Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

Bugün Yenikapıda tura giden @soneryen arkadaşımız yanımdan geçti. Kendisini forumda gördüğüm fotoğraflarından tanıdım. Bindiği feribota gittim ve kısa bir sohbet ettik.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Dün Çatalca-İnceğiz yokuşunu yardırmış inerken iki kişi bayırı tırmanıyordu. Burdalarmı kendileri acep ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Evet arkadaşlar buna benzer bir konu varı ancak, çok tartışılıp konu saptırıldığı için yenisi açmayı düşündüm.
Açıkçası bende ne zaman yakalanacağım diye bekliyorum:D
(Fotosunu sildirmek isteyen arkadaşlar özel msj atsın hemen silelim polemiğe gerek yok ;))

Paylaşımda:
Görebilirseniz markayı , nerde saat kaçta yakaladığınızı yazarsanız pedaldaşlarımızı tanımak daha kolay olur
ilk foto ile başlayalım ozaman

KTM life - 08:26 İzmir Vapur iskelesinin önünden balçova istikametine giden bir bisiklet dostu:D
IMG_0969.JPG

@parathoner öncelikle tanışmak diye bir cümle kullanılmadı:cool:.
Tanışmayla ilgili bir cümle yok.
Tanımak ile ilgili bir cümle var oda süreni tanıyıp burada etiketlemek için.
Gereksiz olduğunu düşünüyorsanız konuya yorum yazmazsınız bakmazsınız olur biter. Ben mesala Serbest kürsüdeki konuların çoğuna bakar ve geçerim yorum yapıp polemiğe girmem. Neyse uzatmak istemiyorum. En azından bisiklet ile ilgili bir paylaşım var. Bisiklet ile zerre alakası olmayan bir konu paylaşmıyorum:snzdglsn:

Biri kendi fotoğrafını çekip paylaşırsa bu onun tercihidir. Ki sosyal medya bu şekilde işliyor. Ama başkasının fotoğrafını çekip, ondan habersiz paylaşmak ne sağlıklı, ne etik olarak doğru.
(Empati yapmakta zorlananlar için; biri sizin, eşinizin bisiklet sürerken resmini çekip forumda paylaşsa ne hissedersiniz? )
Özel yaşam diye bir şey var. En çok saygı duymamız gereken konulardan biri bu :harika:

Ek olarak;
Hukuken Özel hayat; kişinin sadece gözlerden uzakta, başkalarıyla paylaşmadığı, kapalı kapılar ardında, dört duvar arasındaki yaşantısı ve mahremiyetinden ibaret değil, herkesin bilmediği veya bilmemesi gereken, istenildiğinde başka kişilere açıklanabilen, tamamen kişiye özel hayat olayları ve bilgilerin tamamını içerir. Bu nedenle, kamuya açık alanda bulunulması, bu alandaki her görüntü veya sesin dinlenilmesine, izlenilmesine, kaydedilmesine, sürekli ve izinsiz olarak elde bulundurulmasına rıza gösterildiği anlamına gelmez.

@Nolan olay tanımak veya tanımamak değil bisikletli göstermek.
Yararlı konu isterseniz imzama bakabilirsiniz. Genelde bu tip konular açmam ama forumda o kadar çok bisiklet dışı konu var ki artık sıkılıyorum.

@BerkEvren (Fotosunu sildirmek isteyen arkadaşlar özel msj atsın hemen silelim polemiğe gerek yok ;)) diye msjda belirttim.
Eşim ile benim fotomu çekseler rahatsız olmam. Bisiklet sürüyorum çünkü yanlış birşey yapmıyorum.
bu fotografın neyinden rahatsız olayım.
ÖR:
1417_1.jpg

@chuck_schuldiner hay yaşa kardeşim aynen benimde ordan aklıma geldi. Bende focus grubundayım aynı şey bizde de var.

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
@Anıl Erdoğan
Bisiklet alan herkes foruma üye mi?
Forum üyelerinin hepsi her fotoğrafı görüyor mu?
Biri ondan habersiz eşinizin fotoğraflarını çekip bir forumda yayınlasa gerçekten rahatsız olmaz mısınız?

Niyetinizin kötü olmadığına eminim. Ama konu hukuken bile bir suç üzerine kurulu. Adı özel hayatın gizliliği.

Ben Kocaeli'de her pazar 2-3 saat tur yapıyorum, şehir içine de giriyorum vs.
Bırak forum üyesini, bisiklete binen kimseyi görmüyorum :)

@Taner JamesZil çalarak selam veren olursa muhtemelen benimdir :) :)

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sabah saat 5:30 da Sultangazi'de karşı taraftan gelen bir bisikletli ye selam verdim ama kimdir bilemem

@Anıl Erdoğan bu ne bilader xvideos cekimlerinde basmis gibi yakalamissiniz :))

100 kilolu 1.78 boyunda sisko sari siyah salcano yaris bisikleti goren olursa o da benim genelde caddelerde surerim balcova - bostanli arasi

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Bu pazar sabah 8 sularında tuzlada 15-16 kişilik bir grup gördüm. Var mı tanıyan bilen?

Aydınlı tarafından aşağıya doğru iniyorlardı.

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Fatih Yasin Söndüren
Aslında orada bir gönderme yaptım ama alan olmadı.
Bisikletçilerin izni olmadan fotoğraflarının çekilmesi doğru değil.Magazincilere saldıran ünlüler aklıma geldi,ondan öyle şey ettim dini bütün kardeşim.Allah(c.c)yardımcın olsun,kilolu kardeşim.İşin zor.Müslüman kilolu olmaz,olamaz.Bunu da belirteyim.Ben öyle kocaman göbekli,şalvarlı/sakallı tipleri görünce içim bulanıyor.Aklıma bazı hadisi şerifler geliyor,sinirleniyorum.Neyse,girmeyeyim şimdi bu konulara,yine ceza alacağım.

@Nolan isim niye zor? bence gayet kolay disiplin ve sabir olduktan sonra siki bir rejimle 40 verdim daha da verecegim nasip olursa senin bence fiziksel gorunus begenmediginden bole konusuyorsun diye dusunuyorum kaldi ki icini bulandiriyorsak ki hayatimda hic salvar giymedim gordugun zaman yolunu degistirirsin de bence bundan evvel senin zihniyetini degistirmek lazim o da bu cumlelerinden sonra anliyorum ki cok zor ee bosuna anstain abimiz bosuna dememis onyargilari yikmak atomu parcalamaktan daha zordur diye en azindan buna benzer bir sozdu aklimda kalan yanlissa duzeltsin birileri velahasil kelam ALLAHTAN dinden imandan bahsediyorsun da salvar sakal begenmemekte neyin nesi ? salvar malesef ulkemizde yoresel bir kiyafetmis gibi veyahut koylerde giyilen kiyafetmis gibi algilanir cok yanlistir salvar insani ferahlatir bol oldugundan oturu hava da gecirgenliginden oturu ve insanin ic camasirinin ne oldugunun belli olmasini da engeller bu salvar dusuncene karsilik benim dusuncem gelelim sakala sakal ise sunnettir peygamber efendimiz s.a.v den bahsediyorsun sakal sevmiyorsun bu nasil tezatlik kardesim hic ramazanda teraviye gidip peygamber efendimizin sakal-i serifine bakmadin gormedin sakal tarz olsun diye degil sunnet oldugu icin birakilir sakal bakimli olmalidir balta girmemis amazondan kacmis insan evladi gibi insanin sakalindan bahsetmiyorum bu tarz ise islamin tarzidir uyarsin uymazsin senin bilecegin is ama sunneti sevmemek begenmemek tehlikeli istir dinimizi imanimizi islami her zaman dogru arastirip dogru bilgiler edinip onyargilarimizi yikalim kardesim bu din nefsimizin isteklerine gore degil ALLAHİN isteklerine gore indirilmistir

Ben müslümanların kilolu olmasına karşıyım,sakalına/sarığına filan değil.Yanlış anlaşılmışım.
''İsraf haramdır'' deyip,göbekli göbekli ortalıkta dolaşırsak;elin gâvuru güler bize.Gülüyorlar da zaten..
Yine dini konulara girdik.Uzatmayalım,yoksa banlacağız ikimizde.
Kilo vermeye devam.Kilo vermek zor.

bak simdi ortaya bir laf atiyorsun ucu uzun uzadiya dokunan bir laf sonra olmuyor demissin ki israf haramdir israfin sismanlikla alakasi ne ? ben zayif olupta iki ekmek yiyen insanlar tanidim benim yarim kadar simdi bu israf midir? bazi insanlarin bunyesi su bile icse yarar ben bu tarz insanlardanim buna ragmen 40 verdim cok sukur sen sismanin israfini dusunecegin kadar aklini dogru yerlere kullanip aklini bosa israf etmemeyi ogren guzel kardesim sacma sapan konusuyorsun bilincli bilincsiz bir soz solerim karsimdaki kirilir mi kirilmaz mi diye hesap ettigin falan yok dolasiyla sismanlik israf degil tedavisi olan hastaliktir ve de israf demiskende bos zaman israfi wcde su kullanirken ki yaptigimiz israf bir cesme gordugumuz yerde soguk su gelene kadar cesmenin vanasini sonuna kader acip soguk su beklemek bunlar israftir hadi iyi forumlar

Her ne kadar dini konularda yazdıklarım pek çok çevrede tartışmalara yol açsa ve daha önceki yazışmalarımız nedeniyle Nolan ile fikir ayrılığına düşmüş olsak bile, bu konuda kendisine hak verdiğimi söylemek istiyorum.

Şişmanlık konusunda bir hadis, bir uygulama, bilenlerin bazı sözleri var. Bu nedenle pek hoş görülen bir şey değildir sofiler ve bazı alimler, dini konularda hepimizden fazla endişeli olan bazı kimseler tarafından. Hoş karşılanmaz. Başa gelir, çekilir, üzülürüz. Üzülürler. Çözüm bulunur. Ama bu pek çok ve hiç istenmeyen sevilmeyen üzücü bir durumdur. Sırf bir sebepten dolayı kendisi kilo alan bu kimselerin sinirinden yanına yaklaşamazsınız. Barut gibi olurlar. Ama senden benden fazla olan bir hassasiyetlerinden, bir sebepten, bir bilgiden ötürü.
Bu konuda başka bir şey yazmayacağım.

Kilo verilir. Bak kardeşimiz 40 kilo vermiş maaşallah. Ben de 21 kilo verdim. Verilir. Veren veriyor. Alınır da. 21 kilo verdikten sonra 15 kilo tekrar aldım. 91 kiloyum şu anda. 100'e gelmiştim.

Selamlar...

Geri