Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

bugün gaziosmanpaşa meydanla havuzbaşı arasındaki yolda gördüğüm siyah sedona yol bisikletli arkadaşa selamlar :)

Scudo
@dogukan demirbek

evet bugün hava güzel idi ,ama akşama doğru ayaz çıktı ,daha hala kar soğuğu var yüksek rakımlar ciddi soğuktur ...

@Kudret Kurtcebe

aman abi hala disardayim. eve donmeye calisiyorum. nasil isiriyor nasil isiriyor anlatamam. allah evsizlere yardim etsin. goren olursa da yetkililere bildirelim arkadaslar.

Dün Bursa Osmangazi Metro durağının önünde karşılaştık birisiyle.Sanirim 16-17 yaslarindaydi yol bisikleti sürüyordu ve cok endiseli görünüyordu.Ha birde gözlük takiyordu.Forumdansa selamlar :)

Dün akşam saat 8 00 aydın nazilli isabetli çıkışı. tersyonden giden bisikletli arkadaşlar isiginiz olsaydı iyiydi

Su anda Eminönü-Kadıköy vapurunda Sedona 751'li bir arkadaşla gidiyoruz. Kim olduğunu soramam ben simdi. Diyalog başlatmada pek iyi değilim :)

Düzenleme: Küçük bir hile ile kim olduğunu öğrendim :)
Kısa bir süreliğine Strava'dan aşağıdaki kaydı yaptım.

(link)

Tuzladan pendige gelirken iniş çıkışlı yerde 6-7 tane bisikletçi inisteydi ben tersane köprüsünden e5e baglanacaktim acaba onlara mi katilsam diye düşündüm sonra düşünmeyi bıraktım :D
Edit : saat 10 civari

Az önce Bağcılar Safa hastanesi önünde iki mtb bir yol gördüm. Mtb'lerde kask yoktu. Yolda 53-54 kadro kırmızı beyaz, ve kırmızı kask vardı. Nerede bu arkadaşlar hemen bağcılar grubuna alalım onları:D

1 saat önce çevreyolunda soğuk diye biskletle çıkmadım,arabayla giderken iki tane arkadaş rüzgarı yiye yiye kafaları öne eğik vaziyette gidiyorlardı,kim onlar? :) nasıl memleket bu sivas arkadaş hala kış aman vermiyor bisikletlilere

@Antares
Bence beyaz havlu bağlayalım daha ii olur...

• Beğen
Tepkiler: Antares
mehmetsunu rüyama girdi. Ne rüyası? Kâbus efendim, kâbus! Ben yolumda giderken takıldı peşime, altında da İhlas Bisan Mountain Cat var, lacivert olanından. Yavaşlıyorum, o da yavaşlıyor, hızlanıyorum, o da hızlanıyor. En sonunda düştüm artık dayanamayıp. Hani merdivenden filan düşersin de şöyle bir irkilirsin ya, aynen öyle oldu. Sıçrayarak uyandım. Kendime zor geldim.

Galiba bu ara forumda çok fazla takıldım. Herhalde ondan.

Gördüğüm kişi aynısı olmasa da şöyle biriydi. Şimdi söyleyin kardeşler, bu adam mehmetsunu değilse kim?

11177 dosyayı görüntüle

Bugün 16.00-16.30 civarı Kurtuluş kavşağında bir bisikletliyle karşılaştım.Siyah,çok güzel Cannondale bir MTB'si vardı.Konuştuk biraz,güleryüzlü bir arkadaştı.

Cannondale MTBli arkadaş: Nerden böyle ?
Ömer Ş : Biraz turladım,eve dönüyorum.Siz ?
Cannondale: Ben de şurdan geliyorum,şuraya gidiyorum. (nerden gelip nereye gidiyordu şu an hatırlamıyorum,hatırlamak istemiyorum belki de :krnz: )
Ömer Ş : Ne güzel.Bu arada bisiklet yakıyor (hakikaten de yakıyordu,kadroda alevli bir çıkartma vardı,hem yanıyor hem yakıyor)
Cannondale : Ehe ehe şunlardandır (alevleri göstererek)
Ömer Ş : (Lambalar yanmak üzere sormanın zamanıdır) Bisikletforuma üye misiniz? (kesin forumdandır dedim,hevesli ve ümitli bir halim vardı :hhhhhh: )
Cannondale : Yok ya,ben öyle yerlere girmiyorum :cool:
Ömer Ş : o_O

Sonrasında da toz kaldırıp bastı gitti.Bu arada başta çok güzel dedim ama o kadar da güzel değildi yani bisikleti :snzdglsn:

Bugun metro city otoparkında gördugum carraro yol bisikleti kullanan arkadaş buradaysa selamlar :)

Geri