20 dakka once kiziltoprakta arabalarin onun de yardiran turuncu montlu canyol yol bisikletli arkadas selam olsun kismet olursa bende bir canyon alip yardirmak istiyorum hehehehe :-D
Bugün Hermes Bisiklet Cafe'de @SedatT ve tabi ki @Sungur Çağırgan'ı gördüm Sedat hoca ile tanışma fırsatım olduğu için ayrıca mutluyum Forum sayesinde tanışmıştık ama şehirler o dönem farklı olduğu için biraraya gelememiştik.
Hermes Cafe ile ilgili ayrıca yazacağım
Cumartesi günü bisikletforum üyesi @gokhankoc u aktif pedal cadde bostanda gördüm.
Ben bisiklet almak için ordaydım ve ilginç birşekilde onun bisikletlerinden bahsederken üzerine tesadüf etti.
İlk kez bir bisiklet forum üyesi ile gündelik hayatta tanışmış oldum.
benim için şerefti.
@eren konu Aynı şeref bana ait Eren Bey. Umarım yeni bisikletiniz sağ salim evine ulaşmıştır. Yeni doğacak bebeğinizle ve sevgili eşinizle iyi pedallamalar dilerim.
@gokhankoc
Gökhan Bey mutlaka bekleriz
Ben Demre İlçesinde ikamet ediyorum burda çok güzel bisiklet rotalarımız var. Antalya merkeze geldiğinizde de mutlaka haberleşelim.
ekim 2016 tarihinde Demre festival planımız da var onun için ayrıca beklerim.
@Kudret Kurtcebe abi hep karsilasmak zorundamiyiz bugunde hasanpasada isiklardan bir bisikletli arkadasla karsiya gecerken gordum. Ama bisiklet unlu cyclocross degildi baska biseydi