Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

@evrenozbilen
geçen ben de yoğun trafikte şerit değiştirmek için uygun anı bulunca hafiften yokuş aşağı 40-50 km/s yardırmış giderken arkadan dat dat dat bmw'nin teki kornaya basınca el kol, kalay ne varsa hepsini gösterdim vatandaşa.
Ertesi gün olayın kahramanı patron çıktı. :D

Scudo
Dün İzmit'te Anıtpark'ın önünde BMC formalı bir bisikletli gördüm, gidonu beyaz sargılı mavi renk bir yol bisikleti vardı.

Dün akşam Kayseri'de talas'tan kartal meydanına inen 5-6 kişilik bi grup vardı. Burdalarsa onlara sesleniyorum trafikte hiç farkedilmiyorsunuz ne önden ne arkadan. 1 kişi reflektör yelek giymiş ama o da ortada gidiyordu.

Tekirdağdan sahil yolundan geçen milyarlık canondale ve salcano ile çanakkale tarafına doğru giden iki yol bisikletlisi gördüm ve hacı o canondale neydi lan öyle bi kirli yeri yoktu bembeyaz dı lan :)

• Beğen
Tepkiler: kasaplanca
dün bebekte akşam 10 cıvarı 3-4 kişilik gececi bi grup vardı buradan selamlar olsun

Bence Forumdaş olarak bisikletlerimize bir plaka belirleyelim. Böylece kim kimi tanıyor taha şık olur. ileride de tanımış oluruz daha bir gösterişli olur. sele arkası hemen hemen 10-15 cm civarı bir plaka yakışmaz mı :D

Altıparmak'ta trafik şıkışıklığında şeridi ortalamış trafiğin açılmasını beklerken yol bisikletli bir arkadaş yanaştı sağıma kolay gelsin naber falan derken bir anda trafik açılır gibi oldu,ben şeridi terketmedim,O kaldırımla araçlar arasından fııydı gitti.:) Buralardaysa selamlar.

Gümüşhane de bugun gümüş pedal grubunu gördüm murat beyle kısa bir sohbet ettik çok mutlu oldum ne yalan alıp bende katilacam aralarına

Dün akşam 18:40 sularında Maltepe Nishadalar panorama terasında ful formalı Focus yol bisikleti kullanan genç kardeşim, buradaysan sana selam olsun..Önünden geçtim telefonunla ilgileniyordun beni görmedin, döndüğümde zaten gitmiştin..

18.04.2015 sabah 08:15 civarı büyükdere caddesi Tekfen Tower önünde Beşiktaş istikamet halinde olan turuncu renkli yol bisikletini kullanan arkadaş.

Buralardaysan eğer; O ne güzel bir klasik yol bisikletidir öyle arkadaş. "Keşke benim olsaaaa" :islik::islik::islik:

Bugün saat 19:00-19:30 aralığında Merinos parkında 2 kişi gördüm.Birinde Salcano Xrs030 vardı hani şu tiagra setli olandan diğerindeyse yine Salcano city sport vardı.İkiside çok yavaş gidiyorlardı halbuki yol bisikletlinin pro olduğu belliydi.Onları biraz takip ettikten sonra anladım neden yavaş gittiklerini.Salcano City sportu kullanan abi işitme engelliydi ve yol bisikletili abiyse el hareketleri ile ona önderliklik ediyordu.Ülkemizde böyle iyi insanlar olduğu için gurur duydum.

Dun atak bisiklete gittim. Camurluk vs almistim onu taktirdim. Focusu olan bir arkadas geldi formali taytli. Burdan sa selam:)

@Gökhan Toros seni bu sabah 8:10 8:20 gibi sahil yolunda Kartal civarında bir arkadaşınla beraber görmüş olabilir miyim? Birine selam verdim o da bana verdi sana benzettim kıyafetten ama bilemiyorum. Ben Pendik tarafına giderken selam verdiğim kişi karşı taraftan dönüyordu.

@Çağrı Soylu

Ben değildim. Bu sabah çıkmadım bisikletle :)

@Gökhan Toros
Siyah forma ve catlike kask kombinasyonu başkasında da var demek ki :)

Dün saat 19:10 civarında Çanakkale Atatürk Caddesinde saricay koprusu tarafindan barbaros ilköğretim istikametine doğru giden bir abi tam tersi istikamete giden bana basiyla selam verdi ben de aynı sekilde selam verdim, buralardaysa bi daha selam olsun, kendi kendime selamlastiktan sonra nedense mutlu oldum :)

Dün turumuzun ardından gittiğimiz Güvenpark'ta kalabalık bir bisiklet grubu gördük.İçlerindeki Bisiklet Forum formalı arkadaş hemen dikkatimi çekti,grubun yanına gidip konuştuk.Böylece @bycnkyldz ile tanışmış olduk,tura çıkmak üzereydi.Selamlar :harika:

Bir yada iki dakika once optimumun ordan e5 e baglanan bir bisikletci gordum.

Beyaz kaskli ve galiba merida bisikleti vardi.

Selamlar[emoji4]

bisiklet forum üyesi olduğunu sanmıyorum ama
öztürk abi ile tanıştık dün gece.
67 yaşında bi abi :D
benden dinç duruyordu valla gece turuna çıkmıştı.
oturup sohbet edip çay içtik.
aslında oturup çay içip sohbet ettik
çay içerken sohbet ederkende oturuyor da olabilirdik :D

Geri