Diğer hobim için kullandığım araba forumunda aynen böyle bir konu var eğlenceli sohbet ler oluyor
ilk ben ben başlıyayım dün 2. köprü yolunda giderken Kavacık Temde emniyet şeridinde 2 yol bisikletçisi görüldü bir bisiklet scott ı çok güzel tempo yakalamışlardı
Ben daha hiç göremedim ama fotoğraflar başlığındaki resimden sonra üzülerek söylüyorum ki @madmech abiyi kılpayı ile kaçırmışım güngörler bisikletin oradan
Bizim İlçede Bisiklet Forumda Takılan şuan benle beraber 3 kişi var görüyorum zaten turlarda Bisiklet Forum forması aldığım toplam 8 kişi, var 2 3 tanesini görüyorum diğerleri bez yaptı galiba...
Aynı şekilde geçenlerde eymir yokuşunu ayakta tırmanan bir nevi uçan s-works yol bisikletli sarı formalı cengaver abimizi ağzım açık izledim. yüzde-yüz forum üyesidir bence
umarım çok güzel olur konu bahsettiğim forumda tam 1168 inci sayfada 34 xxx görüldü korna çalındı selam verildi gibi muhabbetler dönüyor forum ve üyeler için umarım eğlenceli olur
Güzel bir konu açılmış. Gecen hafta ısparta yolunda yanımdan geçdi. Ankara plakalı bir araba. Üzerinde 2 tane specialized yol bisikleti vardı. Sağolsunlar yavaşlayıp selam verdiler. Umarım forum üyesidirler onlarda
Zeynepkamil ilkogretim okulunun yanindaki yokustan asagi yani benm evin onunden bugun tam techizatli dag bisikleti suren bi arkadas gecti. Buralardan olma ihtimali yuksek.
İTÜ metronun orada bana selam verip performansımdan soğutan birisi geçti yanımdan birkaç hafta önce... eğer buralardaysa daha sonra nereye kayboldu merak ettim.. sanırım ışınlandı bir anda
@sarper tuncer
Hareketi sempatik bir şekilde yapmalıyız. Durduk yere başımıza dert almamak lazım. Çok zorlamayıp burada buluşalım. Avatarlardan bakarız birbirimize.
Bu selamlama ile ilgili amerikalı birinin bir önerisi var zaten.
Gidonu tutan sağ elin 2 -3. parmağını kaldırarak selamlama. Bayağı yaygınlaştırmıştı. Forumda paylaşmış olmalıyım (yad düşünüp vazgeçmişimdir )
Aslında çok güzel olur dikkat çekmeyen sadece forum üyelerinin anlayacağı bir şey hem sürüşümüzü bozmayacak şahsen çoğunluk evet derse 3 parmak selamlamasını yaparım forum formalarımız olursa tabi ki çok çok daha ayırt edici olur