Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Bu sabah 08:15 civarlarında yeşil beyaz renk kombinasyonlu bisiklet, forma be kaskı ile Ataşehir Bostancı Dudullu caddesinde içerenköy istikametine süren arkadaş. Selamlar :)

Scudo
Şimdi E5te yenibosna-sefaköy yönünde bir yol bisikletli arkadaşın akan trafikteki araçlara toz yutturduğunu gördüm. Kendisine helal ve selam olsun.

Ufak bir alış veriş vesilesiyle Fatih Aydın'ı gördüm. ;)

Avcılar sahilde sürekli birilerini görüyorum hatta çoğu zaman selamlaşıyoruz ama hiç birini tanımıyorum.nedense ne ben ne gördüklerim tanışmak istemedi:)

Bugün Heybeliada'ya 2 tane güzel bisikletli arkadaş geldi. Hatta yanındaki arkadaşlara da benden bisiklet kiraladılar. Kesin onlar da bu foruma üye, hissedebiliyorum :)

Arkadaş ben neden onu gördüm bunu gördüm diyemiyorum. Aydın küçük yer galiba, bütün bisikletçileri tanıyorum :( bugün Aydın çıkışında Ahmet abiyi gördüm, Mehmet abiyle sohbet ettik, @ErsoyTURAL ile de Kuşadası'na gittik. En fazla bu yani :)

Geçen hafta Cevizlibağ tarafında E-5'te sol şeritte, bakın sol şeritte diyorum en az arabalar kadar hızlı giden bir Trek vardı.Jantlar falan karbondu muhtemelen.Ya Zipp ya cosmic.Tanışmak isterdim o arkadaşla.Bisiklet Siyahdı ama üstündeki yazılar falan kırmızıydı

• Beğen
Tepkiler: Ahmeturan
Açıkçası hiçbirini ama izmit e. Decathlon açılınca toplu toplu görücem sanırım kocaeli de bulunanların hepsini :D

dün kordon dahil İzmir'de onlarca bisikletli gördüm. çoğuyla selamlaştık.eminim çoğu üyedir buraya.

Bu günde kimse görmemiş beni ..... :(
Vay arkadaş ya ....

Saat 22:30 gibi Eşim Seda ve bir arkadaşımız Serkan ile birlikte Sarıyer'den çıkıp Yeniköy'deki Sedona'ya gidip kahve içtik. Orada bir Trek yol bisikletli ve Salcano şehir bisikletli arkadaş arka masamızda oturdu. Buralardalarsa selam olsun gerçi orada da merhaba diye selamlaştık ama forumdanlardır herhalde... :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
Akşam 18:30 sıralarında Focus bisikleti olan bir arkadaşı gördüm peşine takıldım O Atalardan ayrıldı eve gitti ismini unuttum ama :( Bu mesajı görürse selamlar.

bugün saat 2 gibi yahya kaptan ağaçlı bisiklet yolunda izmit tarafına giden atilla taytlı siyah ve turuncu renkli ktm yol bisikleti kişi bu forumdanmı acaba sadece selam verip geçip gitti

geçen pazar @Çağrı Fatih Yamalı isimli arkadaşı orta köyden dönerken gördüm. yada orta köye giderken miydi. aslında adı dilimin ucunda olan bilmem ne korusundan dönüyorduk ama ismi gelmedi aklıma. :D
yoldan geri çevirdim kendisini :D

Geri