Scudo Sports

Bugün bisikletinle ne yaptın?

Halı sahaya gidip geldim:cool:

Scudo
hava karardığı için ve ışıklandırmam olmadığı için sadece azıcık yokuş çıkıp bacak kaslarıma destek olmaya çalıştım. keyif aldım yorulmaktan. arada durup geçen giden arabaları izledim. Eve geldim tatlı yorgunluğumu dinlenmeye çevirdim :)

• Beğen
Tepkiler: Tolstoy
Rotası rastgele olan turun 4.gününden Dönüş yaptım trabzon Sis dagı rakım 2100 iniş yaptık inişle beraber toplam 90 km pedalladım :)

20150519_185342.jpg 20150519_185355.jpg 20150519_185342.jpg 20150519_185355.jpg 20150519_185342.jpg 20150519_185355.jpg 20150519_185342.jpg 20150519_185355.jpg

Bugün idarelik bir ışık takımı ile nihayet sigma km saatimi aldım ve ufak bir tur attım.

bugun işe gidip geldim 9km.ebaydan aldığım solarstorm 5000 lümen farımı denedim..Çok iyi herkese tavsiye ederim :)

Osmaniye Bisiklet derneği olarak , ilimizde bulunan 'kırmıtlı kuş cenneti'nde ağaçlandırma etkinliği düzenledik.19 Mayıs'ı böylesine güzel bir sosyal sorumluluk faaliyetiyle geçirmek çok güzeldi.

Sabah saat 6da kalktım yenikapıdan feribot ile yalovaya geçtim ordan bisiklet ile termal sudüşen şelalesi haydariye gemlik ve mydanya turu yaptım totalde 93 km yaptım şimdi yenikapıdan metroya bindim evime gidiyorum yeterlimi? :) 90 km deyip geçmeyin duvar gibi rampalar vardı ;):)

Bu yolu tek başıma yapmadım tabiii 4 kafadardık ;)

Bugün bisikletim ile ufak bir kaza yaptım :( bisiklete hiç bişey olmadı bizim burada inşaat firmaları koymadıkları uyarı tabeları yüzünden tam virajı dönerken önüme yaya çıktı yavaştım frene asıldım elimdem direksiyon kaydı ve beni devirdi sağ bacağımda ufak sıyrıklar oldu

@Hilal Beder istek üzerine rota çizebiliyormusun hoşuma gitti rotan :D

hanımı iş yerinde ziyaret edip, hasta arasında bir çayını içtim :)

(link)

Bugün kendisine bir suluk kafesi daha montaj yaptım toplamda 4 adet suluk kafesi ile kendisi çok memnun kaldı artık serin,serin gezerim diyor.:D:D:D:D

@Hilal Beder çıkış yeri bağcılar meydan olsun şimdi evi söylemiyim :D
şöyle güzel bi rota istiyorum senden :koptum::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh:

ters yönde giden bir otomobille çarpışıyordum, son anda kurtardım kendimi, bir ton fırça attım herife, ağzını açıp tek kelime bile söyleyemedi.

Benzinlikte pompanın başında "Pompa bozulmuş yiiaa 43 psi'dan yukarı çıkmıyor" nidalarıyla çıldırırken uzun zamandır bir benzerini duymadığım bir soruya maruz kaldım kendisiyle

"Dayı sen bunu fantazisine mi sürüyon şimdi yav?"

İşe gittim geldim, toplamda bir saat. Vatan bezmialemin orada girişteki yan yolda trafik durmuştu, ışıklar yoğun arabalar falan. Şoförlerin birisi inip ön taraftaki arabalardan birinin içindeki şoförün camına gelmiş bağırıyordu. Adam hastaneye girmeye uğraşıyordu sanırım. Ama zaten ışıklardan dolayı trafik vardı o şoförle alakalı değildi durgunluk ama işte sinirler gerilmişti.ben o ara geniş kaldırımdan geçip ilerideki boş yan yoldan devam ettim :)

bisiklet yoluna giren motosiklete işaret parmağı salladım,selam verdim sanıp düdük çaldı.motorcular eli havada bırakmıyorlar zaten.

bilenlerede sormak mahiyetinde buraya yazmayı uygun gördüm.

yaklaşık 2 haftadır düzenli bisiklet sürüyorum. dün akşam gidiş geliş 10 km ye yakın bisiklet sürdüm. normalde aynı güzergahda 30 km de sürebiliordum ama nedense dönüşe geçtiğimde hiç gücüm kalmadı. kendimi zorlamama rağmen hafif bir yokuşu çıkamadım. mecburen bisikletten inip devam ettim. karnım açtı acaba ondan mıdır ? yada başka bir sebep olabilir mi ?

bir daha aynısı yaşamayı hiç istemem.

şimdiden teşekkürler.

Geri