Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Bestepedeki yokustan hizla inen yol bisikletli birini, ciftlik kavsaginda muhtemelen evine giden ve jantlari pek guzel bisikleti olan birini ve yine cemre parkinin orda birini gordum. Bos gecmiyorum yine :)

• Beğen
Tepkiler: FatihC.
Scudo
Yok mu bi gören a dostlar .....
( Başlığı yukarı taşıyayımda görenler rahat yazsın )

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadının çevresindeki bisikletliler burda mısınız? :D

Bu saate kadar yazan olmadığına göre .... Gören falan yok ...
Nasip .... Yarın inşallah
( Sabah erken çıkıcam ona göre )

Yaw yok bu şehiriçi selamlaşma işini bırakacağım ben.Ya elim havada mahallenin delisi gibi kalakalıyorum ya da başımı salladığımla kalıyorum.Fark edilmiyor trafikte :)Göremeneyenin de hakkını yememek lazım yoğun trafik varken.belki ben de başkalarının selamlarını görmemiş olabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Mnebati ve CandanC
Goztepe sahilde beyaz Triban'la bana selam veren arkadas burada mi bilmiyorum. Dustukten 5-10 saniye sonrasiydi cok dikkat edemedim, kusuruma bakmasin.

Iki gun once de gene baska bir arkadas koyu renkli bir bisikletle Guzelbahce isiklarda yanimdan gecerken merhaba dedi. Ona da selam olsun.

Geçen Batıkent metrosunda bir abiyle karşılaştım , burayı okuyorsa selamlar :)

Beyaz kask ve beyaz mavi Merida vardı bende.

@Barış TURAN Abi o his çok berbat ya :D

Bazı insanların algıları cidden kısıtlı oluyor. Aynı anda 2 olaya dikkatini veremiyor. Geçen derste bir arkadaş girdi hocaya selam verdi ben de elimi uzattım naber diye görmedi kaldım mal gibi :D

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Bu sabah 9:00 da sırapınar köy merkezinde cumhuriyet istikametine giden birisi Sky takım formalı 3 arkadaş ve kurnaköyden şile otobanına bağlanan orta yaşlı bir bey ile saat 9:30 civarında da tepeören formulanın orada 4lü bir grup gördüm. Ben işe giderken herkes bisiklete biniyordu :agla:

birazdan çıkayım ben de...
bakalım bugün hiç forumcan avlayabilicek miyim :D

• Beğen
Tepkiler: Mnebati ve Nedo
Bakırköy yönünd doğru sahilyolunda epey bisikletli vardı. Özellikle yol bisikletleriyle yanımızdan geçip kaybolan bir grup :)

Bugün Samsun/Atakum bisiklet yolunda 100e yakın bisikletli gördüm.
En dikkat çeken kişi fosforlu sarı Trek'li bir abiydi.
Buradaysa selamlar :)

Bugün saat:18.30 sıralarında Seferihisar Akarca Ar tesislerine yakın biyerde önümden giden ve yanlarından geçip gittiğim ancak zincirimden gelen sesten ötürü tedirgin olduğum anda selam vermeyi unuttuğum biri yol bisikletli biri şehir bisikletli genç arkadaşlar özür dilerim burdaysanız selamlar.

@cashsta Kullanıcı adlı arkadaşla karşılaştık tesadüfen. Katlanır kardeşliğinden muhabbete girdik. Daha sonra buluşup kısa bir tur yaptık. 3 gün önce de ziyaretime geldi. Soldaki benim.

Dosyalar

• IMG-20150429-WA0004.jpg
    IMG-20150429-WA0004.jpg
    96,5 KB · Okunma: 48
  • Beğen
Tepkiler: cashsta
Veledromda iken yarım saat kadar arkalı önlü gittiğimiz(2-3 hafta önce) abi buralarda ise bir ses etsin.Kendisiyle 2 3 dakika da sohbet etmiştik.

Bugün sabah 10-11 arası Selimpaşa Kadir has üni önünden geçen 5 kişi gördüm, turuncu formalı vardı üzerlerinde..

Bugun Edirnekapı yedikule eminonu ordan vapurla kadıkoy ordan kadıkoy sahıl 2 tur ordan kızıltoprak goren olduysa selamlar ben herkese selam vermeye calısıyorum :D

Geri