ne kadar güvenebilirsek artık)

Sedona Tandem ile 32 km kullanması zevli olduğu kadar zor.Bayırlar fazla zorlamamasına rağmen yokuş aşşağıya disk fren feci ısınmıştı :)

Ben yazmaya kalksam hergün yazmam lazim! Bugün bir istisna olarak yazayim. Bugün 16 kisiydik. Bir sprint oyunu oynadik. 6 tane 300-400 metrelik sprint, en cok puan alan bedava dondurmayi hakketti. Tabii ki ben kazanamadim. :( 26 yasinda bir delikanli en cok puani topladi 6 sprintte , 122 km. 3,5 saat!

(link)

Ortalamam normalden biraz düşük, arkadaşı bekledim (arkadaşı çekemiyorum da, bisikletim fazla aerodinamik, gidonu istediğin yerden tut)

Bugün Eskişehir deli gibi sıcaktı,dışarı adım atmadım :eek: :D

@Emre Yönlüer

Aynen, sabah 8 de çıkayım dedim, o saatte bile çok sıcaktı vazgeçtim.

@Eser Sevinç

Eskişehirliler bugun aynı durumda. ben de sabah 9 gibi bozüyük'e doğru gideyim dedim. "sıcak lan. dönüş daha da sıcak olur" dedim ve tekrar yataga girdim :D

@Hasim Demirtas

Ben de bozüyük yapacaktım, aynı şeyi düşündüm, tek farkımız ben hiç yola çıkmadım :)

Keske bizde de öyle sicak olsa! 40°C ye kadar dayanirim.... Ama sabah kalkiyoruz, 13-14°C. Hani ikisinin ortasi bir hava olsa, herkes binecek... :)

Geri