Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Scudo
Bu gün çıkmadım ...
Yarın sabahtan inşallah ...

Yarın saat 9 15 9 30 iş cıkısı emınonune gecıcem :D Hangi vapur once kalkıyorsa ona bınıyorum cok keyıflı hatta donerken baktım emınonu kacmıs karakoye gıttım baktım kalmasına cok var tekrar gerı dondum yurusek ınsan usenır gıtmez ama bısıkletle daha keyıflı oluyor :D

07:30 Kavacık FSM istikametinde gözüme ilişen, levent ayrımından Sarıyer istikametine yönelen, kuvvetle muhtemel Belgrad ormanlarının yolunu tutmuş olan HE 7056 plakalı SUV kullanıcısı arkadaş.

Aracın üzerindeki S-works DH'e turuncu elcikler çok şık olmuş tebrikler :)

Dün sabah iş dönüşü Altıparmaktan yukarı çıkarken kaldırımdan usul usul giden siyah yol bisikletli ve kasklı bir arkadaş gördüm.Trafik yoğunluğundan selam edemedim.İtfaiye tarafına döndüğümde yolun karşısında yine gördüm ama artık çok geçti,selamalr.Birşey farkettim,böyle birileri ile karşılaşınca bisikletin modeline falan bakmak hiç aklıma gelmiyor nedense.Belki benimkinden güzellerdir diye :p

Cuma günü öğle saatlerinde Kırklareli İstasyon caddesinden Mavi sanırsam karbon çok hoşuma giden s-works yol bisikleti usul usul geçti. Sahibi sanırım buralı değil çünkü ben hiç öyle bir şey görmedim.İlk başta dikkat etmedim sadece gözüme çarptı , kafamı çevirdim sonradan dank etti böyle bisiklet izlemeden kaçar mı diye :D

Bugün saat 12-13 civarı Turan Güneş Bulvarı'nda önümüzde 3 arkadaş sürüyordu.Biz Konya Yolu'na girdik,onlar düz devam edip İncek yönüne ilerlediler,birisinin sırtında beyaz,güzel bir çanta vardı.Hemen ardından yokuş aşağı inmeye hazırlanırken karşı yoldan Kepekli'yi çıkan bir arkadaşla selamlaştık.
Forumdalarsa selamlar. :)

Yarım saat kadar önce Yıldırım istikametinden beyazıt yönüne giderken tam şaypa önünde kırmızıda en önde durdum.Lap diye bir mtb'li belirdi solumda hiç istifini bozmadan sağa sola baktı kırmızıda bir güzel geçti.Bravo kendisine.O kaskın sağlamlığını test etmek zorunda kalmaz birgün umarım.Az ileride yetiştim,selam vermemek için hızımı kestim.Kaza haberleri peşpeşe geliyor millet sabah trafiğinde,servislerin köpekbalığı gibi davrandığı saatlerde neler yapıyor.

Sabah 06:30 Mavişehir-Sasalı-Mavişehir yola çıktım. Selamımı alan, bana selam veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sizleri görmek bir zevkti benim için.

İmza: Rüzgara karşı inleyen adam

Antalya Konyaaltı sahilinde siyah salcano bisikletli ghost forması olan bir abimizi gördüm. Kafa sallayarak selam verdim ancak sanırım görmedi. :)

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Bugün akşam saatlerinde Ulus'ta bir abimle selamlastim Sıhhiyeye kadar hemen arkasindaydim orda tekrar selamlasip ayrildil buradaysa tekrar selam olsun :)
Dag bisikletine 1.5 lastik taktim yea şehir bisikleti oldu iste ehehe diyordum bugun sen rahat rahat ilerlerken benim kadans o kadar yuksek olunca yanlis dusundugumu anladim :D

Aslında bisiklet forumun bir stackeri olsa arabalarda olduğu gibi bisiletemize yapıştırsak çok güzel olmaz mı o zaman birilerini gerçekten görürüz :)

Bisikletli görmedim ama motosikletli biri büyük bir heyecanla selam verdi :) Heyecanından kendisinin de bisiklet kullanıyor olabileceği kanısına vardım.
Rampa aşağı indiğimden elimi gidondan bırakmadan selam vermek zorunda kaldım ve başımı eğdim. Umarım anlamıştır.

• Beğen
Tepkiler: onurdemir
Dün bir arkadaşım bolu da 45 50 tane bisikletli gördüm dedi gece saat 12.00 da ilginç :)

Kumburgaz yönüne doğru giden turcu bir arkadaşı gördüm selamlaştık burda mısın dostum :) Yükü çoktu baya bir gezmiş

Caddebostan Migros otoparkında saat 20:15 civarı birisi Bisiklet Forum formalı iki genç arkadaşı gördüm. Hatta forum formalı arkadaş "Tarmacı gördün mü" diye arkadaşına seslendi. Altında Venge olan arkadaşım biraz gıcık oldu tabi kendi bisikleti es geçildi diye :koptum: (şaka şaka). Arkanızdan seslendim ama duymadınız herhalde. Neyse bir dahaki sefere inşallah.

Ankara Sincan tarafında üye varsa burada görmüşümdür ama tanımamışımdır :D

Geri