Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

bugün yalova yolunda carraro bisikletli kasksız bir abiyi gördüm

Scudo
Sabah 7:35 civarı Portakal Yokuşundan Ortaköy'e inen bir yolcu gördüm buradaysa selamlar.

@Berke

ben değildim ama bi gün çıkıcam o yokuşu akmerkeze kadar durmadan !

@waafy
Ya aslında ben de çıkmak istiyorum ama köprü altında 5-10 tane köpek oluyor genelde hepsi de saldırgan cesaret edemedim henüz. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
20 dakka once kiziltoprakta arabalarin onun de yardiran turuncu montlu canyol yol bisikletli arkadas selam olsun kismet olursa bende bir canyon alip yardirmak istiyorum hehehehe :-D

Bugün Hermes Bisiklet Cafe'de @SedatT ve tabi ki @Sungur Çağırgan'ı gördüm :) Sedat hoca ile tanışma fırsatım olduğu için ayrıca mutluyum :) Forum sayesinde tanışmıştık ama şehirler o dönem farklı olduğu için biraraya gelememiştik.
Hermes Cafe ile ilgili ayrıca yazacağım :)

Öğlen saatlerinde Ortaköy'de şu makineyi kullanan birini gördüm:
Buradaysa selamlar.

http://www.cyclist.co.uk/sites/cyclist/files/styles/insert_main_wide_image/public/5/68/de_rosa_protos_review_0.jpg?itok=6X32-fYu

@Ahmet Onur Çakmak
Mat siyah değil miydi ondaki?

Cumartesi günü bisikletforum üyesi @gokhankoc u aktif pedal cadde bostanda gördüm.
Ben bisiklet almak için ordaydım ve ilginç birşekilde onun bisikletlerinden bahsederken üzerine tesadüf etti.
İlk kez bir bisiklet forum üyesi ile gündelik hayatta tanışmış oldum.
benim için şerefti.

• Beğen
Tepkiler: gokhankoc
@eren konu Aynı şeref bana ait Eren Bey. Umarım yeni bisikletiniz sağ salim evine ulaşmıştır. Yeni doğacak bebeğinizle ve sevgili eşinizle iyi pedallamalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@eren konu önümüzdeki yaz muhakkak gelme planımız var kısmet bakalım umarım görüşme imkanımız olur

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@gokhankoc
Gökhan Bey mutlaka bekleriz
Ben Demre İlçesinde ikamet ediyorum burda çok güzel bisiklet rotalarımız var. Antalya merkeze geldiğinizde de mutlaka haberleşelim.
ekim 2016 tarihinde Demre festival planımız da var onun için ayrıca beklerim.

• Beğen
Tepkiler: gokhankoc
@Tatar geçtik kudret abi ile

bugün o kadar çok bisikletli gördüm ki İzmir'de hepsine selam olsun:))
kimiyle selamlaştık, kimi kafasını çevirdi.. olsun olur öyle şeyler.:D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri