Samet M.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.121
- İsim
- Samet
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Görüntü kaydını arkaya mı taksın öne mi taksın bisiklet mi alsın? Trafikte bisiklet araçsa bence arkasındaki adam mesafeli bir şekilde hatta bisiklet olduğundan daha fazlasıyla bekleyip bisikletliyi tedirgin etmemeliydi.(Yer olsaydı arkadaş zaten kenara geçerdi,yeni başlayan birisi değil sonuçta..) Geçmiş olsun.
Daha önce de yazmıştım. Kalabalık gezelim, forma arka ceplerimizde pala falan taşıyalım. Bisiklet torpidosunda beyzbol sopaları taşıyalım. Önümüzden de gözlüklü bir (gerçi hepimizde gözlük var ya) kişiyi yem olarak yollayalım. Sonrasında bizim gözlüklü bisikletli kardeşimizi sıkıştıran böyle tipleri yakalayıp yakalayıp dövelim. (Tabii ki bu yazdıklarım tamamen şaka ve saçma). Ama abi insanda sabır bırakmıyorlar ki yav!
Direkt böyle gezelim. Bak noluyoforma arka ceplerimizde pala falan taşıyalım.
Geçmiş olsunÖğle vakti sürüşe çıkayım dedim. Köy yollarından ilerleyip ana yola çıkarken araba geldi bilerek arkadan bana vurdu ve üstüne üstlük özür dileyeceğine şerefsiz herif küfürler yağdırmaya başladı. Bende bir hasar yok çok şükür fakat arka tekerleğim 8 çiziyor. Kazayı anlamanız için paint terk yeteneklerim ile anlatmaya çalışacağım.
Sola dönmeden önce sol kolumu kaldırarak ilkaz ettim fakat hemen yola çıkıp sola dönemedim çünkü her iki taraftan da araçlar geliyordu. Bu embesil herifin savunması şu *Sol gösteriyorsun şeridin sağında bekliyorsun* Embesile bağırdım *Ne yapmamı bekliyorsun gerizekalı mahluk sağdan soldan araçlar geliyor kendimi aralarına mı atmamı bekliyorsun?* dedim sonra bastı gitti. Arkadan ön tamponu ile çarptı tam yere düşüyordum son anda toparladım.
314611 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. Plakayı alıp hemen polisi arasaydın vurup kaçtı diye. Belki mobese kayıtlarında o saatlerde oradan geçtiği tespit edilirse haklı çıkardın.Öğle vakti sürüşe çıkayım dedim. Köy yollarından ilerleyip ana yola çıkarken araba geldi bilerek arkadan bana vurdu ve üstüne üstlük özür dileyeceğine şerefsiz herif küfürler yağdırmaya başladı. Bende bir hasar yok çok şükür fakat arka tekerleğim 8 çiziyor. Kazayı anlamanız için paint terk yeteneklerim ile anlatmaya çalışacağım.
Sola dönmeden önce sol kolumu kaldırarak ilkaz ettim fakat hemen yola çıkıp sola dönemedim çünkü her iki taraftan da araçlar geliyordu. Bu embesil herifin savunması şu *Sol gösteriyorsun şeridin sağında bekliyorsun* Embesile bağırdım *Ne yapmamı bekliyorsun gerizekalı mahluk sağdan soldan araçlar geliyor kendimi aralarına mı atmamı bekliyorsun?* dedim sonra bastı gitti. Arkadan ön tamponu ile çarptı tam yere düşüyordum son anda toparladım.
314611 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun.Çok şükür bugün kaza yapmadan geldim ama geçenlerde beni yoldan atan tır şoförünün hala kulaklarını çınlatıyorum. Anlatayım.
Muğla (Menteşe) çevre yolunun Aydın yönünde bitiş noktası. Yolun en sağından tırmanıyorum. Bir adım yanım beton su kanalı. Akıllı kavşağa girmek üzereyiz.
Benimle aynı yönde devam eden tır, beni sollarken, viraj alıyorum ayağına sıkıştırdıkça sıkıştırdı. Nihayetinde yandan çarpılmamak için kanala attım kendimi. Düşmedim her yerimi çalı çırpı çizdi.
Dümbük herifin beni göre göre yaptığından eminim ama plakasını alamadım. Gerçi alsam ne olacaktı. Ne işi varmış bisikletçinin orada.
Kadir geçen bana seslendiğinde o kadar araç arasında sürüyordun ! Üstelik kaskın da yoktu ! Sana kırmızı kart 😎 🧧@StanicEnemy geçmiş olsun.
Kaza olayını en aza indirmek için mümkün olduğunca arabaların minimum olduğu yerlerde, dağlarda, köylerde sürüş yapıyorum. Sadece işe gidip gelirken arabaların arasına karışmak zorunda kalıyorum ve o zaman beni yavaşlatmasına rağmen kaldırımlardan sürmeye gayret ediyorum.
Arkadan gelen araç ,öndeki aracı beklemek zorunda.. arkasında Osmanlı tuğrası da var mıydı?
Neyin ne alakası var?
arkadaşın kaza durumu ile osmanlı tuğrasının ne alakası var?
Ayık mısın arkadaşım??
arkadaşın kaza durumu ile osmanlı tuğrasının ne alakası var?
Ben gayet ayığım da, senin bu kendini ifade şeklin anlaşılıyor ki sende de böyle bir tarza sahip olduğunu ele verdi güzel abim ve itirazına bakarsak, Osmanlı tuğrası dokundu muhtemelen.. ben her gün işe bidikletle gidiyorum, ort 50 km yapıyorum, strava kayıtlarıma bakabilirsin...Beni ilgilendiren ya da ilgilendirmeyen, yaşanan neredeyse tüm trafik hataları, kusurları,ihlallerde vb mevzularda ya arabanın arkasında bu amblem oluyor ya da dikiz aynasında tespih veya bu tuğra illa oluyor... Bu bir rastlantı olamaz.. Hatta sana şöyle bir orantı vereyim, hiç bir yerinde amblem, katatürk, FSM , Osmanlı imzası vs olmayanların kural çiğnemeleri ile bu tuğrayı taşıyan ve kural çiğneyenlerin sayısını düşününce; sayı, kendisini Osmanlı tuğracılarından yana katlayarak büyütüyor ... Bu benim gözlemim... Sinyal vermeden şerit değiştiren, kırmızı yanmadan gazlayan, ada etrafından dönmek yerine, ters yöne girip u dönüşüne geçen, AVM ya da otoparklarda, engelli parklarına park eden, 4 lü yakmadan lap diye yolun ortasında durup sigara almaya büfeye giren ve daha bir çok konuda, benim gördüklerim hep böyleydi... Mesela telefona bakıp, normalde, trafiğin orta şerit seyir hızı 60/80 km /sa iken, 40la giden çok adam gördüm.. girdiğimiz diyalogları zaten yazmayayım burda...Forum hazır değil yaşanan muhabbetleri duymaya...Benim genel gözlemim bu.. nice Osmanlı tuğrası taşıyan adam vardır trafikte, trafik şube müdürüdür, ralli pilotudur falan..