Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Bende bugun denizli de 18:30 civarinda akkonaga inen, teras park altindaki bisiklet yolundaki caddede dort bes tane yol bisikletli kafileyi gordum. Bende mtb oldugundan yanlarina pek yanasmadim :)

• Beğen
Tepkiler: ismail fidanci
Scudo
Bugün Bursa'da Yalova Yolu'nda 2 tane yol bisikletli arkadaşı gördüm, sağ şeritten yardırıyorlardı. :)

levent deki delta bisikletin önünde fren balatamı degiştirirken önümden bir anda geçen siyah canyon yol bisikleti mavı beyaz kask ı olan arkadaş buradaysa bisikletin çok şekil :)

Dün Eskişehir Visnelikte Yolsa Salcano XRS olan birini gördüm Gece 12-3 arasıydı Kim di o_O

Sabah işe giderken sefakoyde beni geçen beyaz specialized kullanan bermuda şortlu arkadaşı 25 dakika sonra trafikte cevizlibağda zor yakaladim. Aksam bisikletimi alip sahile inerken ayni arkadasi Avcilar rampasinda gördüm geri dönüyordu selam olsun o arkadaşa. Onun dışında aksam Avcılar sahilde birçok arkadas gördüm eminimki buradan olanlar vardir. Benim bisikletim siyah specialized sirrus taniyan varsa bundan sonra yanimdan gecerken bi selam versin herkesin yüzüne bakiyorum yanimdan geçerken ama kimse pek orali olmuyor birde birsey dikkatimi cekti yanimdan gecen 10 kisiden 9 u mtb kullaniyordu

Bu akşam Galeria'nin arkasindaki caddede yol bisikleti kullanan arkadaş, yanindan siyah Vito ile gecerken sana selam veren bendim :) (Oldukça şaşirdin tabi:) )

Ankara-Eskişehir yolu Şap Enstitüsü mevkiinde, tahminen saat 12:20 sularında, kent merkezi istikametinde yol almakta olan beyaz yol bisikletli bir arkadaş gördüm. Ardından, 40 saniye kadar geriden gelen 7-8 bisikletliden oluşan bir peloton geçti. Tek kişilik kaçış grubundaki beyaz yol bisikletli arkadaş farkı açmış olmanın verdiği güvenle biraz tempoyu düşürmüştü. Peloton ise hiç de fena sayılmayacak bir tempoyla kaçan arkadaşı yakalamaya çalışıyordu. Veyahut öndeki beyaz yol bisikletli arkadaş ile arkadan gelen grubun hiçbir bağlantısı yoktu. Lakin, bu sahneyi görünce böyle bir hikaye yazmadan edemezdim :) Velhasıl-ı kelam, onlara buradan selam olsun!

Yok gene gören olmamış .....
Vay arkadaş ya
Kısmet .... yarın inşallah

• Beğen
Tepkiler: CandanC
E-5 ten Yardıran turcu bir abim vardı bugün selam verdik birbirimize kesin buradadır seziyorum bunu arkada epey Yük vardı.Buradaysan çık abi kaskın yoktu onu ifşa edicem :D

Yok gene gören olmamış .....
Vay arkadaş ya ( çok rüzgarlıydı ondan olmasın mı acaba ? )
Kısmet .... Yarın inşallah

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve CandanC
bir gün biri @Nedo'yu görecek ve dizi bitecek diye korkmaya başladım : ))))

• Beğen
Tepkiler: taner07
Dün aksamüstü 5.30 sularinda mitin ordan cemre parkina dogru ilerleyen, muhtemelen isten evine donen bi abimizi gordum selamlastik.
Muhtemel o da buradadir.

Bugün rami -bereç yolu üzerinde kask takmamış esmer kel :)yol bisikletli arkadaşı gördüm.Biz iki kişi ilerliyorduk yanımızdan geçerken kolay gelsin dedi.Burdan selam olsun o arkadaşa :)

Yok ..... Bugün de kimse görmemiş ....
Yahu görüyonuzda banamı söylemiyonuz .... !
Neyse .... Yarın inşallah ....

bu sabah 8.45 civarında ankarada, istanbul yolunda batıkent istikametine doğru yol bisikletli 4 kişi gidiyordu, aralarında az bir mesafe ile gidiyorlardı. Yol üzerinde selamlaştık, eğer burada iseniz selamlar.. :)

Bu sabah 08:00 civarında büyükdere caddesinde beşiktaş tarafına doğru pedallayan birini gördüm buralarda mı acep :)

@Nedo
Bisikletinizin resmini görsek ve güzergahınızı öğrensek belki birileri görür. :D

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Geri