Scudo Sports

Bugün kaza yaptım

@Atasoy çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Bisiklet yollarındaki şu mavi boya çok güvensiz. En ufak nemde kayganlaşıyor :snzdglsn:
Geçmiş olsun, çabucak iyileşirsiniz umarım.
Çok teşekkür ederim.
Yavaş gitmek bile fayda etmiyor. Bisiklet bir anda altinizdan kayboluyor. Bir arkadaşım ayak felur kemiğini kırdı 3 ay yattı. Buna şükrediyorum. Boyalı yol büyük risk.

Scudo
Bisiklet yolundaki yaprakların kaydirması sonucunda dün sağ tarafıma düstüm. Hızlı olmamam sebebiyle ufak tefek çiziklerle atlattım. Tura devam ettim sol elimdeki ağrı artmaya başladı eve döndüm acile gittim. Film çekildi alçıya alındı hafif bir çatlak var 10 gün sonra kontrole gideceğim.
276525 dosyayı görüntüle
Bisiklet yolları güvenli değil. Lütfen dikkatli olun.
Geçmiş olsun. Yapraklar doğada ya da asfaltta her zaman kaydırma gibi bir dezavantaj oluşturuyor malesef. Ucuz atlatmışsınız. Acil şifalar..

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
  • Beğen
@Atasoy bey, çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

• Beğen
@Atasoy Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Yapraklar doğada ya da asfaltta her zaman kaydırma gibi bir dezavantaj oluşturuyor malesef. Ucuz atlatmışsınız. Acil şifalar..
@Atasoy geçmiş olsun abi.
Çok teşekkür ederim.
29x2.20 kalin dişlı, havası tam olmayan lastiklerin bir anda buz bıçağı kadar hükmü olmuyor. Bu konuda kem gözlü @mariokaldato etkisi var

🙏🙏

Bisiklet yolundaki yaprakların kaydirması sonucunda dün sağ tarafıma düstüm. Hızlı olmamam sebebiyle ufak tefek çiziklerle atlattım. Tura devam ettim sol elimdeki ağrı artmaya başladı eve döndüm acile gittim. Film çekildi alçıya alındı hafif bir çatlak var 10 gün sonra kontrole gideceğim.
276525 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. Sağ tarafınıza düşerken iki eliniz de mi yere çarptı ve sol daha fazla darbe aldı? Düşülen taraftaki el değil diğer tarafın etkilenmesini anlayamadım tam. :kötü:

Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum.

Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Sağ tarafınıza düşerken iki eliniz de mi yere çarptı ve sol daha fazla darbe aldı? Düşülen taraftaki el değil diğer tarafın etkilenmesini anlayamadım tam. :kötü:
Çok teşekkür ederim.
İşin ilginç yanı gözünüzden kaçmamiş. Sol elimle gidonu muhtemelen çok sıkmam sebebiyle burkulmuş. Baş parmağın gidonu altinda olmaması gerekiyor herhalde benim düşme esnasında altta idi.

Çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim.
29x2.20 kalin dişlı, havası tam olmayan lastiklerin bir anda buz bıçağı kadar hükmü olmuyor. Bu konuda kem gözlü @mariokaldato etkisi var

🙏🙏
Abi @mariokaldato İnstegramda şüpheli işler ve ilginç sörfler yapıyor. Arada sırada gelip foruma okuyup ,üflese üzerimizdeki nazarı alır.

Sahte bir link ve sahte bir fotobırakayım. :)

(link)
405cacf0336b0f389405d4cc02adc40e.jpg

Benzer bir kazayı yazın yaptım bende. Sağa düştüm, bisikletin sağ taraf gıdonu felan çizildi ama benim asıl hasar soldaydı.

276525 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun sayın @Atasoy .

@Atasoy , geçmiş olsun, bununla ucuz atlatmışsınız...
Yaş ilerledikçe kemik yaralanmalarının geçmesi daha zahmetli ve uzun sürebiliyor.
Geçen şubat ayında, yağmurlu bir günde sabah sürüşünde bir anlık dalgınlıkla sağ kalçamın üzerine düştüm. Kırık olmamasına rağmen o bölge çok karışık bir yapıda: eklem-kemik-bağ-kas v.b...Kısaca 7-8 ay geçip bölgesel egzersiz ve her gün pedallasam da henüz tam iyileşemedim...
Yeniden sele üzerinde olmanız dileğiyle...

[/QUOTE]
@Atasoy büyük geçmiş olsun

Geçmiş olsun.
Atasoy
Çok geçmiş olsun acil şifalar.
Geçmiş olsun hocam
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Geçmiş olsun sayın @Atasoy .

Eksik olmayın çok teşekkürler.
@Atasoy , geçmiş olsun, bununla ucuz atlatmışsınız...
Yaş ilerledikçe kemik yaralanmalarının geçmesi daha zahmetli ve uzun sürebiliyor.
Geçen şubat ayında, yağmurlu bir günde sabah sürüşünde bir anlık dalgınlıkla sağ kalçamın üzerine düştüm. Kırık olmamasına rağmen o bölge çok karışık bir yapıda: eklem-kemik-bağ-kas v.b...Kısaca 7-8 ay geçip bölgesel egzersiz ve her gün pedallasam da henüz tam iyileşemedim...
Yeniden sele üzerinde olmanız dileğiyle...
Sağ olun size de geçmiş olsun Allah beterinden korusun hepimizi.🙏🙏🙏🙏

Geri