Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Yağız Gökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.854
İsim
Yağız GÖKMEN
Bisiklet
Focus
Diğer hobim için kullandığım araba forumunda aynen böyle bir konu var eğlenceli sohbet ler oluyor :)

ilk ben ben başlıyayım :) dün 2. köprü yolunda giderken Kavacık Temde emniyet şeridinde 2 yol bisikletçisi görüldü bir bisiklet scott ı çok güzel tempo yakalamışlardı

Scudo

Roux

Aktif Üye
Tepki
173
İsim
Taha KK
Bisiklet
Trek
Ben daha hiç göremedim ama fotoğraflar başlığındaki resimden sonra üzülerek söylüyorum ki @madmech abiyi kılpayı ile kaçırmışım güngörler bisikletin oradan:)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen

can akıncılar

Forum Bağımlısı
Tepki
897
Bisiklet
Salcano
Bizim İlçede Bisiklet Forumda Takılan şuan benle beraber 3 kişi var görüyorum zaten turlarda:D Bisiklet Forum forması aldığım toplam 8 kişi, var 2 3 tanesini görüyorum diğerleri bez yaptı galiba...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

Yağız Gökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.854
İsim
Yağız GÖKMEN
Bisiklet
Focus
benim gördüklerimde forum üyesimidir bilmiyorum ama elbet görenler denk gelecektir :)

Roux

Aktif Üye
Tepki
173
İsim
Taha KK
Bisiklet
Trek
@sametutuncu

Aynı şekilde geçenlerde eymir yokuşunu ayakta tırmanan bir nevi uçan s-works yol bisikletli sarı formalı cengaver abimizi ağzım açık izledim. yüzde-yüz forum üyesidir bence

• Beğen
Tepkiler: sametutuncu

Yağız Gökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.854
İsim
Yağız GÖKMEN
Bisiklet
Focus
@mustafa ç

umarım çok güzel olur konu bahsettiğim forumda tam 1168 inci sayfada :) 34 xxx görüldü korna çalındı selam verildi gibi muhabbetler dönüyor forum ve üyeler için umarım eğlenceli olur :)

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen

ekren gökhan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.497
Bisiklet
Fuji
Güzel bir konu açılmış. Gecen hafta ısparta yolunda yanımdan geçdi. Ankara plakalı bir araba. Üzerinde 2 tane specialized yol bisikleti vardı. Sağolsunlar yavaşlayıp selam verdiler. Umarım forum üyesidirler onlarda :)

Ahsen Okyay

Forum Bağımlısı
Tepki
587
Bisiklet
Dahon
Zeynepkamil ilkogretim okulunun yanindaki yokustan asagi yani benm evin onunden bugun tam techizatli dag bisikleti suren bi arkadas gecti. Buralardan olma ihtimali yuksek.

Ardaa

Daimi Üye
Tepki
384
İsim
Arda
Bisiklet
Specialized
İTÜ metronun orada bana selam verip performansımdan soğutan birisi geçti yanımdan birkaç hafta önce... eğer buralardaysa daha sonra nereye kayboldu merak ettim.. sanırım ışınlandı bir anda :komik::komik::komik::komik:

KuzuBoyz

Daimi Üye
Tepki
392
İsim
Bülent Kuzu
Bisiklet
Trek
@sarper tuncer
Hareketi sempatik bir şekilde yapmalıyız. Durduk yere başımıza dert almamak lazım. Çok zorlamayıp burada buluşalım. Avatarlardan bakarız birbirimize.

• Beğen

x-rayted

Forum Bağımlısı
Tepki
1.102
İsim
Cenk K.
Başlangıç
1972—73
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu selamlama ile ilgili amerikalı birinin bir önerisi var zaten.
Gidonu tutan sağ elin 2 -3. parmağını kaldırarak selamlama. Bayağı yaygınlaştırmıştı. Forumda paylaşmış olmalıyım (yad düşünüp vazgeçmişimdir :) )

Yağız Gökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.854
İsim
Yağız GÖKMEN
Bisiklet
Focus
@x-rayted

Aslında çok güzel olur dikkat çekmeyen sadece forum üyelerinin anlayacağı bir şey hem sürüşümüzü bozmayacak şahsen çoğunluk evet derse 3 parmak selamlamasını yaparım :) forum formalarımız olursa tabi ki çok çok daha ayırt edici olur :)

BF Okuru

Üye
Tepki
62
Ben rüyamda Gökhan Toros u gördüm, yemin ederim. Konu neydi hatırlamıyorum ama eminim Oydu. Sayılır mı?

Yağız Gökmen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.854
İsim
Yağız GÖKMEN
Bisiklet
Focus
@Mustafa balcı

yok ben değildim :) bisiklet parça temininden dolayı yatışta bu ara :D

• Beğen