Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Sabah 07:45 de @Kudret Kurtcebe yi Bostancı sahilyolunda uzaktan gördüm sanırım, Maltepe yönüne gidiyordu.

Scudo
Pazar öğleden sonra yoğurtçu parkta bir sürü bisikletli vardı, iki üç tane katlanır bile mevcuttu. Bir çeşit buluşmaydı muhtemelen...

İş dönüşü 18:00 gibi Formula,Okan üniversitesi, tepeüstü yolu kavşağında yol bisikleti kullanan mavi forma giymiş birini gördüm. Köpeklerin olduğu tarafa doğru gidiyordu:)

@onurdemir
Her Cuma yapılan klasik tanışma gezisi. Bolu'da oldukça aktif nır grup var bisiklet konusunda.

Dün akşam saat 10 gibi 3 kişi gördüm ptt başmüdürlüğü binasının altından geçerlerken.Seslendim duymadılar,selamlar. :) Millet demiştir bu ne bağırıyor camdan
Sabah Ankara asfaltında muhtemelen işe giden bir KTMli arkadaş gördüm,O'na da selamlar

Bugün @Emre Tokar ı gördüm yıllardır aynı işyerinde beraber çalışıyoruz. çalınan bisikletimi anlatırken sen kemkenmisin felan deyince forumdaş olduğumuzu anladık. hatta benim konumun altına yorumda felan bulunmuş. maalesef ikimizde bisikletsiz forum üyesiyiz. benim bisiklet çalındı o ise henüz alamamış. inşaallah tez zamanda alır bisikletiyle kazasız belasız hırsızsız günler yaşar.
Bu arada Ankarada olan arkadaşlar konuma bakarsa sevinirim belki çalınan bisikletimi gören olur.155 e haber verir. Ankara ulus konya sokakta bisikletim çalındı. - BisikletForum

Girne'de Biker's Club'ın oradan geçerken Merida'lı kasklı formalı bir arkadaş gördüm saat 11 civarında, burdansa selamlar. :)

Antalya Varyantın ordaki Salcano Yol Bisikletli arkadaş, Varyantı yeni tırmandım sen arka yoldan geldin. Seninle orda yarışırdım fakat varyantın verdiği sıcak üzerimdeydi. Yanımdan artislik yapar gibi yakınımdan uçak gibi geçmek marifet Değil! Buradaysan mesajımı ileteyim :)

Geçen gün kepez yokuşu inişinde otogarın orada hırs yapıp trafik içinde 40-45 km ortalamalara çıktığımız arkadaş burdaysa selamlar, o bisikletle iyi gidiyordun ama ben kepezi çıkıp gelmiştim ama takdir ettim :D

bakırköyde birini gördüm kafasında kaskıda vardı kimbilir kimdi :rolleyes:

Güzel havayı fırsat bilen Ankaralı bisikletçiler bugün yollardaydı.Eskişehir Yolu'nda Temelli yönüne giden,o yönden gelen birçok bisikletli gördük.

derneğin etkinliğinde bir sürü bisikletli gördüm :D eminim bir çoğu burada.

Dün galata köprüsünde öğlen 2 gibi bir Colnago'lu arkadaş gördüm.Bisiklet'in orijinal olmasına pek ihtimal veremedim ama olabilir de tabii. :D Buradaysa eğer kendisine selamlar:kahve:

bugün ankara ankamall'de playstation araba yarışında ilk 10'a giren bisikletçi gördüm.. forumdan mı bilmiyorum, sormadım :)

Forum üyesi midir bilemem ama Maltepe velodrom'da içeri motorcu arkadaşını sokmuş onun rüzgarına girerek sanırım Strava'da rekor kasan yaşı da büyük birini gördük. Başka mantıklı bir açıklamasını bulamadım.
Ne güzel değil mi bir bisikletçi olarak velodroma motorcu sokmak ve belki de insanların kasarak yaptıkları dereceleri böyle bayağı oyunlarla almaya çalışmak.

Sarı formalı kişi. Diğeri arkadaş değil o hepimiz gibi biniyordu.

https://i.hizliresim.com/zAZ1LO.jpg

Bursa'da eskisinden çok çok daha fazla bisikletli arkadaş görmeye başladım.3-5 kişilik yolcu grupları,işine giden melez kullananlar vs.Hadi bakalım :)

Ha bir de evimin karşısındaki caminin altında sağlık ocağı var.Ben yandaki markete girerken bisikletini bayrak direğine klitleyen ya da kilitini açan birini gördüm,çıktığımda gitmişti.Sanırım doktor,bi ara tanışacağım eğer öyle ise.Belki burada ise selamlar.

Bugün @Edip Dinçer ile tesadüfen Büyükdere'den Baltalimanı'na kadar pedalladık. O önde çekti, ben de koca göbeğimle beraber onun tekerleğine tutunmaya çalıştım yol boyunca. :)

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Geri