Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Ben de Etimesgut Tarafın dan geçerken salcanolu birini gördüm
Sanki Assos du ?? Kim acaba

Scudo
@VeyselKobal

Doğru evet. Sürüş sonrası öğlen Bostancı'dan Caddebostan'a gittik bisiklet yolundan muhabbet için :)

• Beğen
Tepkiler: V.K.
ankarada batıkentten çakırlara doğa bisiklete gittim ilk 1. ay bakımını yaptırmak için, orada 2-3 genç arkadaş vardı, muhtemelen buranın üyesidir. selamlar..

bugün yunusta 14.45 civarı otururken yol bisikleti süren birisi selam verdi son anda görüp kafamla selam verdim ama gördü mü bilmem.;):tskler:

bugun levent çarşıda sedona 345 kullanan kırmızı yagmurluklu aradaş buradaysa selamlar :)

Bu sabah Sefakoy Yesilova Reyhan Caddesi'nde sari formali bir arkadaş önümden gecti gitti. Bir günlügüne bisikleti kullanmadım bu arkadas da o gune denk geldi. Tanışma firsatini kaçırdık.

Bugün 15.30 da E -5 ten Büyükçekmece - Beylikdüzü rampasını katlanırımla ağır ağır tırmanırken yanımdan yarışçı giyimli bir arkadaş S-Works bisikletiyle Tır dorsesine tutunmuş gidiyordu. Kendisi buradaysa selamlar. Çok tehlikeli ve videoluk bir durumdu ama Tır çok hızlıydı kamerayı çıkarana kadar gitti.

@yusufclp

Sonra stravada gelsin KOM lar. :)

• Beğen
Tepkiler: olympos
Bende simdi cevizlibağ tramvay durağında beyaz pantolonlu birini gördüm bisiklet yaris bisikletiydi

Saat 18:00 civarı Kenedy caddesi üzerinde pos bıyıklı, potinli, beyaz pelerinli bi arkadaş gördüm. Sağ yumruğunu kaldırmış yihuuuu diye bağırıyordu. Bağırmanın etkisiyle tırsıp kaldırıma vurdum. Burdaysan çık ortaya pos bıyık. Valla bi şey yapmıycam. :D

Sabah 08:45 civarı Eski Edirne Asfaltı'nda rüzgar boşluğuma girip takip eden Cube formalı, taytlı yol bisikleti kullanan arkadaş; 200 mt boyunca rüzgar boşluğumda gideceğine bir selam verseydin daha hoş olurdu.
Burayı okuyorsan o Triban 3'ü kullanan benim. Selam olsun.

Kask ve eldiven takmiş birilerini gorunce kornaya basıyorum yada basım la selam verıyorum :D Balat eminonu kadikoy selam olsun herkese tekrardan :)

@ElcaSeJawS

Kornaya basmayın hocam. :D

Geçenlerde arkamdan biri 'dıt dıtta dıt dıt' diye kornaya bastı, sinirlendim geç git hareketi yaptım, yol boş dedim. Geçtikten sonra müsait bir genişlikte beni bekledi(kavga çıkaracak sandım); kendisinin de bisikletçi olduğunu, selam vermek için kornaya abandığından bahsetti. :confused:

EDİT: O kadar çok oturduğu yerden gaza yüklenen, bunu marifet sayan ve daha kötüsü ülkenin yolunu kendi yolu sanan, paylaşmayı bilmeyen, spor nedir anlamayan, hoşgörü nedir bilmeyen belli bir kesimin kornalarına maruz kalınca, insan ister istemez 'iyi niyetli' insanları da o diğer kesimden(evet ötekileştiriyorum) sanabiliyor.

İstanbul üniversitesi iletişim fakültesinde okuyan yol bisikleti kullanan arkadaş burada mı acaba? 14.04.2015 de gördüm bir kaç kez daha gördüm arkadaşı

Çorlu Mühendislik Fakültesindeki BT'WİN'ci buradaysa el kaldırsın. Bisikletini benim bisikletin yanına koymuş. Geçen de bekledim gelmedi. Tanışalım inşallah.

@Süleyman Çakır

Pardon Carraroymuş. Mert Ahmet'in galiba bu

(link)

Geri